Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar dün göz muayenesi için dr a gittim ve sol gözümde kayma oluşmaya başlamış 3 ün üstünde ve astigmat dedi ve gözlük verdi yani çok geç kalmışım moralim bozuk arkadaşlar benimle aynı durumda olanlar var mı mesajlarınızı bekliyorum
seni anlıyorum.doktor bana astigmat teşhisi koymadı ama bende geç kalmışım. ilk öğrendiğimde durumum senin gibiydi adeta şoookkk geçirdim diyebilirim.ama zamanla alışıyorsun veya da alışmak zorunda kalıyorsun.
seni anlıyorum.doktor bana astigmat teşhisi koymadı ama bende geç kalmışım. ilk öğrendiğimde durumum senin gibiydi adeta şoookkk geçirdim diyebilirim.ama zamanla alışıyorsun veya da alışmak zorunda kalıyorsun.
saol canım.. dr.bana bunca zamandr niye muayene olmadın ddedi çok utandım doğru söylüyo tabi .. ama şikayetlerim dr.a gitmeden 1ay önce başladı yani işim devaml bilisayarla gözlerim yanıyordu v ağrısı başıma atıyordu bu şikayetlerle gittim ve geç kaldığımı öğrendim..çok şükür bu günümede şimdi gözlük kullanıyorum