Afiyet olsun canımŞimdiden afiyet olsun canım, benzer malzemeleri kullanmışız, ben de
- 1 adet yeşil elma
- 1 yemek kaşığı yeşil çay
- 6-8 dal maydanoz
- 1 adet limon
- 2 adet çubuk tarçın
- 5 adet tane karabiber
- 5-6 adet karanfil
- 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
- Fındık büyüklüğünde taze zencefil
- 1 litre su ile hazırladım. Bu detoks suyununda iddiası benim iddiamla yarışır cinsten, haftada 2 defa yapıp 1 ayda -6 kilo vaadediyor
Merhaba canımHerkese günaydın 4. Günümüzden
Günaydin kizlar
SüpersinBugün kahvalti yapmadim kizlar canim istemedi disarda islerim vardi Bir muz yiyip ciktim daha yeni geldim ama hic ihstahim yok bugün
Ama form yerinde
Merhaba canım balığı bende çok severim afiyet olsunSelamlar herkesee, ne var ne yok ? Bugün işyeri çok sıkıcı :) Akşama balık var evde menü güzel
Evet canım insan karşılığını tartıda görmek istiyor. Ben de çok merak ediyorum nasıl bi mutlulukla karşılaşıcazUmarim yarin bir kilo gitmis görürüz enazindan.
Cabanin karsiligini görünce insan dahada hefesle devam ediyor
Vallah bilmiyirum canim iki gündür daha az yuyorum cok su iciyorum hergün spor yapiyorum ama bugün bi siskinlik var anlamadimEvet canım insan karşılığını tartıda görmek istiyor. Ben de çok merak ediyorum nasıl bi mutlulukla karşılaşıcaz
Afiyet olsun canım cok GüzelSabah Bir muz
Aksam yani simdi Bu öyünle bugünü bitiricem
Fasülye light yogurt dere otlu pul biberli
Sagol canimAfiyet olsun canım cok Güzel
Benimde ödem var galiba kilom dünle aynı inşallah yarına gider ödemSimdi limonlu bitki caylari haziladim insallah siskinligimi alir
Ohhh afiyet olsun canimTam yumurtaları haşladım eşim geldi, bilin bakalım ne almış balık
Akşam yemeği olarak balık olacak ama salata yemem olmuşken pro günümü bozmayayım
Insallah ya ... Ben Hic bilmiyorum kac kilodayim dört gündür rekor kirdim tartilmiyorumBenimde ödem var galiba kilom dünle aynı inşallah yarına gider ödem
Biz senle hemen hemen ayni kilodaydik 65-66Insallah ya ... Ben Hic bilmiyorum kac kilodayim dört gündür rekor kirdim tartilmiyorum
Yarın sürpriz bir rakam göreceksinInsallah ya ... Ben Hic bilmiyorum kac kilodayim dört gündür rekor kirdim tartilmiyorum
Evet ben 65.4 tüm pazartesi, bakalım yarına ne olacakBiz senle hemen hemen ayni kilodaydik 65-66galiba
Hadi bakalim eminimYarın sürpriz bir rakam göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?