🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Bana kabızlık ile ilgili bir çözüm söyler misiniz kızlar ?
kuru kayısıyı gece suda beklettim içtim sabah işe yaramadı
Ceviz beklettim suda içtim işe yaramadı
Sirkeli su içtim işe yaramadı
Başka ne doğal yöntemleri önerirsiniz ?
Vallah Ben hemen formcayi iciyorum Sabah ohh bosaliyorum vallah

Kizlar bisey dikatimi cekti siz diyorsunuz ya karbonidrarsiz diyet yapcam diye ama tam uygulamiyor bagzileriniz ... un pirinc bulgur makarna.. bunlarin Hic biri olmamasi lagzim canlarim tam yapin ozaman farki görecekskniz...
Annem yapiyor benim tam 3 Haftada 7 Kilo Verdi..
Bakin asagda göreceksiniz annem gönderdi bana ney yasak diye... Ben iki gündür tam uyguluyorum bakalim🥰🥰🥰

Eklentiler

• 7D7F2A8B-F963-4F38-BF95-7E4BAA0449D5.jpeg
    7D7F2A8B-F963-4F38-BF95-7E4BAA0449D5.jpeg
    134,7 KB · Görüntüleme: 25
Kizlar bisey dikatimi cekti siz diyorsunuz ya karbonidrarsiz diyet yapcam diye ama tam uygulamiyor bagzileriniz ... un pirinc bulgur makarna.. bunlarin Hic biri olmamasi lagzim canlarim tam yapin ozaman farki görecekskniz...
Bakin asagda göreceksiniz annem gönderdi bana ney yasak diye... Ben iki gündür tam uyguluyorum bakalim🥰🥰🥰
Ben bu gün müsli ve bulgur yedim evet 😀 Çarşamba Perşembe karbonhidrat almıycam ama sonra kahvaltıda ekmek yiyeceğim canım, arada bulgur da yerim belki çünkü kahvaltılar böyle doyurucu ama keyifsiz olmaya başladı 🥴

Ben bu gün müsli ve bulgur yedim evet 😀 Çarşamba Perşembe karbonhidrat almıycam ama sonra kahvaltıda ekmek yiyeceğim canım, arada bulgur da yerim belki çünkü kahvaltılar böyle doyurucu ama keyifsiz olmaya başladı 🥴
Bencede ye canım. Benim diyetisyenim asla ekmeksiz liste vermezdi. Ben yemiyim falan derdim. Ömrü hayatın boyunca hiç ekmek yemiyceksen vermiyim ama illaki yiyceksin ha 3 ay sonra ha 1 sene sonra ideal kilona ulaşıp illaki bir ekmek yiyceksin diyordu. O yüzden bende ekmeksiz kahvaltı etmem hiç alışkanlık oldu.

Bencede ye canım. Benim diyetisyenim asla ekmeksiz liste vermezdi. Ben yemiyim falan derdim. Ömrü hayatın boyunca hiç ekmek yemiyceksen vermiyim ama illaki yiyceksin ha 3 ay sonra ha 1 sene sonra ideal kilona ulaşıp illaki bir ekmek yiyceksin diyordu. O yüzden bende ekmeksiz kahvaltı etmem hiç alışkanlık oldu.
sabah 2-3 dl ekmeğin zararı olmaz, 😃

Sende haklisin canim...
Ben Bu hafta öyle tam uygulucam haftaya yumurta yerine wasa yicem🥰

Ben de tam uyguluyorum S Seda1985

Cumaya kadar bende ekmek yemeyeceğim 😀 sonrasını bilemiyorum 🥴
Ama var ya öyle hafif ve fit hisediyorum ki kendimi.. Siskinliklerim gitti gaz im hic olmuyo cok rahatim aclikta hisetmiyorum ekmeyide pek aramadim cok mutluyum..bugün tartilmadim basardim 😂💪🏻 Cumaya kadar sabretcem bakalim

Back