- 21 Aralık 2014
- 2.005
- 1.767
- 36
-
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
Teşekkürler öyle yapayım o zaman:) zaten evdeyim nakit parayı ne yapcam degilmi:) en azından gereksiz şeylere harcanmazaltın yap.
Teşekkürler öyle yapayım o zaman:) zaten evdeyim nakit parayı ne yapcam degilmi:) en azından gereksiz şeylere harcanmaz
Vadeli hesap için belli bir limit olması gerekmiyor mu istediğimiz miktarda yatirabiliyor muyuz çok acil bir durum olmazsa altınida bozdurmamİki ay sonra bozdurmayacaksanız altın alın. Her an ihtiyacım olur bozdurabilirim diyorsanız vadeli hesaba yatırın.
Benim kullandığım banka istemiyor. Ben cep şubeden hallediyorum her şeyi, normal şubede vardır belki bilmiyorum.Vadeli hesap için belli bir limit olması gerekmiyor mu istediğimiz miktarda yatirabiliyor muyuz çok acil bir durum olmazsa altınida bozdurmam
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için:) ben bir araştırayım bunudaBenim kullandığım banka istemiyor. Ben cep şubeden hallediyorum her şeyi, normal şubede vardır belki bilmiyorum.
Altın uzun vadeli yatırımdır. Alıp unutmanız lazım. Kısa vadede zarar ettirme ihtimali yüksek.
Hesapta kalırsa harcanır gider, bu net. Başka hesabınız varsa oraya aktarabilirsiniz, dijital para bilginiz varsa orada değerlendirebilirsiniz, gram altın ya da döviz olabilir.Arkadaşlar belki dert değil ama görüşlerinizi almak istedim şimdiden teşekkür ederim konuya geçeyim:) ben bir kaç aydır çalışıyorum ama bu aya kadar elimde çok fazla para kalmıyordu bu ay az da olsa kaldı bir miktar şimdi ben buna gram altınmi yapsam yoksa hesaptami kalsa diye düşünüyorum altın yaparsam banada yine çok cüzi miktarda para kalacak zaten evden çıkmıyorum pek bir masrafın olmuyor ne yapmalıyım sizce
Dijital para hakkında bir bilgim yok onuda Google amcaya bir sorayım:)Hesapta kalırsa harcanır gider, bu net. Başka hesabınız varsa oraya aktarabilirsiniz, dijital para bilginiz varsa orada değerlendirebilirsiniz, gram altın ya da döviz olabilir.
googleye sorarak olacak birşey değil. Kazancı çok ama kaybıda bir o kadar büyük .Dijital para hakkında bir bilgim yok onuda Google amcaya bir sorayım:)
Ooo o zaman hiç o topun altına girmeyeyim ben üç beş kuruşluk var onuda kaybedemem:)googleye sorarak olacak birşey değil. Kazancı çok ama kaybıda bir o kadar büyük .
Gram al yani degeri pek dusmez ben oyle yaptim.Arkadaşlar belki dert değil ama görüşlerinizi almak istedim şimdiden teşekkür ederim konuya geçeyim:) ben bir kaç aydır çalışıyorum ama bu aya kadar elimde çok fazla para kalmıyordu bu ay az da olsa kaldı bir miktar şimdi ben buna gram altınmi yapsam yoksa hesaptami kalsa diye düşünüyorum altın yaparsam banada yine çok cüzi miktarda para kalacak zaten evden çıkmıyorum pek bir masrafın olmuyor ne yapmalıyım sizce