- 17 Ocak 2021
- 697
- 1.346
- 28
- 39
Iyi fikirRegl olunca bir tatlı krizi geldi bana. Evde kuru incir vardı 1 adet yedim. Bence güzel oldu en azından kaçamak yapmamış oldum![]()
![Flexed biceps: light skin tone :muscle_tone1: 💪🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f4aa-1f3fb.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi fikirRegl olunca bir tatlı krizi geldi bana. Evde kuru incir vardı 1 adet yedim. Bence güzel oldu en azından kaçamak yapmamış oldum![]()
Boşver patatesi sen bize takılAy kizlar simdi aklima geldi patates diyetini yapamam unutmusum gecen yaptigimda cok kötü kabiz olmustum![]()
Yeşil mercimek, nohut, kuru fasülye, kırmızı mercimek bunlar kuru baklagiller familyasındanYeşil mercimek yemeği yasaklılardan mı diyette yoksa canım?
Ben deBenimde bi gözlerim parladıBir an önce haftasonu olsunn heyecan yaptım
![]()
Bu ay devam edelim, sonra istersek yeniden başlarız ne dersinizYani yarisma 12.2 basliyor 12.3 bitiyor dogrumuSarayca
Eveet çok iyi olur. 13 martta falan tekrar başlarız bu sefer 13 nisana kadar. Sonrası zaten ramazan. O zaman başka bişeyler düşünürüzBu ay devam edelim, sonra istersek yeniden başlarız ne dersiniz![]()
AhhhYeşil mercimek, nohut, kuru fasülye, kırmızı mercimek bunlar kuru baklagiller familyasındankarbonhidrat aslında ama yararlı karbonhidratlardan, içeriğinde protein bulunuyor, diyette kontrollü yenmeli, kilo verdirmezde aldırmaz da, haftada bir ideal bence
![]()
Ben 2 ay dikkat edersem ideal kiloma ulaşırım sanırım, buradaki herkes ulaşır bence 4+4 verdiğimizi düşünürsek tabiEveet çok iyi olur. 13 martta falan tekrar başlarız bu sefer 13 nisana kadar. Sonrası zaten ramazan. O zaman başka bişeyler düşünürüz![]()
Canım yanıltmak istemem seni, sadece gözlemlediğim kadarıyla kurubakliyat fazla tüketince kilo verdirmiyor, ben diyette hep temkinli yerimAhhhSarayca ben de yeşil mercimek diğer bakliyatlardan farklı düşük kalorili, kuru fasülye barbunya gibi değil diye okumuştum 1 aydır 2-3 defa yedim, moralim bozuldu şu an bide hiç karbonhidrat almadım diye seviniyodum
Hatta bugün anneme fazla yaptırdım yarında yerim diye, madem öyle yarın akşama menümü değiştiriyorum kahvaltı yaparım belki
Senin dediğin gibidir canım ben internette okudum ne kadar doğru bilgi olabilirki.. mercimek pişirken içine 2yk zeytinyağı koydu annem bahsettiğin yağ bu değil mi?Canım yanıltmak istemem seni, sadece gözlemlediğim kadarıyla kurubakliyat fazla tüketince kilo verdirmiyor, ben diyette hep temkinli yerim,
ilginç olan ise karbonhidrat yağ ile buluşunca kilo aldırıyor, yağsız pişince kilo verdiriyor, ben ayran aşı detoksu çok yaptım ve hep kilo verdim, içerisinde haşlanmış mercimek nohut bulgur olduğu halde,![]()
Oooo ozamana kadar Ben erip biterimEveet çok iyi olur. 13 martta falan tekrar başlarız bu sefer 13 nisana kadar. Sonrası zaten ramazan. O zaman başka bişeyler düşünürüz![]()
Evet gerçi çok az yağlıymış, yarın biraz daha dikkat edersin, Perşembe gelsin eksilerSenin dediğin gibidir canım ben internette okudum ne kadar doğru bilgi olabilirki.. mercimek pişirken içine 2yk zeytinyağı koydu annem bahsettiğin yağ bu değil mi?
Oooo ozamana kadar Ben erip biterimdermisim
Spor mu yaptın yoksaOooo ozamana kadar Ben erip biterimdermisim
Vallah bugün yapamadim cocuklar cok gec yati evin isi filan derkene bugün sporum kosturmak olduSpor mu yaptın yoksa![]()
Iyi geceler canimKızlar popomu kaldırıp spor yapmadım, yarın daha iyi olup başlarım spora
Son 3 aydır 3 kilo alıp 3 kilo vermekten kaynaklı kendimi çok yağlanmış hissediyorum
koruma dahi olsa böyle anlık kilo alıp verme tehlikeli aslında, bu nedenle hep kontrollü yemek gerekiyor, umarım bu yarış hepimize iyi gelir
İyi geceler hepinizebol leptinler
![]()