İyi ki ben de seni tanıdım, ay veda olmasınSağol canım benim, asıl ben sizlerden çok şey öğrendim, hele eylül ayındaki ilk diyet maceramda hiçbir bilgim yokken bıkmadan usanmadan her sorumu cevapladınız, iyiki sizleri tanıdım
Ben de seni özlerim uğra arada, 50 li kilolarına indiğini görmeni isterim
Olacaksın inşallah canım, günlük en azından 10 dk. Sıkılaşmak için squat, mekik vs. Yap farkı göreceksinSarayca yaa gerçekten 53 kilo olmayı çok istiyorum, nisan sonuna doğru eşimin tekrardan 4haftalık görevi var ve o zaman en azından 57 kilo bandında buraya gelirsem hedefim 53 kg olmak olucak, anlayacağın ben nisanda tekrar aranızda olucam nasipse ve siz o zaman belkide korumada olacaksınız
Sana da afiyet olsun canım yine çok güzel, Perşembe çok güzel bir eksi gör emiKahvaltı
5zeytin
1domates
2badem
1kk peynir
1tk lor
akşam
1tabak yeşil mercimek
1yk yoğurt
şu an yeşilçayımı içiyorum birazdanda türk kahvemi içicem kızlaaar, herkese afiyet olsun
Yaparsin yaparsinBacaklar popo hala ağrıyor ama eğilip kalkabilirim sanki
Elin mahkum zatenBen tabikiii varim
TabikiiiiiiSayfa başlığını değiştirdim, 1 aylık yarışmamız cuma günü başlıyor, şartlar cuma günü kilo bildirimi ve bol motivasyon
Yapacağım gece, kafaya koydumYaparsin yaparsin
Gelip geçeceğim seda yıTabikiiiiii
Afiyet olsunKahvaltı
5zeytin
1domates
2badem
1kk peynir
1tk lor
akşam
1tabak yeşil mercimek
1yk yoğurt
şu an yeşilçayımı içiyorum birazdanda türk kahvemi içicem kızlaaar, herkese afiyet olsun
Şaka şaka ben vereyim sen de ver, arkandan koşarak geleceğim amaInsallahHep beraber
Aynen canımBaşlık süper olsun hadi bakalım gitsin kiloalar gelsin fit vücutlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?