- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
- 598
Mutluluklar canımyeni evliyim daha 1 yıl olmadı
![Star-struck :star_struck: 🤩](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f929.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutluluklar canımyeni evliyim daha 1 yıl olmadı
Toparlarsın benceMerhaba herkese
çok yogun bir hafta geçiyorum hiç aktif olamadım neyazıkki diyet konusundada çok başarılı br hafta geçirmiyorum toparlıyacagım kesinlikle ama![]()
Çok güzel güzişim afiyet olsunbugünkü menümü yazayım
kahvaltı
1 elma
yarım bardak süt ile sütlü kahve
15 çiğ badem
öğle
6 kaşık kereviz
1 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
1 bardak kefir
akşam balık salata
Sana ve kendime güveniyorumToplaya topla arkandan geliyorum arkadaşım![]()
Canım ilk günler ödem oluyor mesela ben bir günde 1-1.5 kilo veriyorum, sonra 400-500 Gr oluyor sonra azalıyor, her gün eşit derecede kilo vermek bence imkansızYoutube da dediğim gibi çok video var. Herkes günde 1 kilo zayıflıyor bize gelince 100 gram :))
Bigün gerçekten Youtube da video koyanların listesini deniycem sinir ediyolar beni :)
regl kesin, benim çok oldu, sakın moral bozma bir anda gidecekPazartesi mesain başlıyor sanırım, o zaman 2öğünü daha rahat yaparsın evde insan atıştırmadan duramıyo, sen yarına süper bi başlangıç yap devamı gelir
benimde reglimin 3.günü olucak ve tartıda 3gündür 100gr dahi oynamadı, bu kadar kuş kadarcık yemeye hiç kilo veremememi regle bağlamamda mantıklımı bilmiyorum. Ama sabrediyorum, sporu epeydir günde 2 defa 25dk yapıyorum, regl bitince hayali bi sayı bekliyorum tartıda![]()
İnşallah canım halledeceğiz yoksa alır başımızı giderizCanim sikma canini insanin günü gününü tutmuyo disarda oluyorsun iste oluyorsun bagzen tam olmuyo ... halederizzzz beraber![]()
Harikasın canım, ses çıkmayınca bıraktın sandımSarayca canım senin adına sevindim ben tam gaz devam sıkıntı ypk çok şükğr sadece burası sessiz olunca yazmadım bende spor artı diyet gayet iyi gidiyo
![]()
Sağol canımÇok güzel güzişim afiyet olsun![]()
Sana ve kendime güveniyorum![]()
Ah ahhh o bir anı bekliyorumregl kesin, benim çok oldu, sakın moral bozma bir anda gidecek![]()
Afiyet olsun canım cok GüzelBugün tek öğün yaptım kızlar
öğlen 15.30da
1tabak yeşil mercimek yemeği
1domates
2yk light yoğurt
ara
Yeşilçay,türk kahvesi,kayısı çayı
yarın için yeşil elma detoks suyumu hazırladım
Sağol canımmAfiyet olsun canım cok Güzel![]()
Benim 100gr da gitmiyo 4gündür, gitse ona bile razı olucamdaYoutube da dediğim gibi çok video var. Herkes günde 1 kilo zayıflıyor bize gelince 100 gram :))
Bigün gerçekten Youtube da video koyanların listesini deniycem sinir ediyolar beni :)
Yarın güzel bir sürpriz bekliyor seni, gidecek o ödem o kadarBenim 100gr da gitmiyo 4gündür, gitse ona bile razı olucamda![]()