- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Benimde canım hiiiiç yiyecek çekmiyor ben de yeni kıyafetlere aşeriyorum, 56 kiloya düşersem bikaç pantolon ve tayt alıcamBende 62 den sonra Yavaş yavaş kıyafet almayı düşünüyorum
Hemde çoook çabukBen baya kararlı görüyorum kendimiböyle devam edersem 59 lar çabucak gelir
Afiyet olsunAksam yemegim hazir be bugün bunla yine sonlandircam
salata
Kolay gelsin canımBurdayım işyeri acayip yoğundu giremedim
İşte bu ya, bu direnci kıracaksın canım beraberiz başaracağızAz önce befero aftef yaptım baya incelmisim asla pes etmicem inatci bı yapım var 77-78 arası takıldım ama kiricam bu direnç kilosunu ve 21 günlük beslenme sonunda 75.9 hedefim ve bunu başarıcam
Kesinlikle canımİşte bu ya, bu direnci kıracaksın canım beraberiz başaracağız
En azından artıları temizledim, sende yeniden başladın ve gayet güzel devam ediyorsun, yılmak yok önümüze bakacağızMaalesef önümüze bakacağız canım, ben de ekimdeki kilom 57.6ile gelseydim bu defa memleketime heralde 52ile dönerdim, ama ne yazıkki 3ay şuursuzca gece gündüz yedimNeyseki bana ders oldu, boşver geçmişi düşünmeyelim şimdide gayet iyi gidiyoruz
Ay hadi İnşallah düşücesi bile güzelBenimde canım hiiiiç yiyecek çekmiyor ben de yeni kıyafetlere aşeriyorum, 56 kiloya düşersem bikaç pantolon ve tayt alıcam
Evet canım çok iyiyiz, Mart sonunda çok incelmiş olacağızKızlar herkes super gidiyor çok güzel motive olduk
Aynen canım bende senin gibiyim bı tadına baksam arkası geliyo o yüzden hiç yememek en güzeli kendimi baya hafif hissediyorumEvet canım çok iyiyiz, Mart sonunda çok incelmiş olacağızbu gün bulgur pilavı vardı, 1 kaşık alsam mı dedim vazgeçtim, zaten tüm kaçamakları böyle yapıyorum bu sefer bir lokma, bir kaşık deyip yemeyeceğim
Çok güzel canım afiyet olsunMenüm 21 günün 5. Günü
Kahvaltı
Eki Görüntüle 2772136
Akşam yemeği
Bol salata
Tavuk sote
Ayran
Su 2 ye tamamlarım
Spor 30 dk bisiklet
İyi ki o pilavı yemedim
Bundan kaybediyoruz en iyisi menü dışına çıkmamak, şu an gayet tokum, ama biliyorum ki sağlıklı beslendim yarın bana artı olarak gelmeyecek,Aynen canım bende senin gibiyim bı tadına baksam arkası geliyo o yüzden hiç yememek en güzeli kendimi baya hafif hissediyorum
Afiyet olsun canım cok GüzelKahvalti 2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
4 zeytin
Domates bir dilim ekmek
Akşam kıymalı Karnıbahar 4 kaşık yoğurt
Aynen canım yılmak yok, benim gün sayım azaldı epey sona yaklaşıyorumEn azından artıları temizledim, sende yeniden başladın ve gayet güzel devam ediyorsun, yılmak yok önümüze bakacağız
Olsun ama güzel verdin, evinde biraz daha dikkatli olursan almazsın hemAynen canım yılmak yok, benim gün sayım azaldı epey sona yaklaşıyorum
Afiyet olsun canım cok Güzel görünüyor nasıl yaptın unsuzKahvaltım aynı sadece lor peynir yemedim, ara yeşilçay türk kahvesi
akşam menüm
1orta dilim fırında unsuz ıspanak böreği
2biber turşusu
bu arada ıspanaktan rahat 2 dilim daha yerdim, hafif ve lezzetliydi ancak akşam porsiyonlarımı dahada küçültmeye karar verdim bugün
Eki Görüntüle 2772203 Eki Görüntüle 2772204
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?