- 17 Şubat 2013
- 3.135
- 1.769
- Konu Sahibi agresifkiz
Merhaba hanımlar. Çok yakın bir kız arkadaşım var çok da severim çok iyi birisi kesinlikle. Son günlerde biraz rahatsız olduğum bir konu var ama bu onu kesinlikle uyarabileceğim bir şey değil çünkü beni tabi ki alakadar etmez ama bir aradayken bazen rahatsız hissediyorum kendimi. Ben mi çok dikkatliyim bilmiyorum ama mesela avmye gidiyoruz nerde kalabalık erkek gruplarının olduğu kafeler var ya da bahçeleri daha kalabalık oralarda oturuyoruz. Mesela birini beğeniyor fark ediyorum bir şey anlatırken ben gözünü dikip ara ara oraya bakıyor. Örneğin geçen bir yerde otobüs bekliyoruz bir kurumun önü burası benim arkam dönük baktım konuşurken sürekli arkamda birine bakıyor nöbet tutan biri varmış ona bakıyor ve bahsettiğim saat gece 10-11. Bilmiyorum huzursuz hissetmeye başladım çok sevdiğim bir arkadaşım birde ama yalnız aşk hayatı hep hüsranla bitti son zamanlarda yalnızlıktan çok yakınıyor. Bu yüzden olabilir hayatında birini istediği için ama yolu bu değil. Bilemedim uyarmak asla bana düşmez yanlış anlar. Elimden geldiğince mesela bir yere oturacaksak burası kahve gibi başka yere geçelim falan diyorum. Ne bileyim ben mi abartıyorum bilemedim.