🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Kahve koydum birazdan içeceğim bu hafta hiç kaçamak yapmadığım için mutluyum, darısı diğer haftalara olsun

İyi akşamlar kızlar. Bugün tüm öğünlerimi yaptım ama hep kalorisi az şeyler tükettim. Öğlen canım bişey istemedi sadece karnabahar haşlaması yedim. Akşam yemeğinde çorba ve salata yedim. O yüzden bugün çok az kalori aldım. Ama tamamen yemek yemek istemememden kaynaklı. İştahım kapandı gibi oldu bugün.
İşten geldim bir tartıliyim dedim normalde asla akşam saatinde tartılmam şiş çıkarım diye ve 61.8 çıktım. İnanamadım kendime. Aşırı mutlu oldum. Bütün gün yedim içtim yinede 61 i gördüm

Süpersin canim

Hemde akşam 61 leri görmüşsün sabah belki 59 ları bile görme ihtimalin var

Süper canım, karbonhidrat ve şeker almadığın sürece açlık ve tatlı krizleri olmuyor, iştah kalmıyor

Ohhh mis Hic denemedim firinda nasil yaptin canim haslayipmi firina attin
Ben tencerede kızartmasını çok yaparım, fırında ilk denedim, hafif sert kalacak şekilde haşladım, az süt az yoğurt az zerdaçal ve karabiberden sos yapıp sosa karnabaharları bulayıp fırına verdim. Ama bunun sosu asıl yumurta ve un ile yapılıyor ben yumurta yemediğim için ve un kullanmadığım için sosu kendim ürettim sen yumurta ile yaparsan daha güzel kızarır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…