- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Kesinlikle canım ben dersimi aldımOlsun ama güzel verdin, evinde biraz daha dikkatli olursan almazsın hem
Sağol canımAfiyet olsun canım cok Güzel görünüyor nasıl yaptın unsuz
Çok güzel ya, hele yumurtalı harika olur, ellerine sağlık canımSağol canım
malzemeler
Yarım kg ıspanak
1soğan
1yk zeytinyağı
Lor peyniri
Pul biber
üstü için
1kase yoğurt
2yk zeytinyağı
tavada zeytinyağında soğanı kavurdum üzerine doğranmış ıspanakları ekledim ve suyunu salıp çekene kadar kavurdum, soğuyunca içine iri iri kestiğim lor peynirini, tuzu ve pul biberi ekledim. Karışımı borcama yaydım, üzerine zeytinyağlı yoğurt döküp 1saat fırında pişirdim. Aslında üzeri için yumurta ve yoğurt yapıyorlar ben yemediğimden kızarması için yoğurt+zeytinyağı yaptım.
Eski alışkanlıkları bırakmak ne zor demiAslında hiç aç değilim ama uzun zamandır cuma günleri hep dilediğim kadar yiyordum, bu nedenle arada mutfağa gidiyorum sonra bi kahve yapıp içiyorumkahve biraz fazla oldu ama yemekten iyidir
İyi dinlenmeler canım, üst üste detoks yapacaksın zor olmaz mıİyi akşamlar güzel insanlar
Bugün çok yorgunum ya bütün haftanın yorgunluğu bindi üzerime. Hiiç spor yapamıycam bugün. Son durum ektedir. 3.5 litre su içip yatarım. Cumartesi pazar detoks yapıcam yeşillikler falan. Pazartesi 61.5 falan istiyorum bakalım. Hala adet olmadım kafayı yemek üzereyim
Eki Görüntüle 2772313
Ama alışmamız lazım, belki ideal kiloya inince 1-2 gün mola veririm ama şu dönemde yerimden saymama neden oluyorEski alışkanlıkları bırakmak ne zor demibende hep cuma günleri film dizi vs izlerken bişeyler yerdim artık kuru kuru çay kahve
Ne güzel motive olmuşsun, tebrikler canımKızlar bugün beni uzun zamandır görmeyen akrabaları gördüm. İnanamadılar bana. Sen nasıl incecik olmuşsun diye diye bittiler yani
Hatta bırak artık diyeti yeter bile dediler çok mutlu oldum
Evet evet yumurtalı daha çıtır çıtır kızarır, rica ederimmÇok güzel ya, hele yumurtalı harika olur, ellerine sağlık canımtarif için teşekkürler
Afiyetler olsunn ben de sodamı yudumluyorumBi kahve daha içeyim ben
Hele hedefine ulaşınca gözlerine inanamıcaklar demekkiKızlar bugün beni uzun zamandır görmeyen akrabaları gördüm. İnanamadılar bana. Sen nasıl incecik olmuşsun diye diye bittiler yani
Hatta bırak artık diyeti yeter bile dediler çok mutlu oldum
Detoks dediğim yediklerimden farklı şeyler yiyicem. Lahana çorbası yapıcam düşük kalorili ve her öğünde salata yiyicem. Aç kalmıycam bu hafta merak etmeİyi dinlenmeler canım, üst üste detoks yapacaksın zor olmaz mı
74.4 tüm tam 31 ağustos daNe güzel motive olmuşsun, tebrikler canımtoplamda kaç kilo verdin
Eveet çatlarlar inşallahHele hedefine ulaşınca gözlerine inanamıcaklar demekki
Afiyet olsunAfiyetler olsunn ben de sodamı yudumluyorum
İyi o zamanDetoks dediğim yediklerimden farklı şeyler yiyicem. Lahana çorbası yapıcam düşük kalorili ve her öğünde salata yiyicem. Aç kalmıycam bu hafta merak etme
Hemen hemen aynı zamanda başlamışız, 19 ağustosta başladım ben 10 kilo74.4 tüm tam 31 ağustos daYeni işe başladım. Dedim kendime yeni bir süreç başlıyor senin için zayıfla. Yeni işim bahanesi oldu yani. Ama iyi ki de başlamışım. 5 aydır da düşe kalka diyet yapıyorum. Anca 12 kilo vermişim işte düşün. Az veriyorum ama öz olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?