🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Asıl senin ki başarı. 3 hafta ben bi ufak çikolata yemeden hatta evde yapılan keki denemeden duramam. Ama bu sefer durucam çünkü 1 aydır 62-63-64 gidip geliyorum. Artık 60 ı görmen gerek
Ben 3 aydır 65-67 dönüp duruyorum ve inan bu durumdan hiç memnun değilim ne güzel kilo veriyordum 10 kilo verdim diye şımardım mı nedir

Bu gün çok düzensiz beslendim, gün boyu 5-6 ara öğün gibi, sabah kahvaltımı özensiz yaptım sadece wasa ve yumurta yedim ve gün boyu birşeyler atıştırdım, hatam bu oldu, benim iki öğün kuralına kesin uymam lazım yoksa bir iki lokma diye diye ne yediğim belli oluyor ne yemediğim... Düzenli olmam lazım

Pazartesi mesain başlıyor sanırım, o zaman 2öğünü daha rahat yaparsın evde insan atıştırmadan duramıyo, sen yarına süper bi başlangıç yap devamı gelir

benimde reglimin 3.günü olucak ve tartıda 3gündür 100gr dahi oynamadı, bu kadar kuş kadarcık yemeye hiç kilo veremememi regle bağlamamda mantıklımı bilmiyorum. Ama sabrediyorum, sporu epeydir günde 2 defa 25dk yapıyorum, regl bitince hayali bi sayı bekliyorum tartıda

Canim sikma canini insanin günü gününü tutmuyo disarda oluyorsun iste oluyorsun bagzen tam olmuyo ... halederizzzz beraber

Masallah boyunda iyi annenede masallah

Evet canım düzenli beslenmek kaçamakları da önlüyor ve daha güzel hissediyo insan. Bugün güzel bi gün olsun kızlar

Ben 3 aydır 65-67 dönüp duruyorum ve inan bu durumdan hiç memnun değilim ne güzel kilo veriyordum 10 kilo verdim diye şımardım mı nedir
Ay sonra bende öyle 62-63 bu ne dedim kendime. Millet ayda 6-7 kilo veriyor. Yok aç kalmadan ayda 7 kilo verdim falan görüyorum hep. Biz bu kadar dikkat ediyoruz nasıl takılı kalıyoruz anlamıyorum

Ay sonra bende öyle 62-63 bu ne dedim kendime. Millet ayda 6-7 kilo veriyor. Yok aç kalmadan ayda 7 kilo verdim falan görüyorum hep. Biz bu kadar dikkat ediyoruz nasıl takılı kalıyoruz anlamıyorum
Sorma aynı şeyi bende düşünüyorum dikkat etmesek nolcak bilmiyorum resmen gram gram gidiyor

bugünkü menümü yazayım

kahvaltı

1 elma
yarım bardak süt ile sütlü kahve
15 çiğ badem

öğle
6 kaşık kereviz
1 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt

1 bardak kefir

akşam balık salata

Merhaba herkese
çok yogun bir hafta geçiyorum hiç aktif olamadım neyazıkki diyet konusundada çok başarılı br hafta geçirmiyorum toparlıyacagım kesinlikle ama

Merhaba arkadaşlar çocukları dışarı çıkardım geziyoruz
Kahvaltım
2 yumurta
2 wasa
1 domates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…