🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Bugünkü kahvaltim
Bir tane tost peynirli, ( kepekli ekmekten)

ara cay kahve limonlu maydonoz suyum

aksam
Hic ihstagim yoktu Brokkoli hasladim limonla yedim. Cok azdi 100 gram filandi herhalde...

Ben 3 haftadir diyeteyim Bu Bir hafradir canim Hic Bir sey istemiyo hata cukulatan filan igreniyorum bilmiyorum Niye böyle oldu.

Bugünkü kahvaltim

aksam
Hic ihstagim yoktu Brokkoli hasladim limonla yedim. Cok azdi 100 gram filandi herhalde...

Ben 3 haftadir diyeteyim Bu Bir hafradir canim Hic Bir sey istemiyo hata cukulatan filan igreniyorum bilmiyorum Niye böyle oldu.
Aa neden canım bir sıkıntın yok değil mi ?

Kızlaar 14 gün şekersiz beslenmeye karar verdim. Hatta bugün 3.günümdeyim.
ofise bugün ekler, baklava vs geldi. Çok canım çekti ama aslaa yemedimmm sonra eve bi geldim annem kabak tatlısı yapmış. Yine direndim ve yemedim. Evet bu zafer bana ait 😂😂 Şaşırdınız değil mi 😁😁

ofise bugün ekler, baklava vs geldi. Çok canım çekti ama aslaa yemedimmm sonra eve bi geldim annem kabak tatlısı yapmış. Yine direndim ve yemedim. Evet bu zafer bana ait 😂😂 Şaşırdınız değil mi 😁😁
Süpersin canim👍🥰

Ben üc haftadir agzima sürmedim ... gerekte duymuyorum...oluyormus yani🥰

7 sene önce kizim dogdugdan üc ay sonra kahvede cayda yada herangibi iciceklerde biraktim Sener Hic kulamiyorum ... kulansam nolurdu acaba😂😂😂

simdide yemede kestim bakalim tek cok canim cektiginde meyva yiyorum

Süpersin canim👍🥰

Ben üc haftadir agzima sürmedim ... gerekte duymuyorum...oluyormus yani🥰

7 sene önce kizim dogdugdan üc ay sonra kahvede cayda yada herangibi iciceklerde biraktim Sener Hic kulamiyorum ... kulansam nolurdu acaba😂😂😂

simdide yemede kestim bakalim tek cok canim cektiginde meyva yiyorum
Asıl senin ki başarı. 3 hafta ben bi ufak çikolata yemeden hatta evde yapılan keki denemeden duramam. Ama bu sefer durucam çünkü 1 aydır 62-63-64 gidip geliyorum. Artık 60 ı görmen gerek

Asıl senin ki başarı. 3 hafta ben bi ufak çikolata yemeden hatta evde yapılan keki denemeden duramam. Ama bu sefer durucam çünkü 1 aydır 62-63-64 gidip geliyorum. Artık 60 ı görmen gerek
Insallah Canim hep beraber basaricaz
Ben cumaya 63 ucundan görsem🥰🥰🥰🥰

senin boyun kac canim

Sen zaten 58 kilosun yani kilolu deyilsin canim enazindan 60 altindasin boyun kac
Benim idealim 53-55 arası canım, boyum bazen 1.69 bazen 1.70 çıkıyo🤩 aslında şöyle kemik yapısından dolayı her kilo her vucutta boy aynı dahi olsa başka duruyo, ben buraya 64,4 kilo ile geldim görüntüm varil gibiydi, annem 76,5tan 71e indi gayet fit duruyo.. annem 64,4 olsa heralde manken gibi gözükür, annemle aynı boydayız

Benim idealim 53-55 arası canım, boyum bazen 1.69 bazen 1.70 çıkıyo🤩 aslında şöyle kemik yapısından dolayı her kilo her vucutta boy aynı dahi olsa başka duruyo, ben buraya 64,4 kilo ile geldim görüntüm varil gibiydi, annem 76,5tan 71e indi gayet fit duruyo.. annem 64,4 olsa heralde manken gibi gözükür, annemle aynı boydayız
Annen spor yapıyor mu, maşallah kendisine 🧿

Bugünkü kahvaltim

aksam

Afiyet olsun canım 👍, iştahın olmaması güzel bence😃 motivasyonun öyle yüksek ki ondan iştahın yok, hiç kaybetme bu duyguyu, darısı bana olsun 🤩

Harikasın canım, sana yakışanı yapmışsın 🤩 yemedim ve kaybın yok kazancın çok ama 👌

Back