Gözlük fiyatı normal mi sizce

4 derece miyop ile başlamıştı, ilerlemiş.
Telefon tablet vs.'ye bakmamasina ragmen 6 ayda 1 yilda hizli ilerlemis.
1 küsur derece astigmat da başlamış.
Şu anda 9 yaşında.
İnsallah durur ilerleme
Miyoplar da lazer derecesini bilmiyorum ama hipermetrop 5 üstü yapılmıyor galiba

Sizin mesajınızı da gördüm
İyi bir doktor bulup muayne olabilirsiniz ama nedense hepsi gözlük takıyor onlar neden olmuyor diye ben de düşünüyorum🤔

Kiziminkine gecen sene 8000 verdik 😄
Cam numarası büyük hem o hem cerceve pahali, ikisi birden misss oldu.
Olabiliyor, çok mümkün
Bu fiyatlara artık alışıyoruz bakalım her sene daha ne kadar zam gelecek ve bu yazdığım fiyat ileride ne kadarda ucuzmuş dedirtecek

Daha ucuza halledilebilirdi. Ben de kısa süre önce gözlüğümü yeniledim. Ben çerçeveye çok para vermeyi tercih etmiyorum. Benim cam, çerçeveden daha pahalı tuttu. Çerçeve her bütçeye uygun var. Ben lens kullandığımdan çerçeveyi ucuz aldım. Markası ne çerçevesinin?
Merhaba arada sırada lens arada sırada gözlük kullanmak gözü tembel yapar mı acaba bilgi verir misiniz konu hakkında bende kullanıyorum lens de bazen endişelerim var

Merhaba arada sırada lens arada sırada gözlük kullanmak gözü tembel yapar mı acaba bilgi verir misiniz konu hakkında bende kullanıyorum lens de bazen endişelerim var
Doktor değilim açıkçası göz tembelliğinin ne olduğu konusunda da pek bir fikrim yok. Senede en az bir kere göz doktoruna gidip genel bir baktırıyorum. Bir sıkıntı olsa söyler. Siz de lens yazdırabilmek için zaten gidiyorsunuzdur doktora. O yüzden endişe etmenize gerek yok. Genelde lens kullanan kişiler zaten ara sıra gözlük de kullanıyor. Yaygın bir kullanım durumu yani.

Doktor değilim açıkçası göz tembelliğinin ne olduğu konusunda da pek bir fikrim yok. Senede en az bir kere göz doktoruna gidip genel bir baktırıyorum. Bir sıkıntı olsa söyler. Siz de lens yazdırabilmek için zaten gidiyorsunuzdur doktora. O yüzden endişe etmenize gerek yok. Genelde lens kullanan kişiler zaten ara sıra gözlük de kullanıyor. Yaygın bir kullanım durumu yani.
Tamamm teşekkür ederim 🥰🥰

Back