Ata artık eskisi kadar satılmıyor canım ya ben bulamıyorum ama değer kaybetmemiyor diye sanırım ayrıca benim konuma göz atabilirsin bizde birkaç kişi birikim yapıyoruz senide bekleriz :)Dikkatimi çekti KK'da birikim yapan kadınlar neden ata altın alınmasını öneriyor?
Altın konusunda hiç bir fikrim yok merak ediyorum,ata altını ile tam altın aynı şey mi beni aydınlatır mısınız?
Bu aydan itibaren birikim yapmak istiyorum, her ay 1000-1500 civarı biriktirebilirim ata altın mı alayım?
Bana gram demişti altın borsasındaki kadın
Napıon kız altıncı :))) ben de seviyorumTeşekkürler ^.^
Napıon kız altıncı :))) ben de seviyorum
Netten mi biriktiriyon yani internet bankacılığındanGram altın biriktirmeye son sürat devam... ^.^
Bu arada herhangi bir birikim topiğin yoksa benim bugün açtığıma gelir misin :))Teşekkürler ^.^
Bu arada herhangi bir birikim topiğin yoksa benim bugün açtığıma gelir misin :))
Sen de sağol tamam o zaman sana da hayırlı birikimler"Yeniden biriktirmeye başlıyoruz" topiğindeyim ben, çok sık giremediğim için diğer topicleri takip edemiyorum.
Çok teşekkür ederim hayırlı olsun umarım güzel birikimler yaparsınız 2018'de. ^.^
Nasıl gidiyorDikkatimi çekti KK'da birikim yapan kadınlar neden ata altın alınmasını öneriyor?
Altın konusunda hiç bir fikrim yok merak ediyorum,ata altını ile tam altın aynı şey mi beni aydınlatır mısınız?
Bu aydan itibaren birikim yapmak istiyorum, her ay 1000-1500 civarı biriktirebilirim ata altın mı alayım?
Nasıl gidiyor
Para biriktirmekten peki?Altın almaktan vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?