🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Selam kızlar takımda olan kişiler gelebiliyor mu hem orası hem burası güzel motive verir
Tabi ki gelebilirsin 1 ay yarışacağız, amaç hep beraber motive olup, bahara 1 beden ince girmek cuma günü tartı sonucunu buraya ekle canım, vaktin olursa menü bildirimi yaparsın, sohbete de bekleriz, hem tanışırız böylece

Sizleri dinleyerek şöyle bişey yaptım. 160 gramın yağını süzdüm baktım 110 gram oldu. Onu yedim gitti Her ikisinin ortası oldu
Afiyet olsun canım ben bayadır almıyorum, bir ara öğlen öğünlerimde tüketirdim, bol salata ile doyurucu bir menü

En ihtiyacım olan motive tamam inşaAllah canım vakit buldukça uğrarım

Süper bir başlangıç olmuş ilk ay çok önemli canım iyi değerlendirir isen 1 beden incelirsin, umarım burası iyi gelir sana
Yürüyüş vs. Yapıyor musun peki
3 sene önce de diyet yapmıştm ilk ay 8 kilo vermiştim

Maalesef yapamıyorum 2 kıızm var biri 3. 5 yaş diğeri 10 aylık

Merhaba beni de aranıza alır mısınız.. katılmak istiyorum.kilom 72.surekli diyete başlayıp bırakmaktan yoruldum inşaAllah burada motive olabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…