Günaydın canımSarayca bende cezveye 1 ölçek kahve koyuyorum ama makinede 2 fincanlık olan düğmeye basıyorum hem acı olmuyor hem 1 kupa kahve içiyorum
En iyisi ortalıktan kaldırmakKızlar ben tartılmadan duramıyorum babama aşağı otoparka arabaya indir tartıyı cumaları çıkarırsın eve dedim
Naptın 2-3 ekmek ne kız 1 dilim neyimize yetmiyor :)sabah 2-3 dl ekmeğin zararı olmaz,
Hep açlıktan oluyorNaptın 2-3 ekmek ne kız 1 dilim neyimize yetmiyor :)
Canım ilk başta çok gitti, bir kaç gün durması normal, bak cumaya çok güzel eksi göreceksinGünaydınllar :) Bu sabah dayanamadım tartıldım. Pzartesi sabahından bu sabaha -300 gram gitmiş. Sabah 62,1 gördüm. Ne inatçı he bi 61 yüzünü göstermedi bana :))
Ama olsun böyle daha kilomu koruyucu şekilde verdiğimi düşünüyorum
ben iki güne bir mezurayla ölçüyorum sanki her gün ericekmiş gibiVallaha kızlar bende dayanamıyorum hergün tartılıyorum:)birde sanki hergün değişicekmiş gibi yag oranıma kadar bakıyorummm:)
Onu gecen bende yaptım ama bacagım kalınlaşmış cıkınca sinir oldum bıraktım:):)o kadar kilo ver bacak kalınlasın olucak işmiben iki güne bir mezurayla ölçüyorum sanki her gün ericekmiş gibi
Hay AllahVallaha kızlar bende dayanamıyorum hergün tartılıyorum:)birde sanki hergün değişicekmiş gibi yag oranıma kadar bakıyorummm:)
ben iki güne bir mezurayla ölçüyorum sanki her gün ericekmiş gibi
Nefis görünüyor canim Afiyet olsunİyi akşamlar
Menüm 21 günün 3. Günü
Sabah
Yoğurt
1 elma
Öğlen
Tavuk sarma (pilavı yenmedi)
Salata
Çorba
Akşam
Tavuk sote
Salata
Su 2 lt
Bu gün güzel geçti,
Vay cuma günü gelsin güzel eksilerIyi aksamlar kizlar
sabah kahvalti
Yesilik haslanmis Yumurta domates salatslik
aksam
Yesil fasülye domatesli
Iki kasik light yogurt
cok iyi gidiyoruz
Güzis çok güzelSabah 2 dilim peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
Domates
Akşam balıksalata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?