gözlerim dolu dolu boğazımda bir yumruk içimi dökmeye geldim

yoo yalnız değilsiniz ki? iki tane çocuk var başınızda. böyle yalnızlık mı olur.. takmayın kafaya. tabi ki herşeyi becerebileceksiniz diye bişey yok. az daha büyüsünler anlarlar zaten halinizi. ne kocalar var destek olacağına köstek oluyor. boşverin siz.

İnsanın kendisinin farkında olması güzel, ben de gücünüzü, duygusal boşluğunuza rağmen bazı kadınlar gibi ah vah çekmeden çocuklarınız için dimdik ayakta olmanızı, onlara mükemmel bir anne örneği olarak rol model olmanızı içtenlikle tebrik ederim. Böyle güçlü annelere her zaman hayranlık duymuşumdur, duygusal boşluğa düşmemek için "çocuklarım için duruyorum valla billa" bahanesiyle "erkeğini" tutmak için saçını süpürge edenlere kıyasla hayatının kıymetini bilen kadınlara.

Çocuklarınız daha küçük, tahminimce siz de daha hayatınızın ortalarındasınız. Karşınıza istediğiniz gibi bir erkek çıkmaması için hiçbir sebep yok. Bu güç ve özgüvenle neden olmasın? Sadece "Neden karşıma çıkmıyor?" diye kafaya takmayın, akışına bıraktıkça her şeyin tıkırında olduğunu göreceksiniz. Umarım bu hayatta her şey gönlünüzce olur, çocuklarınızla huzurlu ve mutlu bir hayat sürmenizi dilerim. :)

Gozlerim dolu dolu okudum bu konuyu. Suanda da gozyaslarimi tutamiyorum. Cocukluguma goturdu beni. Cok derinlerdeki bir yarayi hatirlatti bana.
Ne desem bilemiyorum. Toparlayamiyorum.
Siz prenses annesiniz. Hel boyle guclu olun..

Cocuklariniz ne kadar da sansli sizin gibi guclu bir anneleri var. Erkeklesmemissiniz bakin cocuklarinizin gozunde bir prensessiniz. yaninizda hayirsiz es olsaydi bir de onun yukunu cekseydiniz ne olurdu.. Bugunlerde gecicek cocuklariniz cok kucuk oldugu icin cok daha agir geliyordur bu durum. Evet keske anneniz babamiz sizin cocuklariniza yaptiginiz gibi sizi kirmasalardi ama belki farkinda bile degillerdir. Aileniz yaninizda cocuklarinizin gozunde mukemmelsiniz sahip olduklarinizla mutlululugu da yakalarsiniz en kisa surede insallah

Aslına bakarsanız 2 çocuklu annelerin hali hep böyle. Benimde arkadaşlarım var iki çocuklu,yaşları sizinkilere benzer,acayip yorucu geçiyor günleri. Parka,avm'ye giderken parçalanıyorlar,biri bir yana gitmek istiyor öteki başka tarafa. Bir arkadaşım şimdiden kara kara düşünüyor yaz geldi ben nasıl idare edeceğim ikisini diye. Tabiki eş desteği önemli maddi manevi ama genel anlamda annenin yükü oluyor çocuklarla yapılan aktiviteler. Işiniz zor,yükünüz ağır ama inanın çok uzun zaman değil 5 sene sonra bile rahatlamış olacaksınız. Sizi anlayacaklar daha fazla,daha rahat hareket edeceksiniz,daha kaliteli,keyifli vakit geçirebileceksiniz birlikte.
Rabbim kolaylık versin.

Gözlerim doldu ağlamak üzereyim inşallah herşey yoluna girer....helal olsun senin gibi anneye

ALLAH yar ve yardimcin olsun canim benm insallah karsina da sana deger veren seven cocuklarina iyi davranan seven biri cikar insallahhhhhh canm benm ayrica sen cok guclusun cocuklarin icin yapamayacigin sey yok ama keske ailen de yaninizda olsa bu yalnizlik cökmezdi.
Ama ginede sen cooookniyi birisin

Sana bunları yaşatan eski esinde hakettigini bulacaktır hiç çocuklarıyla bulusmuyormu ilgilenmiyormu ? Yaşadığın duyguyu hissettim içimde ama keşke yalnız gitmek yerine bı arkadaşın varsa bayan cagirsaydin çünkü mangal piknik hep kalabalıkla yapılan şeyler sende kendini yalnız hissetmissin. Hayata karşı yeterince güçlü durmussun zaten artık bir erkeğin korumaciligina , ilgisine sevgisine ihtiyaç hissediyorsun , evlenmek zorunda değilsin , kolay kolay birine güvenip evlenme zaten , tanış görüş vakit gecir kim aklına yatarsa çok çok guvenebilecegin biri olursa evlen , iki çocuk yeni evlilik kolay olmayacak çünkü . Flört dönemini karşındakini çok iyi anlayana kadar uzar , zaten hayata dair çok tecruben var en iyi kararı vereceksindir .. Allah yar ve yardımcın olsun..

Gurur duydum sizinle..

Kendinizi lütfen kötü hissetmeyin,kadınlığın gücünün farkında oldugunuz gibi evlatlarınızın gözünde de ömürleri boyunca gurur duyacağı bir annesiniz..

Doğru söylüyorsunuz bu annelerin ortak durumu.. birşeyöer üst üste gelince böyle oldu..
Hayal kuruyorum şimdiki çocukşar daha orta okulda bile boyumuzca oluyor iki tane yakışıklı kavalyem olacak inşallah

Çok güçlü bir annesiniz, ben de herkes gibi takdir ettim.
Bunun dışında 2-3 çocukla yalnız olmak yalnızlık duygusu vermesin, her şeyin pratik bir yolu, başka bir kapısı var. Hazır mangallar vardı mesela; ben de bilmiyorken öyle yaktım. Marketlerde dahi satılıyor 8-9 liraya, yakıyorsun ve pişiriyorsun; bir şey bilmeye gerek yok. Örnek olarak söyledim bunu, her şekilde size daha uygun bir yol bulabilirsiniz.

Daha çok küçükler biraz daha buyusunler birlikte daha çok şey yapabileceksiniz inşallah. Zaten evliyken de bir paylasiminiz yokmuş. Takilin kizlarinizla birlikte.

Son olarak "Mutlu mu olmak istiyorsun? Kimseden birşey bekleme." Der ve cekilirim.

yaktık mangalımızı hafif yanık hafif çiğ yedik bir şekilde çocuklarında tuvaleti gelmeden bi top oynayamadan eimizde poşetler sırtıma çöken yalnızlık duygusu ile eve döndüm..

şu cümle beni ağlattı. dilerim ki allahtan karşına yeniden aile olabileceğin dünya iyisi bir insan çıksın. sana bütün kederlerini unutturacak biri. kalben diliyorum.

Ahh cnm. . Geçenlerde çocuklarla avm ye gittik. Birinin çişi geldi biri emmek için ağlıyor. Büyüğü emzirme odasına giremedi. En son engelli wcsine gittik. Bem arkam dönük ayakta küçüğü emzirirken büyüğü tuvaletini yaptı. Ben ikisini bırakıp wc ye gidemedim.
Düşün sadece bikaç saat için bu zorluğu yaşadım. Sen gerçekten çok güçlü bir kadınsın. İnş en kısa zamanda kendinize ait sevimli, huzurlu 3 kişilik bi yuvanız olur.

Kız mı erkek mi ben göremedim.

Tek başına da olsa goturmussun çocuklari. Aslanlar gibi de elinden geleni yapmissin. Emin ol çiğ de olsa yanik da olsa dünyanın en tatli lokmasi olmuştur çocuklarına. Hiç üzülme ve gurur duy kendinle arkadasim.

Okurken duygulandım çok cesaretli bir kadınsın bence bir olsa yine iyi ama iki çocukla baş etmişsin kendinle gurur duymalısın

Yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu
Güçlü bir kadınsın ama en önemlisi duyarlı bir annesin Allah gücünü artırsın en güzelinden bir araba nasip olsun sana
Seni duygulandıran belki yalnızlığını hissettiren o an ileride aklına geldikçe seni gülümseten bir anı olacak. (Çocukların tuvaleti için yanımda pet şişe bulunduruyorum çocuklar erkekse bulunmaz nimet oluyor o an :) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…