Ooo en güzeli ve de eğlenceliStep var canim bide musigi aciyorum ohhh halayymi cekmiyom göbekmi atmiyom bi görsenönce youtube acip yapiyim yarim Saat gerisi kendi kafama göre
Vallah musik dinlemek istiyorum diye fazla spor yapmisimOoo en güzeli ve de eğlenceli
Evet spor hem kilo vermede hem de kilo gitmese bile vücudun küçülmesinde büyük etkenArkadaslar gecen Bir hafta spor yaptim iki kilo gitti .. Bu Bir hafta yapmadim 800 gr gitti yani farki görün
spor yapmiyanlarrrr kalksin bakiyim en azindan 15 eksersiz yapinnnn haydeee
Ay çok mutluyum, spor yaparken kalas gibiydim ama olsun 3-4 sefer sonra esner vücudum
Evet valla sayende gaza geldim
İyi geceler canımİyi geceler herkese
TebriklerrrKızlar kızlarinsanlık için küçük ama kendim için büyük adım attım jillian on nmtz videosunu sonuna kadar yaptım
Bende alışkın değilim canımAra
Tebriklerrrgeçenlerde bende yapmıştım bayılacak gibi olmuştum sonunda , tontik vücudum spora hiç alışık değil
Süpersinnnn canim gurur duyuyorum senle bak Gör arkasi gelecek benim gibi kendini dzrduramayacaksinEvet valla sayende gaza geldim
Iyi geceler canim .. geceyi güzel kapatiyoruz ..İyi geceler hepinizebol leptinler
Ay çok mutluyum, spor yaparken kalas gibiydim ama olsun 3-4 sefer sonra esner vücudum
Vallah bende spor yaparken kendimi cok iyi hisediyorum mutlu oluyorum kendimi formda hisediyorumAy çok mutluyum, spor yaparken kalas gibiydim ama olsun 3-4 sefer sonra esner vücudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?