- 17 Ocak 2021
- 697
- 1.346
- 28
- 39
Cabukk bakŞaka şaka ben vereyim sen de ver, arkandan koşarak geleceğim ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cabukk bakŞaka şaka ben vereyim sen de ver, arkandan koşarak geleceğim ama
Şu an start verdim koşuyorum, yetişebilir miyim bilmiyorum amaCabukk bak
Ben de acilen beş kiloAynen canım böyle daha hırslanırız, benim acilen 5-6 kilo vermem lazım yerimde sayıp durdum
kos bak bugün sabah 63,5 gördümŞu an start verdim koşuyorum, yetişebilir miyim bilmiyorum ama
Aynen bende 5-6 kilo verip korumayi düsünüyorumBen de acilen beş kilo
Az kilon kaldı ondan canım, sabırla devam etmelisin, zaten bundan sonra vereceğin her 500 Gr bile müthiş ince gösterecek seniVallah bende bagzen anlamiyom okadar spor yapiyom limonlu sular filan coook yavas verifiziert
Abooooo çok var ya, iyi bi terlemem lazımkos bak bugün sabah 63,5 gördüm
Yok yok ben almiyim saf protein diyeti falan salatamla meyvemle mutlu olurumBuna saf protein diyeti deniyor şok diyet, ben arada yapıyorum çok işe yarıyor
Vereceğiz hem de sağlıklı beslenerek bol spor yaparak vereceğizBen de acilen beş kilo
Kacsinki fazla deyildin 65 filandin canim yoksa aldinmi kizAbooooo çok var ya, iyi bi terlemem lazım
Ay canım ne mutlu sana. Grupta senin gibi azimli biri gidecek senden bakıp motivasyon alıyordum. Ama senin için o kadar iyi ki hedeflerine ulaştın. Darısı her birimizin başınaAyy evet canım yarın aranızda son günüm, perşembe sabah tartıda ne çıkarsa karşıma koruma kilom o olucak, korumak için üstün çaba sarfedicem, kararlıyım.
Zaman buldukça uğrayacağım buraya, özleyeceğim hepinizi
Evet bahar geldi gelecek etli butlu girmeyelim bahara, dal gibi olalım, gerçi ben biraz kalın dal olurum ya neyseEveet yapalım. Çok iyi olur gaza gelirizz
Evet bencede öyle insallah cuma farki görürüm okadar spor yaptim kicim teledi vallah fark göremesem cok üzülürümAz kilon kaldı ondan canım, sabırla devam etmelisin, zaten bundan sonra vereceğin her 500 Gr bile müthiş ince gösterecek seni
Yine de çok iyi vermişsin canımTabi söyle düsünürsem 4.1.2021 diyete basladim ozaman 69.9 dum
simdi 63,5 eskiden cabuk verirdim kilo dogumlardan sonra hormonlar deyisiyo tabi
67.4 tüm cumaKacsinki fazla deyildin 65 filandin canim yoksa aldinmi kiz
Evet ilk iki hafta iyi Verdim gerisi yavas yavasYine de çok iyi vermişsin canım
Zor saf pro ama işe yarıyor bazenYok yok ben almiyim saf protein diyeti falan salatamla meyvemle mutlu olurum