Evet canim haklisin hergün aksam yada sabah yarim Saat spor yedigini eritmeye neden oluyo bide vicudun siklasiyo bundan daha iyisi ne olsun iste Bizde bagzen affedersiniz götümüz kalkmiyor malesef..... ama basaracazzzzEvet spor hem kilo vermede hem de kilo gitmese bile vücudun küçülmesinde büyük etken
Iyi gecelerİyi geceler herkese
Tebrik ediyorum canım ilk adımı attın devamı gelir, bikaç güne kalmaz esner vücudun.Ay çok mutluyum, spor yaparken kalas gibiydim ama olsun 3-4 sefer sonra esner vücudum
Ev temizledim cam mutfak ve o yüzden yok canımGüzişim spor var mı bu güngazlayın beni belkim kalkar ben de yaparım
Tembellik ediyoruz, sağlık için yapılması lazım aslındaEvet canim haklisin hergün aksam yada sabah yarim Saat spor yedigini eritmeye neden oluyo bide vicudun siklasiyo bundan daha iyisi ne olsun iste Bizde bagzen affedersiniz götümüz kalkmiyor malesef..... ama basaracazzzz
Çocuk olunca zor oluyor, yinede yaptın amaTebrik ediyorum canım ilk adımı attın devamı gelir, bikaç güne kalmaz esner vücudun.
ben epeydir öğlen 25dk akşam 7gibi bebeği uyutunca 25dk yapıyorum, bazı akşamlar 10-15dk da bıraktığımda oldu çünkü kızım koşarak yanıma geliyo ve izin vermiyo, bikaç defada salonda yapayım dedim yine kızım tepemden inmedi, yani bikaç dk lığına bile olsa elimden geleni yapmaya çalıştım, zaten bugünde sabah ve akşam yaparım, haftaiçi sadece akşamları yapabilicem. Eve dönmeden bikaç işimi halledicem, pazartesi diş dr kontrolüm var, salı kuaföre randevu aldım, çarşamba çarşıda işlerim var ve o gün valiz topluycam, perşembe öğlende babamız geliyo nasipse, zaman su misali... sağlık olsun...
Günaydinnnn kizlar
Günaydın arkadaşlarGünaydın kizlar
Sağol canımmÇocuk olunca zor oluyor, yinede yaptın amakolaylıklar dilerim canım işlerini güzelce hallet
Afiyet olsun canımÖğlene doğru kahvaltı yaptım, biraz ekmek ve kuymak yedim bu nedenle bu gün tek öğün
Hiç kaçamak yapmadığın için mi acaba ? Vücut bi süre sonrq çok istiyor. Dayanabildin mi naptın ?Kahvaltı
5zeytin
1domates
1kk peynir
1tk lor
2 badem
ara yeşilçay,türk kahvesi
akşam
1tabak fırında karnabahar kızartması
2yk yoğurt
bugün nedense güçsüz hissediyorum kendimi, her şeye aşeriyorum resmen
sporada pek gücüm yoktu, öğlen 20dk, akşam 15dk yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?