Süpersin canimMenüm 1. Gün
Sabah
Eki Görüntüle 2769018
Öğlen
1 avuç fıstık
Akşam
1 avuç fındık ve fıstık
Su 2 lt
Bu gün akşam yemeği yemek istemedim, kuruyemişle tamamladım ama kıvamında yediğim için mutluyum
Hazırız tatlım tabikii. Bende şöyle söyliyim güncel 62.5. 21 gün sonra hedef 59.9Ben bu hafta sonu 2 gün var olan ödemleri attım, bu nedenle bu gün 1. Günümkilo 65.40 kg 15 Şubat tartı günüm hedef 62 kg
İradene hayranım canım senin maşallahh. Kaçamak yapmadan ilerliyosun keşke senin gibi olabilsemKızlar kahvaltım aynı, ara yeşilçay ve türk kahvesi
ben de bugün 59.7 çıktım, bugün diyette 12.günüm ve giden 4.7kg.
kaldı 17günüm ve 17günde yine 4.7 kg versem tam 55kg oluyorum hedef kilomdan 1kilo aztabi 1 hafta sonra regl olucam bakalım nolucak heyecan tavan
Canım benim günüm sayılı olduğundan kaçamak yapma hakkım yok, bu kez çok hırslıyım sizinle beraber destek alarak ilerlemek daha da keyifliİradene hayranım canım senin maşallahh. Kaçamak yapmadan ilerliyosun keşke senin gibi olabilsem
Sağol canımmmSüpersin canim
Evet evet level1 ile devam etmekte motive ediyor beniDikkat et canım sağlık daha önemli, kesinlikle etkili olur, kendini yormadan level 1 devam
Aynen ben hedef 56 dedim ama amacım kaçamaksız hedefe en yakın sayıya ulaşmak beni mutlu edecek55-56 olmasında 57-58 olsun canımson gün hakkın tabi yemek, hem hep söylüyorum senin kilon boyuna göre çok iyi zaten
Afiyet olsun canımMenüm 1. Gün
Sabah
Eki Görüntüle 2769018
Öğlen
1 avuç fıstık
Akşam
1 avuç fındık ve fıstık
Su 2 lt
Bu gün akşam yemeği yemek istemedim, kuruyemişle tamamladım ama kıvamında yediğim için mutluyum
Arada kısa tatiller çççoook iyi geliyor, gelince güzelce devam edersin iyi tatiller iyi eğlenceler iyi dinlenmeler keyfini çıkar canımKızlar kusura bakmayın gelemedim biraz yoğundum ufacık bir tatil planı oluştu Sanırım hafta sonu eğer bir değişiklik olmazsa evde olurum
asılında sevinmen gerekiyor hepimize iyi gelecek ama hep böyle yarım kalması benim kendi planımın dışında geilişen şeyler cidden moralimi bozuyor kısmet dönüşe kalandı amaSarayca canım gücümü toplayıp bu dönüşümü eksi gelmek istiyorum buralArda olamam telefondan netten de uzak kalmak istiyorum.
Sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?