🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Cok kolay bi liste ... bende duymustum yumurta diyetini ama Ben üc öyün yiyemiyorum... kahvaltiyi cok gec yapiyorum 10-11 filan Saat bese dogruda aksam yemeyimi yiyorum okadar
Haftasonu ben kahvaltıyı 12 de ediyorum ama acıkıyorum. Ara öğün yapmaya alışmışım ya ondan herhalde. Neyse sen patatesi yap bakalım

Yaaa bu çok heyecanlı bi fikirmiş ayrılmıyo olsam kesinlikle katılırdım teklifine

bence bunu yapın sonucunda mucizeler yaratırsınız
Evet bence de bi canlılık olur, birbirimizi gazlarız iyi olacak sanki burada olsan 1. Sendin canım, çok şey öğrendim senden, öncelikle iradene hayran kaldım

Afiyet olsun canım, güzel sonuç alacaksın, ay çok az kaldı gidiyorsun
Ayy evet canım yarın aranızda son günüm, perşembe sabah tartıda ne çıkarsa karşıma koruma kilom o olucak, korumak için üstün çaba sarfedicem, kararlıyım.

Zaman buldukça uğrayacağım buraya, özleyeceğim hepinizi

Ben de seni özlerim uğra arada, 50 li kilolarına indiğini görmeni isterim

Evet bence de bi canlılık olur, birbirimizi gazlarız iyi olacak sanki burada olsan 1. Sendin canım, çok şey öğrendim senden, öncelikle iradene hayran kaldım
Sağol canım benim, asıl ben sizlerden çok şey öğrendim, hele eylül ayındaki ilk diyet maceramda hiçbir bilgim yokken bıkmadan usanmadan her sorumu cevapladınız, iyiki sizleri tanıdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…