cristinam Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Nisan 2009 67 1 86 İstanbul 24 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi cristinam #1 kızlar göztepe civarında oturuyorum. evlere temizliğe gelen kadın arıyorum. yardımcı olabilecekler varsa özel msj atabilirmi?
kızlar göztepe civarında oturuyorum. evlere temizliğe gelen kadın arıyorum. yardımcı olabilecekler varsa özel msj atabilirmi?
B beril_m Guru Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2009 53 0 286 İzmir 1 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi cristinam #2 cristinam .!.: kızlar göztepe civarında oturuyorum. evlere temizliğe gelen kadın arıyorum. yardımcı olabilecekler varsa özel msj atabilirmi? Genişletmek için tıkla... ben özel msj atamıyorum siz mail adresinizi bana özel mesajla atarsanız ben çalışmak isterim.
cristinam .!.: kızlar göztepe civarında oturuyorum. evlere temizliğe gelen kadın arıyorum. yardımcı olabilecekler varsa özel msj atabilirmi? Genişletmek için tıkla... ben özel msj atamıyorum siz mail adresinizi bana özel mesajla atarsanız ben çalışmak isterim.
Y yagmurccuk Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2012 27 0 16 İstanbul 12 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi cristinam #3 slm bende iş arıyorum tecrübem var isterseniz