• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözmü kaybedebilirmişim

AYSE035

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
5.811
57
163
İzmir
Arkadaşlar dün göz muayenesi için dr a gittim ve sol gözümde kayma oluşmaya başlamış 3 ün üstünde ve astigmat dedi ve gözlük verdi yani çok geç kalmışım moralim bozuk arkadaşlar benimle aynı durumda olanlar var mı mesajlarınızı bekliyorum

seni anlıyorum.doktor bana astigmat teşhisi koymadı ama bende geç kalmışım.
ilk öğrendiğimde durumum senin gibiydi adeta şoookkk geçirdim diyebilirim.ama zamanla alışıyorsun veya da alışmak zorunda kalıyorsun.

seni anlıyorum.doktor bana astigmat teşhisi koymadı ama bende geç kalmışım.
ilk öğrendiğimde durumum senin gibiydi adeta şoookkk geçirdim diyebilirim.ama zamanla alışıyorsun veya da alışmak zorunda kalıyorsun.

geçmiş olsun .. ne için geç kalmışsınız kızlar.. ne gibi belirtiler vardı.. ihmal ettiniz sanırım..

geçmiş olsun .. ne için geç kalmışsınız kızlar.. ne gibi belirtiler vardı.. ihmal ettiniz sanırım..

saol canım.. dr.bana bunca zamandr niye muayene olmadın ddedi çok utandım doğru söylüyo tabi .. ama şikayetlerim dr.a gitmeden 1ay önce başladı yani işim devaml bilisayarla gözlerim yanıyordu v ağrısı başıma atıyordu bu şikayetlerle gittim ve geç kaldığımı öğrendim..çok şükür bu günümede şimdi gözlük kullanıyorum

Back