🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Az önce befero aftef yaptım baya incelmisim asla pes etmicem inatci bı yapım var 77-78 arası takıldım ama kiricam bu direnç kilosunu ve 21 günlük beslenme sonunda 75.9 hedefim ve bunu başarıcam
İşte bu ya, bu direnci kıracaksın canım beraberiz başaracağız

En azından artıları temizledim, sende yeniden başladın ve gayet güzel devam ediyorsun, yılmak yok önümüze bakacağız

Kızlar herkes super gidiyor çok güzel motive olduk
Evet canım çok iyiyiz, Mart sonunda çok incelmiş olacağız bu gün bulgur pilavı vardı, 1 kaşık alsam mı dedim vazgeçtim, zaten tüm kaçamakları böyle yapıyorum bu sefer bir lokma, bir kaşık deyip yemeyeceğim

Menüm 21 günün 5. Günü

Kahvaltı

Akşam yemeği
Bol salata
Tavuk sote
Ayran

Su 2 ye tamamlarım

Spor 30 dk bisiklet

İyi ki o pilavı yemedim

Aynen canım bende senin gibiyim bı tadına baksam arkası geliyo o yüzden hiç yememek en güzeli kendimi baya hafif hissediyorum

Kahvalti 2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
4 zeytin
Domates bir dilim ekmek

Akşam kıymalı Karnıbahar 4 kaşık yoğurt

Aynen canım bende senin gibiyim bı tadına baksam arkası geliyo o yüzden hiç yememek en güzeli kendimi baya hafif hissediyorum
Bundan kaybediyoruz en iyisi menü dışına çıkmamak, şu an gayet tokum, ama biliyorum ki sağlıklı beslendim yarın bana artı olarak gelmeyecek,

Kahvaltım aynı sadece lor peynir yemedim, ara yeşilçay türk kahvesi

akşam menüm
1orta dilim fırında unsuz ıspanak böreği
2biber turşusu

bu arada ıspanaktan rahat 2 dilim daha yerdim, hafif ve lezzetliydi ancak akşam porsiyonlarımı dahada küçültmeye karar verdim bugün

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…