🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Az önce befero aftef yaptım baya incelmisim asla pes etmicem inatci bı yapım var 77-78 arası takıldım ama kiricam bu direnç kilosunu ve 21 günlük beslenme sonunda 75.9 hedefim ve bunu başarıcam💪💪💪
İşte bu ya, bu direnci kıracaksın canım beraberiz başaracağız💪

Maalesef önümüze bakacağız canım, ben de ekimdeki kilom 57.6ile gelseydim bu defa memleketime heralde 52ile dönerdim, ama ne yazıkki 3ay şuursuzca gece gündüz yedim☹️ Neyseki bana ders oldu, boşver geçmişi düşünmeyelim şimdide gayet iyi gidiyoruz
En azından artıları temizledim, sende yeniden başladın ve gayet güzel devam ediyorsun, yılmak yok önümüze bakacağız 🤩

Kızlar herkes super gidiyor çok güzel motive olduk💪👍
Evet canım çok iyiyiz, Mart sonunda çok incelmiş olacağız 🤩 bu gün bulgur pilavı vardı, 1 kaşık alsam mı dedim vazgeçtim, zaten tüm kaçamakları böyle yapıyorum bu sefer bir lokma, bir kaşık deyip yemeyeceğim 🤩

Menüm 21 günün 5. Günü 🤩

Kahvaltı
IMG_20210129_085018.jpg

Akşam yemeği
Bol salata 🥗
Tavuk sote
Ayran

Su 2 ye tamamlarım

Spor 30 dk bisiklet 🚴💪🤩

İyi ki o pilavı yemedim :KK71:

Evet canım çok iyiyiz, Mart sonunda çok incelmiş olacağız 🤩 bu gün bulgur pilavı vardı, 1 kaşık alsam mı dedim vazgeçtim, zaten tüm kaçamakları böyle yapıyorum bu sefer bir lokma, bir kaşık deyip yemeyeceğim 🤩
Aynen canım bende senin gibiyim bı tadına baksam arkası geliyo o yüzden hiç yememek en güzeli kendimi baya hafif hissediyorum 💪👍

Kahvalti 2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
4 zeytin
Domates bir dilim ekmek

Akşam kıymalı Karnıbahar 4 kaşık yoğurt

Aynen canım bende senin gibiyim bı tadına baksam arkası geliyo o yüzden hiç yememek en güzeli kendimi baya hafif hissediyorum 💪👍
Bundan kaybediyoruz en iyisi menü dışına çıkmamak, şu an gayet tokum, ama biliyorum ki sağlıklı beslendim yarın bana artı olarak gelmeyecek,🤩

Kahvaltım aynı sadece lor peynir yemedim, ara yeşilçay türk kahvesi

akşam menüm
1orta dilim fırında unsuz ıspanak böreği
2biber turşusu

bu arada ıspanaktan rahat 2 dilim daha yerdim, hafif ve lezzetliydi ancak akşam porsiyonlarımı dahada küçültmeye karar verdim bugün

AFCEDD9B-0B84-4C96-B707-9D097495F725.jpeg
32F45C83-B146-4621-A40B-E64BF8BB2801.jpeg

Son düzenleme:
Back