Afiyet olsun canimkahvaltım
1 yumurta ile omlet
1 dilim peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
Ay çok güzel bir rakam gördün kesin,Günaydinnnn canim
bugün tartita sok oldum
ama söylemicem cumaya kadar
Aynen canım, aslında haftada bir tartılsak ne güzel olur,çok şükür iyiyim canım sabah biraz artıydım ama normal hiç kasmıyorum kendimi
Ay çok güzel bir rakam gördün kesin,darısı bize
kız ben hep kendime telkin veriyorum tartılmıcam vs diye ama yok neyse cuma yarışma başlasın o zaman belki yaparızAynen canım, aslında haftada bir tartılsak ne güzel olur,
Bende haftada bir tartılmak istiyorum ama dayanamıyorum her gün tartılıyorum :)) Bu sefer bazı günler artı çıkıyorum moralim bozuluyor. Halbuki beklesem 1 hafta o ödem gidicek ve eksi görücem ama gel de laf anlat :))Aynen canım, aslında haftada bir tartılsak ne güzel olur,
aynı benn
gördüm gördüm sporun karsiligini aldim galiba
Hayır hiç takmadan devam etsek sorun değil , illa ki takıyoruz artı görünce, sonra motivasyon düşüyor durduk yerekız ben hep kendime telkin veriyorum tartılmıcam vs diye ama yok neyse cuma yarışma başlasın o zaman belki yaparız
Ben de öyle, durduk yere moralimi bozuyorum, neyse böyle böyle öğreneceğiz
Aynen ya moralim bozuluyor neyse olacak bu isHayır hiç takmadan devam etsek sorun değil , illa ki takıyoruz artı görünce, sonra motivasyon düşüyor durduk yere
Afiyet olsun canım2 ymk kaşığı nohut
4 ymk kaşığı lor peynirli salata
ayran
arkadaşlar trileçe ve su böreği getirmişler tadına bile bakmadım ohh sağlıklı mis salatamı yedim
kesinlikle canım vicdanen çok rahatımAfiyet olsun canımbizim Ankara Tava vardı almadım, taze fasülye çorba ve yoğurt yedim, dün de tatlı vardı almadım insan nasıl kendini mutlu hissediyor değil mi biz güçlüyüz
katılırım tabi ama tartıda en son +1.5 kiloydum ne zaman başlıyoruzz:)
Bende artiyim canım sıkma canını hallederiz cuma günü baslucak yarışmakatılırım tabi ama tartıda en son +1.5 kiloydum ne zaman başlıyoruzz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?