Aa neden canım bir sıkıntın yok değil mi ?Bugünkü kahvaltim
Bir tane tost peynirli, ( kepekli ekmekten)
ara cay kahve limonlu maydonoz suyum
aksam
Hic ihstagim yoktu Brokkoli hasladim limonla yedim. Cok azdi 100 gram filandi herhalde...
Ben 3 haftadir diyeteyim Bu Bir hafradir canim Hic Bir sey istemiyo hata cukulatan filan igreniyorum bilmiyorum Niye böyle oldu.
Mhhhh cok güzel görüntü afiyet olsunKahvaltım
1zeytin
1domates
1kk peynir
ara
Yeşilçay,türk kahvesi
akşam
Yarım tabak fırında sebze kızartması
2yk yoğurt
1yk domates sos
fotoğraftaki tabağın yarısını yedim
Eki Görüntüle 2775534
Yok Hic Bir sikinti yok kendimide iyi hisediyorum aslinda , herhalde benim beyin küstü tatlilaraAa neden canım bir sıkıntın yok değil mi ?
Ee o zaman süper. Benim arayıpta bulamadığım şeyYok Hic Bir sikinti yok kendimide iyi hisediyorum aslinda , herhalde benim beyin küstü tatlilara
Süpersin canimKızlaar 14 gün şekersiz beslenmeye karar verdim. Hatta bugün 3.günümdeyim.
ofise bugün ekler, baklava vs geldi. Çok canım çekti ama aslaa yemedimmm sonra eve bi geldim annem kabak tatlısı yapmış. Yine direndim ve yemedim. Evet bu zafer bana aitŞaşırdınız değil mi
Oooo ozaman gurur duy kendinle , iradene hakimsin canimEe o zaman süper. Benim arayıpta bulamadığım şeyBugün tatlı konusunda resmen sınandım ben ama testi geçtim o yüzden mutluyum
Asıl senin ki başarı. 3 hafta ben bi ufak çikolata yemeden hatta evde yapılan keki denemeden duramam. Ama bu sefer durucam çünkü 1 aydır 62-63-64 gidip geliyorum. Artık 60 ı görmen gerekSüpersin canim
Ben üc haftadir agzima sürmedim ... gerekte duymuyorum...oluyormus yani
7 sene önce kizim dogdugdan üc ay sonra kahvede cayda yada herangibi iciceklerde biraktim Sener Hic kulamiyorum ... kulansam nolurdu acaba
simdide yemede kestim bakalim tek cok canim cektiginde meyva yiyorum
Insallah Canim hep beraber basaricazAsıl senin ki başarı. 3 hafta ben bi ufak çikolata yemeden hatta evde yapılan keki denemeden duramam. Ama bu sefer durucam çünkü 1 aydır 62-63-64 gidip geliyorum. Artık 60 ı görmen gerek
Keşkeeee canımKizlarrr yaza kadar tig gibiiii olcaz
Sen zaten 58 kilosun yani kilolu deyilsin canim enazindan 60 altindasin boyun kacKeşkeeee canım
Benim idealim 53-55 arası canım, boyum bazen 1.69 bazen 1.70 çıkıyoSen zaten 58 kilosun yani kilolu deyilsin canim enazindan 60 altindasin boyun kac
Annen spor yapıyor mu, maşallah kendisineBenim idealim 53-55 arası canım, boyum bazen 1.69 bazen 1.70 çıkıyoaslında şöyle kemik yapısından dolayı her kilo her vucutta boy aynı dahi olsa başka duruyo, ben buraya 64,4 kilo ile geldim görüntüm varil gibiydi, annem 76,5tan 71e indi gayet fit duruyo.. annem 64,4 olsa heralde manken gibi gözükür, annemle aynı boydayız
Ay olalım yaKizlarrr yaza kadar tig gibiiii olcaz
Afiyet olsun canım cok GüzelKahvaltım
1zeytin
1domates
1kk peynir
ara
Yeşilçay,türk kahvesi
akşam
Yarım tabak fırında sebze kızartması
2yk yoğurt
1yk domates sos
fotoğraftaki tabağın yarısını yedim
Eki Görüntüle 2775534
Afiyet olsun canımBugünkü kahvaltim
Bir tane tost peynirli, ( kepekli ekmekten)
ara cay kahve limonlu maydonoz suyum
aksam
Hic ihstagim yoktu Brokkoli hasladim limonla yedim. Cok azdi 100 gram filandi herhalde...
Ben 3 haftadir diyeteyim Bu Bir hafradir canim Hic Bir sey istemiyo hata cukulatan filan igreniyorum bilmiyorum Niye böyle oldu.
Harikasın canım, sana yakışanı yapmışsınKızlaar 14 gün şekersiz beslenmeye karar verdim. Hatta bugün 3.günümdeyim.
ofise bugün ekler, baklava vs geldi. Çok canım çekti ama aslaa yemedimmm sonra eve bi geldim annem kabak tatlısı yapmış. Yine direndim ve yemedim. Evet bu zafer bana aitŞaşırdınız değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?