bende genelde kahvaltıda tüketiyorum sonrasında pek aramıyorumCanim Ben hergün öyle yapiyorum ne varsa evde uyduruyorum...
Ama Ben Hic ekmek kulanmiyorum bi belki Wasa yiyorum Sabah kahvaltida . En son yemeyimde dörtle bes arasi oluyo sonra spor
teşekkür ederimAfiyet olsun canim
bende genelde kahvaltıda tüketiyorum sonrasında pek aramıyorum
Çok iyi canım inan çok az kaldı 60 lar çok yakınındaevde ne varsa kendime uygun olarak pişricem bi gün fazla olduysa diğer dün denge yapıcam ve aylık kendime küçük hedefler belirlicem
Bende beğendim listeni, haftaya bi denemek isterimEvet canım ama listeyi çok sevdim bu hafta hep onu yapıcam. Hiç detoks listesi gibi değil normal diyet liestesi bence. O yüzden 2 günde 2 kilo verdiriceğini zannetmiyorum. Hem regl oldum sonunda kavuştum :)) O yüzden cuma gününe kadar tartılmayı düşünmüyorum tabi dayanabilirsem
Oo süper bir menü, canım bu cuma depar atacaksın gibiSelam arkadaslar
Giremedim disarda islerim vardi
kahvalti
Bir tane Wasa
Biraz peynir ( canim bisey istemedi bugün)
aksama firinda Kabak kizartip yogurtliycam
Insallah Canim göbeyim kücüldü baya artik öyle hamile gibi durmuyom... spordan vücudumun siklastigini hisediyorumOo süper bir menü, canım bu cuma depar atacaksın gibi
Cok kolay bi liste ... bende duymustum yumurta diyetini ama Ben üc öyün yiyemiyorum... kahvaltiyi cok gec yapiyorum 10-11 filan Saat bese dogruda aksam yemeyimi yiyorum okadarKızlar ben yine bir kulaktan dolma listeyle geldiminternette biri yapmış. Yumurta diyeti olarak geçiyormuş. İlk gün 58.6 son gün 55.9 olmuş yani 2 günde bu attığım listeyi uygulayarak vermiş. İnanamadım gerçekten. Ve şeytan dürttü beni cumartesi-pazar yapsam mı diye düşünüyorum. Buraya attım belki bir cengaver beraber yapalım der de kaçamaksız yaparım listeyi Eki Görüntüle 2779590
Canım bunun yerine saf pro yap daha çok verirsin, yani salata ve meyveler çıkacakKızlar ben yine bir kulaktan dolma listeyle geldiminternette biri yapmış. Yumurta diyeti olarak geçiyormuş. İlk gün 58.6 son gün 55.9 olmuş yani 2 günde bu attığım listeyi uygulayarak vermiş. İnanamadım gerçekten. Ve şeytan dürttü beni cumartesi-pazar yapsam mı diye düşünüyorum. Buraya attım belki bir cengaver beraber yapalım der de kaçamaksız yaparım listeyi Eki Görüntüle 2779590
Çok iyi bir haberInsallah Canim göbeyim kücüldü baya artik öyle hamile gibi durmuyom... spordan vücudumun siklastigini hisediyorum
Kolay gelsinGecen hafta hatirlarsinizki patates diyeti yaptim üc günde üc kilo verdiriyormus .. Ben bir gün yada iki yaptiydim galiba 1 kiloya yakin verdiydim yarin tekrar yapicam... önce bir gün sonrasina bakicam
Yaparsin Tabi sana inaniyorumÇok iyi bir haberbu gün daha iyiyim belki spor yapabilirim
Bacaklar popo hala ağrıyor ama eğilip kalkabilirim sankiYaparsin Tabi sana inaniyorum
Sagol canimKolay gelsin
Afiyet olsun canimBu gün ne yedim
Kahvaltı
Peynir
zeytin
domates
maydanoz
50 Gr kepekli ekmek
Öğlen
Çorba
2 tavuk baget
1 SK bulgur pilavı
Akşam yok iki öğün yaptım
Su 2 lt tamamlarım
Spor yapmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?