- 19 Aralık 2019
- 406
- 529
- 18
- Konu Sahibi kartanesimiyimneyim
-
evet çok canım sıkkın.ya ben diyodum bana mikser alsana diye ama gidip beraber alalım ben diyemem ki bana atıyorum hediye olarak kazak al ne anlamı var kendi düşünsün istedimBu erkeklerde kadına hediye alırken ev için lazım olan şeyi almayı nerden çıkardılarsa. Kim öğretti bunu onlara.
ya offf, cidden surat yapmak istemiyorum o hediye önüme geldiğinde ama napcam bilmiyorumSen de ona doğumgününde ayakkabı fırçası al eve lazımdı dersin o zaman anlar muhtemelen
olabilir aslındaO sana almadan sen git al
Bi arkadas en guzel öneriyi yapmis o almadan sen git al elinde patlasin surpriziya offf, cidden surat yapmak istemiyorum o hediye önüme geldiğinde ama napcam bilmiyorum
öyle gözüküyor bakalım bi seçenek olarak aklimda :/Bi arkadas en guzel öneriyi yapmis o almadan sen git al elinde patlasin surprizi
hòdük bu benim ki yaaaEşinden aldigi tek hediye kupa olan biri olarak, bu konuda söyleyecek hiçbir şeyim yok
ya aslında öyle bisey değil bizim yaşlarValla son 1 senedir ben de o kafadayım.
Bana hediye alacağına evde işime yarayacak bir şey alsın da, hayatım kolaylaşsın diyorum.
Alacağı hediye atla deve olmadığından, her halükarda kendim alabilirim ya da yokluğunu hissetmem yani.
Ama ev gereçlerinde her gün hissediliyor
Ben benimkini öyle kabul ettim napiyim, sen de et bencehòdük bu benim ki yaaa
eşEş mi. Sevgili mi bu kişi
Ben de fi tarihinden kalmadım yahuya aslında öyle bisey değil bizim yaşlar
daha genç ama, çikolata kutusu yapsa daha iyi mikser ne yaaaa
bilmiyorum çok üzüldüm. kırıldim yanı baya . parasında değilim sadece kendi düşünsün istedimBen de fi tarihinden kalmadım yahu
İşte birkaç sene aynı sizin kafada yok şu bu diye siparişle gezdim, şuan ‘aman kendim de alırım keşke evde şu işimi görecek şeyi alsa’ kafasına geldim.
Ha mikser saçma evet, master robot olsa falan neyse de, bir mikserle hediye geçiştirilmez
güzel fikir buda olabilirEsine arkadasinin basina gelmis gibi , bu olayi ornekle anlat. Ya arkadasima esi hediye olarak cayci almis . Pes dogrusu falan de
Arkadasim cok üzüldü de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?