🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Mis gibi kokan kahvemi içtim, kahvaltımı çok sağlam yaptım sanırım, su içmeye yer yok, akşam balık salata var

Kızlar bugün kendimi duygusal olarak iyi hissetmiyorum kendi kişisel durumlarımla alakalı. Ne yediğimi ne içtiğimi anlamadım bugün. Yarın da bi kafamı dinlemek istiyorum. Pazartesi bomba gibi gelmek için kafamı toparlamam lazımm. Diyete tam gaz devam ama sıkıntı yok :) Öptüm sizii. Pazartesi görüşürüzzz

Güzelce dinlen pazartesiye muhteşem bir şekilde gel kuzum, her şey gönlünce olsun sıkıntıların uçsun gitsin tez zamanda

Keyfine bak canım, dönem dönem hepimizde oluyor istirahat iyi geliyor bekliyoruz seni

Kahvaltım aynı, ara türk kahvesi yeşilçay

akşam
1orta dilim dünden kalma fırında ıspanak böreği

yarın tek öğün yapıcam, protein alıcam, öğlen 3-4 arası yemeyi planlıyorum

Bu akşam pek sessiz buralar haftasonu herkes kocişleriyle keyif yapıyor olmalı Bende 12 gün sonra kavuşucam inşallah eşime

herkese iyi geceleer bol dinlenmeler

Günaydin kizlar

Ben bek yazamiyorum kizlar kusuruma bakmayin cuma günü anneme geldim ziyatete, baska sehirde oturuyo. Bugün eve döncem yani ev cok kalabalik coluk cocuk .

ama formum yerinde kizlar tam gaz devam ediyorum hic kacamak yapmadim

İyi gezmeler canım keyfine bak yarın yeni haftaya süper bi başlangıç yaparız hep beraber

Bugün 15:30da tek öğün yaptım

125gr kırmızı et
1kase yoğurt

aralarda yeşilçay ve türk kahvesi, yatarken sodamı içer günü kapatırım

yarın ve salıda tek öğün yapmayı planlıyorum, bakalım...

Afiyet olsun canım cok Güzel aslında bu hafta evdeyim tek öğün yapsam iyi olur, geç kalkıyoruz çünkü

Selamlar herkesee. Ben geldim
Son 3 aydır yediğim her şeyin gramını ölçüp kalorisine bakıp yiyordum. Sanırım bu beni çok yordu. Cumartesi günü gerçekten yorulduğumu farkettim. Aynı zamanda regl için ilaç alıyorum hormonlarım dengesiz yaptı beni. Kendimi toparlamaya ihtiyacım vardı. Hafta sonu ne yedim ne içtim gerçekten bakmadım.Şuan daha iyiyim güçlü hissediyorum.
bu sabah 62.7 çıktım. Ama moralimi bozmayacak. İlaçların vs etkisi olabilir. Yepyeni bir hafta olarak başlıyorum. 21 günümüzü bozmuş oldum ama olsun insanın psikolojisi bazen ters tepebiliyor. Olsun zararın neresinden dönersen kardır.
Yepyeni motivasyonumla aranızdayımm

Canim bozma canini sonucta insaniz demi günü günümüz tutmuyor ... zaten kilolu Bir insan degilsin .. tek bir kac kilo fazlaligin var ...

Bugün tam 64 geldim cok mutluyum.. kusurum gitmis oldu...
Ama itiraf ediyim iki gün annemde kaldim orda Hic kacamak yapmadim ama eve gelince Çocuklar pizza istedi bende onlara pizza yaptim iki dilim yedim... hata doymadim Actim.. cok yemedim yani ama yinede insan suclu hisediyor kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…