• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

granit tencere..

boyozsever35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2017
142
103
53
36
tantitoniden bu granit tencereyi beğendim kullanan var mı öneriyo musunuz link attım ama açılıyor mu bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 1,5 yıldır kullanıyorum. Memnunun çizilme vs. yaşamadım. Yalnız ilk zamanlar tecrübesizlikten olsa gerek yüksek ateşte kullandım bi kaçının kulpları renk değiştirdi. Benim yaptığım hatayı yapmazsanız sıkıntı yaşamayacağınızı umuyorum. Güle güle kullanın.

Aynisini aldim ben cnm 4 ay once..ama demir sapli olanini almani tavsiye ederim..Sen dikkat etsende bazen baskalari bisi yaptiginda saplari yanabiliyor..Ayni markanin demir sapli modelleri de var..Bulasik makinasina atmayip kisik ateste kullandigin surece bi sknti yasamazsin..Uzerindeki kiri hemen veriyor ztn yikarken..Ben memnunum.Magaza indirimi ile 10 parcayi 310 tl almstim

Bu takımın aynısını kullanıyorum ama ebatları çok büyük.

Başka marka kullanıyorum çok memnunum. Yemeğin tadı bile değişiyor. Yıkaması çok kolay. Pilavı daha tane tane güzel oluyor. Kızartmalar çok kolay oluyor. Kısaca tavsiye ederim.

Link vermeyiniz yasaktır ve lütfen konuları uygun bölümlere açınız.

Back
X