• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gözümü açayım bide ne göreyim

kartanesimiyimneyim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2019
406
529
18
günaydın
doğru yere açmışımdır umarım konuyu.
elimiz bollaştı bana hediye alicakmis benimki ama mikser :(

az önce telinde onu gördüm netten araştırıp alcak, zaten sana sürprizim var diyodu :/
ama ben evle ilgili bi hediye istemiyorum bunları birlikte alırız ben bana ait bisey olsun istiyorum onunla konuşmadan bu mikseri almadan nasıl mesaj verebilirim bana özel bisey almasını...

Bu erkeklerde kadına hediye alırken ev için lazım olan şeyi almayı nerden çıkardılarsa. Kim öğretti bunu onlara. :KK34:
evet çok canım sıkkın.ya ben diyodum bana mikser alsana diye ama gidip beraber alalım ben diyemem ki bana atıyorum hediye olarak kazak al ne anlamı var kendi düşünsün istedim

Valla son 1 senedir ben de o kafadayım.
Bana hediye alacağına evde işime yarayacak bir şey alsın da, hayatım kolaylaşsın diyorum.
Alacağı hediye atla deve olmadığından, her halükarda kendim alabilirim ya da yokluğunu hissetmem yani.
Ama ev gereçlerinde her gün hissediliyor😂

Valla son 1 senedir ben de o kafadayım.
Bana hediye alacağına evde işime yarayacak bir şey alsın da, hayatım kolaylaşsın diyorum.
Alacağı hediye atla deve olmadığından, her halükarda kendim alabilirim ya da yokluğunu hissetmem yani.
Ama ev gereçlerinde her gün hissediliyor😂
ya aslında öyle bisey değil bizim yaşlar
daha genç ama, çikolata kutusu yapsa daha iyi mikser ne yaaaa

ya aslında öyle bisey değil bizim yaşlar
daha genç ama, çikolata kutusu yapsa daha iyi mikser ne yaaaa
Ben de fi tarihinden kalmadım yahu😂
İşte birkaç sene aynı sizin kafada yok şu bu diye siparişle gezdim, şuan ‘aman kendim de alırım keşke evde şu işimi görecek şeyi alsa’ kafasına geldim.
Ha mikser saçma evet, master robot olsa falan neyse de, bir mikserle hediye geçiştirilmez😍

Ben de fi tarihinden kalmadım yahu😂
İşte birkaç sene aynı sizin kafada yok şu bu diye siparişle gezdim, şuan ‘aman kendim de alırım keşke evde şu işimi görecek şeyi alsa’ kafasına geldim.
Ha mikser saçma evet, master robot olsa falan neyse de, bir mikserle hediye geçiştirilmez😍
bilmiyorum çok üzüldüm. kırıldim yanı baya . parasında değilim sadece kendi düşünsün istedim

Back
X