🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Afiyet olsun canım cok Güzel görünüyor nasıl yaptın unsuz
Sağol canım

malzemeler
Yarım kg ıspanak
1soğan
1yk zeytinyağı
Lor peyniri
Pul biber

üstü için
1kase yoğurt
2yk zeytinyağı

tavada zeytinyağında soğanı kavurdum üzerine doğranmış ıspanakları ekledim ve suyunu salıp çekene kadar kavurdum, soğuyunca içine iri iri kestiğim lor peynirini, tuzu ve pul biberi ekledim. Karışımı borcama yaydım, üzerine zeytinyağlı yoğurt döküp 1saat fırında pişirdim. Aslında üzeri için yumurta ve yoğurt yapıyorlar ben yemediğimden kızarması için yoğurt+zeytinyağı yaptım.

Çok güzel ya, hele yumurtalı harika olur, ellerine sağlık canım tarif için teşekkürler

Aslında hiç aç değilim ama uzun zamandır cuma günleri hep dilediğim kadar yiyordum, bu nedenle arada mutfağa gidiyorum sonra bi kahve yapıp içiyorum kahve biraz fazla oldu ama yemekten iyidir

İyi akşamlar güzel insanlar
Bugün çok yorgunum ya bütün haftanın yorgunluğu bindi üzerime. Hiiç spor yapamıycam bugün. Son durum ektedir. 3.5 litre su içip yatarım. Cumartesi pazar detoks yapıcam yeşillikler falan. Pazartesi 61.5 falan istiyorum bakalım. Hala adet olmadım kafayı yemek üzereyim

Aslında hiç aç değilim ama uzun zamandır cuma günleri hep dilediğim kadar yiyordum, bu nedenle arada mutfağa gidiyorum sonra bi kahve yapıp içiyorum kahve biraz fazla oldu ama yemekten iyidir
Eski alışkanlıkları bırakmak ne zor demi bende hep cuma günleri film dizi vs izlerken bişeyler yerdim artık kuru kuru çay kahve

Kızlar bugün beni uzun zamandır görmeyen akrabaları gördüm. İnanamadılar bana. Sen nasıl incecik olmuşsun diye diye bittiler yani
Hatta bırak artık diyeti yeter bile dediler çok mutlu oldum

İyi dinlenmeler canım, üst üste detoks yapacaksın zor olmaz mı

Eski alışkanlıkları bırakmak ne zor demi bende hep cuma günleri film dizi vs izlerken bişeyler yerdim artık kuru kuru çay kahve
Ama alışmamız lazım, belki ideal kiloya inince 1-2 gün mola veririm ama şu dönemde yerimden saymama neden oluyor

Kızlar bugün beni uzun zamandır görmeyen akrabaları gördüm. İnanamadılar bana. Sen nasıl incecik olmuşsun diye diye bittiler yani
Hatta bırak artık diyeti yeter bile dediler çok mutlu oldum
Ne güzel motive olmuşsun, tebrikler canım toplamda kaç kilo verdin

Son düzenleme:
Ne güzel motive olmuşsun, tebrikler canım toplamda kaç kilo verdin
74.4 tüm tam 31 ağustos da Yeni işe başladım. Dedim kendime yeni bir süreç başlıyor senin için zayıfla. Yeni işim bahanesi oldu yani. Ama iyi ki de başlamışım. 5 aydır da düşe kalka diyet yapıyorum. Anca 12 kilo vermişim işte düşün. Az veriyorum ama öz olsun istiyorum

Hemen hemen aynı zamanda başlamışız, 19 ağustosta başladım ben 10 kilo gitsin ve geri gelmesin, en önemlisi tekrar kilo alıp aynı hataya düşmemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…