Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben 1,5 yıldır kullanıyorum. Memnunun çizilme vs. yaşamadım. Yalnız ilk zamanlar tecrübesizlikten olsa gerek yüksek ateşte kullandım bi kaçının kulpları renk değiştirdi. Benim yaptığım hatayı yapmazsanız sıkıntı yaşamayacağınızı umuyorum. Güle güle kullanın.
Aynisini aldim ben cnm 4 ay once..ama demir sapli olanini almani tavsiye ederim..Sen dikkat etsende bazen baskalari bisi yaptiginda saplari yanabiliyor..Ayni markanin demir sapli modelleri de var..Bulasik makinasina atmayip kisik ateste kullandigin surece bi sknti yasamazsin..Uzerindeki kiri hemen veriyor ztn yikarken..Ben memnunum.Magaza indirimi ile 10 parcayi 310 tl almstim
Başka marka kullanıyorum çok memnunum. Yemeğin tadı bile değişiyor. Yıkaması çok kolay. Pilavı daha tane tane güzel oluyor. Kızartmalar çok kolay oluyor. Kısaca tavsiye ederim.