- 17 Ocak 2021
- 697
- 1.346
- 28
- 39
Vayyy süpersin1 saat şimdi 20 dk öğlen yürüyüş yaptım toplam 1 saat 20 dk
![Flexed biceps: light skin tone :muscle_tone1: 💪🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f4aa-1f3fb.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vayyy süpersin1 saat şimdi 20 dk öğlen yürüyüş yaptım toplam 1 saat 20 dk
Afiyet olsun canimAfiyet olsun çok güzel![]()
Vallah Ben hemen formcayi iciyorum Sabah ohh bosaliyorum vallahBana kabızlık ile ilgili bir çözüm söyler misiniz kızlar ?
kuru kayısıyı gece suda beklettim içtim sabah işe yaramadı
Ceviz beklettim suda içtim işe yaramadı
Sirkeli su içtim işe yaramadı
Başka ne doğal yöntemleri önerirsiniz ?
Evet öğle yemeklerim hep sebze genelde canım. İncirleri zeytinyağına koydum. Her sanah 1 tatlı kaşığı yiyicem. İncir kürü diyorlarmış buna. Çok faydalı olarak gördümSebze yiyor musun, sabahları 1 tk zeytinyağı içebilirsin
Ben bu gün müsli ve bulgur yedim evetKizlar bisey dikatimi cekti siz diyorsunuz ya karbonidrarsiz diyet yapcam diye ama tam uygulamiyor bagzileriniz ... un pirinc bulgur makarna.. bunlarin Hic biri olmamasi lagzim canlarim tam yapin ozaman farki görecekskniz...
Annem yapiyor benim tam 3 Haftada 7 Kilo Verdi..
Bakin asagda göreceksiniz annem gönderdi bana ney yasak diye... Ben iki gündür tam uyguluyorum bakalim![]()
Hem incir hem zeytinyağı faydalı olur benceEvet öğle yemeklerim hep sebze genelde canım. İncirleri zeytinyağına koydum. Her sanah 1 tatlı kaşığı yiyicem. İncir kürü diyorlarmış buna. Çok faydalı olarak gördüm
Bencede ye canım. Benim diyetisyenim asla ekmeksiz liste vermezdi. Ben yemiyim falan derdim. Ömrü hayatın boyunca hiç ekmek yemiyceksen vermiyim ama illaki yiyceksin ha 3 ay sonra ha 1 sene sonra ideal kilona ulaşıp illaki bir ekmek yiyceksin diyordu. O yüzden bende ekmeksiz kahvaltı etmem hiç alışkanlık oldu.Ben bu gün müsli ve bulgur yedim evetÇarşamba Perşembe karbonhidrat almıycam ama sonra kahvaltıda ekmek yiyeceğim canım, arada bulgur da yerim belki çünkü kahvaltılar böyle doyurucu ama keyifsiz olmaya başladı
![]()
sabah 2-3 dl ekmeğin zararı olmaz,Bencede ye canım. Benim diyetisyenim asla ekmeksiz liste vermezdi. Ben yemiyim falan derdim. Ömrü hayatın boyunca hiç ekmek yemiyceksen vermiyim ama illaki yiyceksin ha 3 ay sonra ha 1 sene sonra ideal kilona ulaşıp illaki bir ekmek yiyceksin diyordu. O yüzden bende ekmeksiz kahvaltı etmem hiç alışkanlık oldu.
Sende haklisin canim...Ben bu gün müsli ve bulgur yedim evetÇarşamba Perşembe karbonhidrat almıycam ama sonra kahvaltıda ekmek yiyeceğim canım, arada bulgur da yerim belki çünkü kahvaltılar böyle doyurucu ama keyifsiz olmaya başladı
![]()
Cumaya kadar bende ekmek yemeyeceğimSende haklisin canim...
Ben Bu hafta öyle tam uygulucam haftaya yumurta yerine wasa yicem![]()
Ben de tam uyguluyorum S Seda1985Kizlar bisey dikatimi cekti siz diyorsunuz ya karbonidrarsiz diyet yapcam diye ama tam uygulamiyor bagzileriniz ... un pirinc bulgur makarna.. bunlarin Hic biri olmamasi lagzim canlarim tam yapin ozaman farki görecekskniz...
Annem yapiyor benim tam 3 Haftada 7 Kilo Verdi..
Bakin asagda göreceksiniz annem gönderdi bana ney yasak diye... Ben iki gündür tam uyguluyorum bakalim![]()
Afiyet olsun arkadaşımmKahve içiyorummis gibi kokuyor, iyi ki kahve var
![]()
İyi geceler canımİyi geceler herkese
güzel bir güne uyanalım hepimiz![]()
Ama var ya öyle hafif ve fit hisediyorum ki kendimi.. Siskinliklerim gitti gaz im hic olmuyo cok rahatim aclikta hisetmiyorum ekmeyide pek aramadim cok mutluyum..bugün tartilmadim basardimCumaya kadar bende ekmek yemeyeceğimsonrasını bilemiyorum
![]()
Afiyet bal seker olsun ben kahvesis hayat düsünemem günde 5 tane icerimKahve içiyorummis gibi kokuyor, iyi ki kahve var
![]()
Iyi geceler tatlimİyi geceler hepinizebol leptinler
![]()