Süper ozaman hepimiz birazdan tepinmeyeBende birazdan yapicam spor
Ben varım daha önce aklıma gelmişti ama teklif edememisyltim şimdi seve seve varım hatta yarın ayın 10 u başlayalım Mart 10 una kadar ne dersinizKızlar bu cuma bi yarış düzenleyelim mi 1 aylık ne dersiniz
Canım çok güzel olur ama cuma başlasak, alışkınım hep cuma tartılmayaBen varım daha önce aklıma gelmişti ama teklif edememisyltim şimdi seve seve varım hatta yarın ayın 10 u başlayalım Mart 10 una kadar ne dersiniz
Tamam olur canımCanım çok güzel olur ama cuma başlasak, alışkınım hep cuma tartılmaya
Haftasonu ben kahvaltıyı 12 de ediyorum ama acıkıyorum. Ara öğün yapmaya alışmışım ya ondan herhalde. Neyse sen patatesi yap bakalımCok kolay bi liste ... bende duymustum yumurta diyetini ama Ben üc öyün yiyemiyorum... kahvaltiyi cok gec yapiyorum 10-11 filan Saat bese dogruda aksam yemeyimi yiyorum okadar
Ay bahara daha ince girelim hep beraberTamam olur canım
Salata ve meyve çıktıktan sonra ne kalıyo toplam 4 yumurta ve tavuk göğsü. Valla düşer kalırızCanım bunun yerine saf pro yap daha çok verirsin, yani salata ve meyveler çıkacakbu şekilde eşlik ederim sana
Ayy insallahAy bahara daha ince girelim hep beraber
Buna saf protein diyeti deniyor şok diyet, ben arada yapıyorum çok işe yarıyorSalata ve meyve çıktıktan sonra ne kalıyo toplam 4 yumurta ve tavuk göğsü. Valla düşer kalırız
Salata ve meyve çıktıktan sonra ne kalıyo toplam 4 yumurta ve tavuk göğsü. Valla düşer kalırız
Yaaa bu çok heyecanlı bi fikirmiş ayrılmıyo olsam kesinlikle katılırdım teklifine
Evet bence de bi canlılık olur, birbirimizi gazlarız iyi olacak sankiYaaa bu çok heyecanlı bi fikirmiş ayrılmıyo olsam kesinlikle katılırdım teklifine
bence bunu yapın sonucunda mucizeler yaratırsınız
Ayy evet canım yarın aranızda son günüm, perşembe sabah tartıda ne çıkarsa karşıma koruma kilom o olucak, korumak için üstün çaba sarfedicem, kararlıyım.Afiyet olsun canım, güzel sonuç alacaksın, ay çok az kaldı gidiyorsun
Ben de seni özlerim uğra arada, 50 li kilolarına indiğini görmeni isterimAyy evet canım yarın aranızda son günüm, perşembe sabah tartıda ne çıkarsa karşıma koruma kilom o olucak, korumak için üstün çaba sarfedicem, kararlıyım.
Zaman buldukça uğrayacağım buraya, özleyeceğim hepinizi
Sağol canım benim, asıl ben sizlerden çok şey öğrendim, hele eylül ayındaki ilk diyet maceramda hiçbir bilgim yokken bıkmadan usanmadan her sorumu cevapladınız, iyiki sizleri tanıdımEvet bence de bi canlılık olur, birbirimizi gazlarız iyi olacak sankiburada olsan 1. Sendin canım, çok şey öğrendim senden, öncelikle iradene hayran kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?