gözlerim dolu dolu boğazımda bir yumruk içimi dökmeye geldim

Vallahi tanımıyorum ama ben bile seninle gurur duydum çok güclu bi annesin ve ilerde çocukların seninle gurur duyacak eminim hiç üzülme evlatlarına sarıl inşallah bi gün gönlüne göre olur hersey

nasıl içten yazmışsın öyle.
Allah kalbine göre versin inşAllah.
yakın zamanda beklemediğin güzelliklerle dolsun hayatın.

Canım benim, çok değerli bi kadınsın ve çok güçlüsün. Kimseye hesap vermeden çocuklarını alıp başını pikniğe gitmek de güzel bişey böyle düşün özgür bir kadınsın çocukların senle gurur duyacak. Üzme kendini sakın güçlenmeye devam ediyorsun iyi yanından bak hiçbişey seni yıkamayacak.

Allah hep güzel şeylerle karşılaştırsın seni canım benim içime sokasım geldi seni Bi daha olunca mangal biz sana anlatırız detaylı nasıl yapılacak eheh

zaten fenaydım ağlaya ağlaya okudum yazdığınızı..
Allah sizinde cocuklarınızın da yüzünüze gülsün..Evlatlarınız sizin gibi fedakar bir anneleri olduğu için çok şanslı..

Helal olsun diyorum size. O masum çocukların hakettiği gibi bir annesiniz. Çocuklarınız şimdi anlamayabilir ama büyüdüklerinde anlayacaklar. "Çocuklarım için ayrılmıyorum"cu kadınlar görsün yazdıklarınızı. Yoklukların içinde bir kadın çocuklarına dayakçı, karısını aldatan, psikolojik şiddet uygulayan bir adamdan bin kat iyi baba da olur aynı anda anne de olur.

Çok duygulandim. Allah iyi insanlarla karsilastirsin sizi. Bebelerde küçükmüş Daha. İstanbuldamisiniz? Hafta sonu sizi alıp beraber piknik yapasım geldi:))

Siz çocuklarınıza harika bir örneksiniz.. Annelerinin ne kadar güçlü bir kadın olduğunu iliklerine kadar hissediyorlardır emin olun.. Rabbimm bunun mükafatını size verecektir.. Size saygı duydum gerçekten.. Karşınıza iyi bir insan çıkarsın Allah inşallah..

valla herkes gibi beni de duygulandırdınız sanki o anı sizinle yaşadım. bende kızım 5 aylıkken eşim evi terk etmişti boşanma davası açmıştı markete gittiğimde ki yanlız giderdim kızım da zaten 5 aylıktı ama çocuklarıyla markete gelen babaları görüp içim burkulurdu kendimden ziyade kızım bunun eksikliğini hisseder mi diye. tabi insan kendi için de hissediyor. dediğiniz gibi hafta sonları balkonda biryerlere giden ailelere bakıp içim burkulurdu. hayat bu inşallah sizin karşınızada evlatlarınıza abi sizede yoldaş olabilecek birileri çıkar. aile yanında da olsa yanlız gerçekten çok zor. Allah yardımcınız olsun inşallah

Yıllar geçicek, çocuklar büyücek. Siz hep prenses anne olarak kalacaksınız.
Tek bir ricam var lütfen çocuklarınızı önemseyin ve bu anıları arttırın. Yapa yapa deneye deneye öğrenirsiniz. Üçünüzün olması en iyisi, anneanne dede figürlerinden ayrı aile kavramı oluşmalı. Yaptığınız en doğrusu, en güzeli
Annem yıllar önce sizin gibi davranmış, hiç bişeyden geri kalmadık. Çocukluğumuz güzel anılar ile dolu. Yeni evliyim, düğünümde tüm özel günlerimde harika geçti,kimsenin eksikliğini hissetmedim. siz var olan şartları kabullenirseniz, çocuklarda mutlu olacak, üzülmeyin, onlara en güzel örnek sizsiniz ve çok doğru yoldasınız.

bence işinizi kolaylaştırın.

çocuklara söyleseydiniz mangal yakmayı bilmediğinizi vs. daha pratik şekilde piknk yapabilirdiniz.

üzücü evet ama duruma yakınmak yerine onları da bazı şeylere alştırmak lazım.

Eski eş bu kadar sorumsuzluğuna rağmen ço ıkları istiyor.. bazen büyük oğlumda kızınca ben babamla yaşamak istiyorum diye.. içim sızlıyor.. moral oldunuz banaa çok teşekkür ederim

Anlattım tabii dedelerine söyledişer dede sen biliyor musun diye..

Sorarız anne diyorlar çok masumlar.. mangalın başından ayrılmadılar şu amcaya sorsak mı anne oldu mu diye bi mide değil mi her şekilde doyar
Benim anlatmak istediğim hissettiğm yalnızlığımdı

Güçlü kadın diye sana dedim bu sitede.
Daha da güçlü olacaksın
Unutma sabır sana herseyin en güzelini getirecek

Çok şükür sağlığın yerinde sağlıklı 2 çocuğun var tabiri caizse aslan gbi bi kadınsın dimdik ayaktasn. Kendini yanlzlga sürükleme böyle huzunlenmk yerine cocuklarimla baş başa ne gzl bigun geçirdik de. İnşallah bigun herşey daha güzel olur senin için allah dermansız dert vermsn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…