- 2 Temmuz 2015
- 404
- 147
- 53
- Konu Sahibi blankspace1
Anaokulunu pas geçmiş herhalde o arkadaş
sadece gülüyor geçiyorum bazen, cidden çok çocukça davranışlar sergiliyorlar.... Allah'a şükürler olsun ki onlar gibi değilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anaokulunu pas geçmiş herhalde o arkadaş
Bunlarla uğraşmak seni yoruyor ve zarar veriyorsa, bırak ve derslerine odaklan,başkan olmanın sana bir artısı var mı? Başka okula geçmen için de, burs bulma olanağın var mı, belediyelerin falan bursları olur, bunları araştır. Eğer bu başkanlık kavgasının senin geleceğine hiçbir artısı yoksa, bırak bence. Geleceğin için çalışmak daha mantıklı, bir sene sonra üniversite sınavna girdiğinizde kimin başkan olduğu değil, kimin daha çok hazırlandığı önemli olacak, bu da geleceğini etkileyecek.
Arsızla arsız olmak gözü açık olmak değildir. Bu kadar arsız bir kızla ben muhatap olmazdım.
Canım bak burada ilk mesaj yazdığım konu senin konun çünkü sen şimdi neysen sonra da o olacaksın öyle insanları görünce alışırsın değişirsin değil ergenlikten çıkana kadar kimliğin ne oturursa o benim gördüğüm çok küçük istisnalar hariç herkes böyle ama zamanla kendindekini kullanmayı öğreneceksin.
Bunu öğrenmek için öncelikle Kitap gazete dergi fark etmez sürekli okuman lazım yeni şeyler öğrenmen lazım nerede nasıl konuşacağını bilmen düzgün kelimelerle insanları etkilemeyi bilmen lazım bir arkadaşın yazdığı gibi yabancı filmler izle diziler izle bakış açını değiştir.
Sana çirkin mi dediler direk yüzüne karşı ters bir şekilde sorduk mu de, ya da git rehberlik öğretmenine numaradan ağla psikolojim bozuluyor rapor alıp bu kızı şikayet edeceğim de azıcık şeytan ol rol kes madem karşındaki kendini bir halt sanıyor sen onu zekanla yen.
Kız mı başkanlığı istiyor bir daha derste ben istiyorum dediğinde gerçekten mi ya bende bunaldım bu ayak işlerini yapmaktan sana yakışır al daha önemli işlerim var de geç git biliyorum bu yaşlarda biraz korku da var hele o kızın arkası güçlüyse belki gelir seni döver ama şunu bi o dayak bile seni ileri atar tamam hoş bir şey değil ama her lisede var bunlardan sana vurdu mu bir şey mi yaptı sonuna kadar işi uzat şutla okuldan gitsin bir daha bakalım yapıyor mu.
Arkasını dönüp Hadi bunu da cevapla mi diyor gülüp geçme niye gülüyorsun? Niye onu duyuyorsun hiç duymamış gibi yap ısrar ederse konuşmaya sesli şekilde ay yüzsüz musun ya cevap vermiyorum işte sus de rezil et asla korkma böyle tiplerden ve teneffüs de başka sınıfa gitme kendi sınıfında çevre edinmeye bak. Dalga mı geçiyorlar kahkaha atarak gül sende onun eksiği ile dalga geç artistlik yaparsa çocuk musun ya gülüp eğleniyoruz ne ciddiye alıyorsun de, sen sinir oldukça devam edecekler çünkü.
Kıza gidip direk şeytansın dersen sana saldırır ama sende şeytansın falan ama güzel kızsın dersen hangisine takılacağıni şaşırıp iltifat sanar ben güzelim der sesi çıkmaz bunların ayrımını yap şaka yollu laf sok.
Benim zamanımda da vardı böyle bir iki tip inan bana toplanıp bir hocamızi darp etmişlerdi öyle manyak bir takım dı bir iki defa bana bulaştılar sonra hepsi kankam oldu. Öncelikle insanlara karşı ağzın laf yapsın kendini fikirlerini satmayı bil,kendini satmak derken yani karşıya kabul ettirmek sevdirmek laf oyunları yapmayı bil.
Bende durum söyle oldu ilk
başlarda bu kızların saç makyaj gibi şeylerde yaptığı bir hatayı buldum güzelce uyardım artistlik yapmaya kalkışınca aaaa benim kuzenim xx de güzellik uzmanı doğrusu bu git araştır dedim bir iki olaydan sonra bana gördükleri yerde saçla ilgili şeyler sorarlardi inan bak sonra bi ara fal bakmayı biliyorum ya dedim bunların kulağına gidecek şekilde sonra herkese bakmam sende şeytansin falan ama severim seni kız gel diyip baktım bir başladı orada kankalık lise bitti onlar peşimi bırakmadı inan bak bu insanlar böyle boş şeyleri severer illaki o kızında sevdiği bir şey vardır ona bahsetmene gerek yok onun yanında bahset bak menfaati olunca nasıl senin yanına geçerler ve dediğimi tekrar ediyorum hiç korkma çok çok bir tokat yersin ama onları da bitirirsin.
Lise bitince bir daha asla görmeyeceksin bu insanları o yüzden ne geliyorsa ağzına söyle gitsin.
her ortamda patronunu bil otorite kimdeyse onla aranı iyi tut kendi üzerine düşen görevi tam yap. altındakilerle iyi geçin ki ayaklanma olmasın. zamanla insanlar bu tiplere karşı seni savunurlar.
yani öğretmenlerine karşı iyi ok görevini tam yap arkadaşlarınla iyi geçin. bu kız laf ettiğinde de onu küçümse önemseme. üff bi sus. vızıldama. ders dinliyorum sus. diye konuş.
Oyyy kıyamam sana
Peki neden laf sokamıyorsun seni alıkoyan ne onu söyle bizde ona göre sana tavsiye verelimne deseniz haklısınız. ama ben laf sokamıyorum yapamıyorum bugün yine "pazartesi ben başkanım" dedi cidden sabrım tükeniyor. sürekli papağan gibi aynı şeyi tekrarlıyor gerizekalı mıdır nedir şikayet dilekçesi yazmak istiyorum
Peki neden laf sokamıyorsun seni alıkoyan ne onu söyle bizde ona göre sana tavsiye verelim
Korku var mı peki?bilmiyorum nedense biri bana laf söylediği zaman tıkanıyorum, hiçbir şey diyemiyorum bu özelliğimi yok edebilsem keşke
Korku var mı peki?
O zaman sen söylediğimiz her şeyi unut git bir savunma sporuyla uğraş kursa git iki gün git özgüvenin gelirevet oluyor biraz ben kavga nedir bilmem hiç kavga etmedim bu yaşıma kadar, hatta küçükken Tekirdağ'da beni dövmüşlerdi ailem de korkak alıştırdı beni biraz
O zaman sen söylediğimiz her şeyi unut git bir savunma sporuyla uğraş kursa git iki gün git özgüvenin gelir