Çocuk Hastalıkları gözlerde yaşarma ve akıntı???

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

alikev

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
6
0
36
İstanbul
merhaba, 2 haftalık bebeğim var. ağlarken gözlerinde yaşarma oldu, dr umuz göz masajı önerdi ama şimdi ise iltihap gibi akıntısı var, dr ye götüreceğim yarın ama göz temizliği için ne önerirsiniz?

edit: daha önce böyle bir konu açıldı ise kusura bakmayın

benim kızımdada oldu hatta çocuk dr gözyaşı damarı tıkanıklığı var dedi masaj verdi ama 3 aylık oldu dediğin gibi iltahap gibi oldu göz dr götürdük bir damla verdi ismini hatırlayamaıyorum ama iyi geldi tabi masaj yapmak ta akıntıyı silmekten mikrop kspıyor kızım 8 aylık çok şükür son 3 aydır bi sıkıntı yok artık

saol zehra benim oğulcuğumda 8 aylık olsa daha çok minik;
bizde dr gittik göz damlası verdi günde 3 kere 1 damla, 5 gün kullanacak eğer geçmezse 7 güne tamamlayacağım, göz temizliğinde de pamuk ve su dan oluşan uny baby mendil ve fresh n soft mendil ile göğüs silme chikko nun mendilini aldım; yaslanarak emiyor çünkü. akıntısında azalma oldu.
göz masajı yapmadan ellerimi temizliyorum, inşaAllah faydası olur.
yeni anne adaylarına yukarıda ki mendilleri şiddetle öneririm, farklı markalarda alabilirler çok fark ediyor!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…