🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Aksam yemegim kizlar

Eklentiler

• 89FAA6EE-B223-4B58-9D39-FC88D203D2B6.jpeg
    114,9 KB · Görüntüleme: 10
Süpersin canim Güzel basladik insallah hergün böyle gecer

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta.4 zeytin
1 kaşık lor peyniri..
Ögle
1 mandalina.
Sade türk kahvesi

Akşam yarım kepçe çorba
3 kaşık mantar sote 2 kaşık fırın sebze bir bardak ayran

Spor 2 mil Leslie

İradene hayranım canım senin maşallahh. Kaçamak yapmadan ilerliyosun keşke senin gibi olabilsem

Afiyet olsun canım

Kuruyemiş enerji verir, kendini bitkin hissetmeyeceksen arada böyle yapmak iyi gelir

Sarayca yarın 17.30da oğlumun hastane kontrolü var, yarın menüye fırında karnabahar planlamıştım ancak hastaneye gidip geldikten sonra fırında yemek yapmak bizi yoracak yemek saati çok gecikicek, o yüzden perşembe yapacağımız tek öğünü yarın yapıcaz, öğlen 3-4 gibi yiyip günü kapatıcaz, ben belki sabah 1kk peynir ve 1domates yerim bilmiyorum

Arada kısa tatiller çççoook iyi geliyor, gelince güzelce devam edersin iyi tatiller iyi eğlenceler iyi dinlenmeler keyfini çıkar canım

Ya kizlar düsünüyorumda Ben bes ay önce korunma hapi kulanmaya basladim herhalde ondan ihstaha geldim gögslerim büydü kilo aldim ... ondanmi acaba veremuyorum kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…