Insallah canim
Merhaba abla evet bir ay sıkalım biraz dedim, yoksa aylardır yerimde sayıyorum
Bende canım, bu ara öğlen eve gitmedim, arkadaşımla yemeğe gidiyorum, öyle olursa akşam yemeği yemiyeceğim, dün yemedim çok rahattım.
kesinlikle canım vicdanen çok rahatım
Kuzum oluyor, baya kilo verdin, vücut bir süre sonra ne oluyoruz deyip, bir kiloda kendini koruyor, buna direnen kilo diyoruz, sabırla devam lütfen, yaz geldimerhaba herkese 1 haftadır tartıda +1.5 kilo görüyorum ve asla düzenimi bozmadım çok canım sıkıldı ama
Cuma günü başlıyor canım, aynen sabah aç açık kilomuzu bildireceğiz, bir de sık gelsen hem seni tanırız, hem birbirimizi motive ederizkatılırım tabi ama tartıda en son +1.5 kiloydum ne zaman başlıyoruzz:)
aşağıdaki kilo çizelgesini nasıl yaptınız acabaBugün kahvalti
Bir tane kücük peynirli tost kepekli ekmekten
aksama bilmiyorum
bende kalori sayımı ile ilerleyeceğim.
Hosgeldin canimKızlar merhaba,
bende katılıyorum.
hafta sonu analiz yaptım
kilo 63,7
bmı 24,8
yağ 34,5
kas 39,4
iç yağ 4,5
ayrıca bugün jillian 30 day shared a başladım. bakalım nasıl değişim olacak fotoğraf bile çektim :)))
hoşbuldum:)Hosgeldin canim
Kedin hesabina gir asagda hesab deraylari yaziyor ordan yapabilirsin canimaşağıdaki kilo çizelgesini nasıl yaptınız acaba
teşekkürlerKedin hesabina gir asagda hesab deraylari yaziyor ordan yapabilirsin canim
Hoşgeldin canımKızlar merhaba,
bende katılıyorum.
hafta sonu analiz yaptım
kilo 63,7
bmı 24,8
yağ 34,5
kas 39,4
iç yağ 4,5
ayrıca bugün jillian 30 day shared a başladım. bakalım nasıl değişim olacak fotoğraf bile çektim :)))
Afiyet olsun canımBugün kahvalti
Bir tane kücük peynirli tost kepekli ekmekten
aksama bilmiyorum
devamlı buradayım artık çünkü gerçekten yap bırak sıkıldım ve gerçekten bir sonuç almak istiyorum.Hoşgeldin canımbende jillian nmtz diye bir videosuna devam edeceğim, tam ölçülerimi cuma alacağım, fotoğraf çekeceğim , cuma günleri tartı günümüz olacak, sık sık uğra, bol motivasyonlu yarışımız olsun
Çok iyi canım,bende kalori sayımı ile ilerleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?