🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Bende beğendim listeni, haftaya bi denemek isterim oh oh cumaya regl ödemide kalmaz bence de tartılma cumaya kadar, cuma sürpriz eksiler görmen dileğiyle

Kızlar ben yine bir kulaktan dolma listeyle geldim internette biri yapmış. Yumurta diyeti olarak geçiyormuş. İlk gün 58.6 son gün 55.9 olmuş yani 2 günde bu attığım listeyi uygulayarak vermiş. İnanamadım gerçekten. Ve şeytan dürttü beni cumartesi-pazar yapsam mı diye düşünüyorum. Buraya attım belki bir cengaver beraber yapalım der de kaçamaksız yaparım listeyi

Cok kolay bi liste ... bende duymustum yumurta diyetini ama Ben üc öyün yiyemiyorum... kahvaltiyi cok gec yapiyorum 10-11 filan Saat bese dogruda aksam yemeyimi yiyorum okadar

Gecen hafta hatirlarsinizki patates diyeti yaptim üc günde üc kilo verdiriyormus .. Ben bir gün yada iki yaptiydim galiba 1 kiloya yakin verdiydim yarin tekrar yapicam... önce bir gün sonrasina bakicam

Canım bunun yerine saf pro yap daha çok verirsin, yani salata ve meyveler çıkacak bu şekilde eşlik ederim sana

Bu gün ne yedim
Kahvaltı
Peynir
zeytin
domates
maydanoz
50 Gr kepekli ekmek

Öğlen
Çorba
2 tavuk baget
1 SK bulgur pilavı

Akşam yok iki öğün yaptım

Su 2 lt tamamlarım

Spor yapmayı düşünüyorum
Afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…