🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

selam kizlar bugünü kacamaksiz bitirdim
Kahvalti

Bir kepekli ekmek
Bir haslanmis yumurta
Domates zeytin

aksam

Bit tabak salata bukadar

accimmm yani😂😂😂😂

Ama arada agzima sari leblebli atiyorum ihstagimi kesiyo kac gündür öyle yapiyorum😂
Ara kahve limonlu su 🥰

Geçmiş olsun canım, önce sağlık, zaten çok az bi kilon kaldı 😘(bana sorsan bu kilo bile gayet iyi gerçi 😃)
Sağol canım, gece bebeğe uyandığımda şükür geçmişti kendimi iyi hissediyorum, dün çok yorgundum evet kilom kötü değil ama kendimi mutlu hissettiğim kilom 53-55. En azından şu 28 günde ne kadar verirsem benim için kâr, çünkü 29.gün diyet yerini dikkat etmeye bırakıcak, zaten tek öğün yapmadığımda sabahta akşamda karnımı doyuracak kadar yiyorum, hedef 56😎

Kızlar bu tatil bana yaramadı 🥴, yarından itibaren karbonhidrata veda ediyorum 😃 son 3 günü elimden geldiğince iyi geçirip cumaya eksi görmek istiyorum 🤩
Olsun yılda kaç kere çoluk çocuk 8-9gün evde başbaşa vakit geçiriyosunki.. keyfine bak, ne olursa olsun diyette insanın üstüne zaman zaman halsizlik çöküyo, şu an çocuklarının senin enerjine ihtiyacı var, az bi dikkatle cuma hepimiz eksiyiz❤️

Günaydın kizlar iki öğün beslenme bende olumlu etki etmedi diyetisyenimle konuşup bundan sonraki hayatında az az sık sık beslenme yapmam benim için daha olumlu olacakmış dedi tekrar 3 ana bir ara öğün e başladım 💪

Sağol canım, gece bebeğe uyandığımda şükür geçmişti kendimi iyi hissediyorum, dün çok yorgundum evet kilom kötü değil ama kendimi mutlu hissettiğim kilom 53-55. En azından şu 28 günde ne kadar verirsem benim için kâr, çünkü 29.gün diyet yerini dikkat etmeye bırakıcak, zaten tek öğün yapmadığımda sabahta akşamda karnımı doyuracak kadar yiyorum, hedef 56😎
Geçmiş olsun canım önce sağlık dikkat et kendine☺️

Günaydın kizlar iki öğün beslenme bende olumlu etki etmedi diyetisyenimle konuşup bundan sonraki hayatında az az sık sık beslenme yapmam benim için daha olumlu olacakmış dedi tekrar 3 ana bir ara öğün e başladım 💪
Günaydın canım en iyisini sen ve diyetisyenin bilir, vucudunu sen tanıyorsun, her diyet kişiye özel, böylesi senin için daha iyi olur, diyet şekli farketmeksizin hep beraber devam

Günaydın canım en iyisini sen ve diyetisyenin bilir, vucudunu sen tanıyorsun, her diyet kişiye özel, böylesi senin için daha iyi olur, diyet şekli farketmeksizin hep beraber devam
Kesinlikle canım aslında açlık vs olmadi ama tartıya çok az fark yansıdı iki öğün yapan başka kişiler haftalık 1.5 kilo falan veririmis be malesef iki haftada 400 Gr eksi oldu

Kesinlikle canım aslında açlık vs olmadi ama tartıya çok az fark yansıdı iki öğün yapan başka kişiler haftalık 1.5 kilo falan veririmis be malesef iki haftada 400 Gr eksi oldu
Açlık bikaç gün sonra gerçekten kalmıyo, evet 2 hafta süreye göre -400gr az gibi, olsun moral bozmak yok böylece sana uyan tekniği kesinleştirmiş oldun yola devam

Ben kendimi bildim bileli hep iki öyün yeriz... tek Ben iki hafta tamamen karbonhidratsiz beslendim yani Hic ekmek yemedim makarna pirinc un... bunlarin hepsini cikardim iki hafta sonuc süper yanindada biraz spor yaptim tabi...
Bu hafta tek sabahlari Bir kepekli ekmek yicem yada bir tabak müsli... ..
Tabi daha cok spor yapmaya caliscam tabi cocuklardan virsat bulursam

Back