• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözlük fiyatı normal mi sizce

İki üç sene önce 3 küsür bin verdim. Bence normal. Ortalama bir marka çerçeve ve biraz özelliği olan cam alırsan hele de inceltme yapılıyor ise dereceden ötürü fiyat yükselir. Makul şu zamanın piyasası için

Devletin karşıladığı gözlük camı ve çerçevesini kimse kullanmıyor heralde diye düşünüyorum. :D
Bir şey karşılamıyor ki, 50 lira mı ne veriyordu geçen yıl.

Atasun gerçekten çok iyi o konuda, her keseye göre seçenek var.

Evet, yani secenek cok, fiyatlar iyi yani begenilmezse tabiki gidip butik optikcilerden de alinabilir ona kimse birsey diyemez ama ben ne zaman yenileyecek olsam bi ugrarim, isime gelirse ki genelde geliyor alir cikarim. Zaten astigmatliyim nereye gidersen gideyim cama cok para odemem gerekiyor en azindan cerceveye cok harcamayim kafasindayim.

Çerçevede marka varsa fiyat yüksek, camlarda numara varsa yine fiyatlar yükseliyor 🥺
Azıcık eli yüzü düzgün bir şey alırsın fırlıyor fiyat. Sürekli kullandığın bir şey olunca hele ki göz için bence verilebilir para. Ben acımam şahsen. 😁

Devlet cama 35 lira veriyor, cerceveye vermiyor para.
ben gözlük kullanırken 2 senede bir camı 3-4 senede bir çerçeveyi mi ne ödüyordu, tabi hepsini değil

aileler herkese gözlük yazdırırdı, 3-4 reçete bir araya getirilirdi 1 kişinin (genelde çocuğun) gözlüğü alınırdı çerçeveyi de zaten 5 sene kullanırdık. ama demek %25ini filan ödüyormuş o zamanlar şimdi 30 lira 40 lira durunca, vuuu, yine şanslıymışız.

camlar hafif olsun, çerçeveler esnek olsun kırılmasın düşünce filan denince fiyat açılırdı. bende hem miyop hem astigmat var, onun da camı farklı, o da fiyatlıydı

sonra ben ameliyat oldum 17 sene olmuş, tey tey.

Azıcık eli yüzü düzgün bir şey alırsın fırlıyor fiyat. Sürekli kullandığın bir şey olunca hele ki göz için bence verilebilir para. Ben acımam şahsen. 😁
Bende acımıyorum canım alıyorum ama isteyip alamayan insanlar vardır. Onları düşününce üzülüyorum. Hadi biz alıyoruz alamayan insanlar gözlük takmasın mi diyorum kendi kendime 🥺

Soz konusu numarali gozluk olunca her zaman daha ucuzu vardir.

Ata ile baslayan markaya bakmaliydi herseyden once, parasi rahatsiz ediyor belliki, baslikta bir tek ben rahatsiz oluyorum sanirim fazla para vermekten kdkdkdk :KK70: :halay:

Gectigimiz ay ben gozluklerimi yeniledim, cerceve + cam (2 adet numaralı gozluk ve 1 adet numarali gunes gozlugu) 4 bin verdim, bu 4 binin 2500'i gunes gozlugu idi yani keyfi harcamaydi.
Ben 2016 da kalmışım 😂 en son o zaman almıştım gözlüğümü . Camı o zaman devlet karşılıyordu sadece çerçeveye para vermiştim .Siz gayet iyi fiyata yenile

Soz konusu numarali gozluk olunca her zaman daha ucuzu vardir.

Ata ile baslayan markaya bakmaliydi herseyden once, parasi rahatsiz ediyor belliki, baslikta bir tek ben rahatsiz oluyorum sanirim fazla para vermekten kdkdkdk :KK70: :halay:

Gectigimiz ay ben gozluklerimi yeniledim, cerceve + cam (2 adet numaralı gozluk ve 1 adet numarali gunes gozlugu) 4 bin verdim, bu 4 binin 2500'i gunes gozlugu idi yani keyfi harcamaydi.
Ben 2016 da kalmışım 😂 en son o zaman almıştım gözlüğümü . Camı o zaman devlet karşılıyordu sadece çerçeveye para vermiştim .Siz gayet iyi fiyata yenilemişsiniz

Evet, yani secenek cok, fiyatlar iyi yani begenilmezse tabiki gidip butik optikcilerden de alinabilir ona kimse birsey diyemez ama ben ne zaman yenileyecek olsam bi ugrarim, isime gelirse ki genelde geliyor alir cikarim. Zaten astigmatliyim nereye gidersen gideyim cama cok para odemem gerekiyor en azindan cerceveye cok harcamayim kafasindayim.
Hiç gitmedim yaaa,cidden bu kadar güzel mi🤔 bir ara bakayım bende olmazsa😎

Eşime bugün doktor gözlük yazmış eşim gözlükçüye 6.500 tl vermiş . Fiyat bilmediğim için soruyorum sizce normalmi bu fiyat
Bana normal geldi belki de fiyat algımı kaybettim bilmiyorum 3 yıl önce 1500 vermiştim normal geldi o yüzden

Ben oradan yedek bir çerçeve almıştım zamanında, camları yerel bir optikçide yaptırdım bizim ilçede olmadığı için. Uygun fiyatlı, çok güzel çerçeveler var. Alıp kenara atmak lazım. Diğer optikçiler en dandik çerçeveye bile uçuk fiyatlar çekiyor.

Ben 2016 da kalmışım 😂 en son o zaman almıştım gözlüğümü . Camı o zaman devlet karşılıyordu sadece çerçeveye para vermiştim .Siz gayet iyi fiyata yenile
Sizde gidip yeniden muayene olun aslında,çok uzun zaman olmuş canım 🤭

Daha ucuza halledilebilirdi. Ben de kısa süre önce gözlüğümü yeniledim. Ben çerçeveye çok para vermeyi tercih etmiyorum. Benim cam, çerçeveden daha pahalı tuttu. Çerçeve her bütçeye uygun var. Ben lens kullandığımdan çerçeveyi ucuz aldım. Markası ne çerçevesinin?
Bilmiyorum markasını ama çerçeve 3 bin tutmuş ,3500 de camlar tutmuş

Back