Sağol canımGüzis çok güzelafiyet olsun
En doğrusu canımBende öyledim vallah ama pazartesinden beri tartilmiyorum
Uyku problemi yaşamıyorsan yavaş yavaş azalt canımGünaydın canımben çok kahve koyuyorum, biraz azaltsam iyi olacak, son zamanlarda çok içmeye başladım çünkü.
Aynen canım ama benim arabaya indirmek kadar değil tabiEn iyisi ortalıktan kaldırmak
Çok iyisin afiyet olsunİyi akşamlar
Menüm 21 günün 3. Günü
Sabah
Yoğurt
1 elma
Öğlen
Tavuk sarma (pilavı yenmedi)
Salata
Çorba
Akşam
Tavuk sote
Salata
Su 2 lt
Bu gün güzel geçti,
Hem de çooook iyiyiz devamIyi aksamlar kizlar
sabah kahvalti
Yesilik haslanmis Yumurta domates salatslik
aksam
Yesil fasülye domatesli
Iki kasik light yogurt
cok iyi gidiyoruz
Süper menü afiyet olsunSabah 2 dilim peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
Domates
Akşam balıksalata
Çok güzel canım afiyet olsunMerhaba kızlar
kahvaltım aynı, ara yeşilçay kahve
akşam menüm
1tabak Fırında karnabahar kızartması
3yk tava yoğurt
2yk sarımsaklı domates sos
Eki Görüntüle 2770807 Eki Görüntüle 2770808
Süpersin canimİyi akşamlar kızlar. Bugün tüm öğünlerimi yaptım ama hep kalorisi az şeyler tükettim. Öğlen canım bişey istemedi sadece karnabahar haşlaması yedim. Akşam yemeğinde çorba ve salata yedim. O yüzden bugün çok az kalori aldım. Ama tamamen yemek yemek istemememden kaynaklı. İştahım kapandı gibi oldu bugün.
İşten geldim bir tartıliyim dedim normalde asla akşam saatinde tartılmam şiş çıkarım diye ve 61.8 çıktım. İnanamadım kendime. Aşırı mutlu oldum. Bütün gün yedim içtim yinede 61 i gördümEki Görüntüle 2770836
Ohhh mis Hic denemedim firinda nasil yaptin canim haslayipmi firina attinMerhaba kızlar
kahvaltım aynı, ara yeşilçay kahve
akşam menüm
1tabak Fırında karnabahar kızartması
3yk tava yoğurt
2yk sarımsaklı domates sos
Eki Görüntüle 2770807 Eki Görüntüle 2770808
Cuma cok merak ediyorum nekadar kaybetmis olucazHem de çooook iyiyiz devam
Hemde akşam 61 leri görmüşsünİyi akşamlar kızlar. Bugün tüm öğünlerimi yaptım ama hep kalorisi az şeyler tükettim. Öğlen canım bişey istemedi sadece karnabahar haşlaması yedim. Akşam yemeğinde çorba ve salata yedim. O yüzden bugün çok az kalori aldım. Ama tamamen yemek yemek istemememden kaynaklı. İştahım kapandı gibi oldu bugün.
İşten geldim bir tartıliyim dedim normalde asla akşam saatinde tartılmam şiş çıkarım diye ve 61.8 çıktım. İnanamadım kendime. Aşırı mutlu oldum. Bütün gün yedim içtim yinede 61 i gördümEki Görüntüle 2770836
Dur canım yükseltme beniii. Belki pazartesi falan görürüm. 21 günümüz güzel geldii banaHemde akşam 61 leri görmüşsünsabah belki 59 ları bile görme ihtimalin var
Süper canım, karbonhidrat ve şeker almadığın sürece açlık ve tatlı krizleri olmuyor, iştah kalmıyorİyi akşamlar kızlar. Bugün tüm öğünlerimi yaptım ama hep kalorisi az şeyler tükettim. Öğlen canım bişey istemedi sadece karnabahar haşlaması yedim. Akşam yemeğinde çorba ve salata yedim. O yüzden bugün çok az kalori aldım. Ama tamamen yemek yemek istemememden kaynaklı. İştahım kapandı gibi oldu bugün.
Ben tencerede kızartmasını çok yaparım, fırında ilk denedim, hafif sert kalacak şekilde haşladım, az süt az yoğurt az zerdaçal ve karabiberden sos yapıp sosa karnabaharları bulayıp fırına verdim. Ama bunun sosu asıl yumurta ve un ile yapılıyor ben yumurta yemediğim için ve un kullanmadığım için sosu kendim ürettimOhhh mis Hic denemedim firinda nasil yaptin canim haslayipmi firina attin
Bende de merak tavanCuma cok merak ediyorum nekadar kaybetmis olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?