• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları gözlerde yaşarma ve akıntı???

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

alikev

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
6
0
36
İstanbul
merhaba, 2 haftalık bebeğim var. ağlarken gözlerinde yaşarma oldu, dr umuz göz masajı önerdi ama şimdi ise iltihap gibi akıntısı var, dr ye götüreceğim yarın ama göz temizliği için ne önerirsiniz? :43:

edit: daha önce böyle bir konu açıldı ise kusura bakmayın :50:

benim kızımdada oldu hatta çocuk dr gözyaşı damarı tıkanıklığı var dedi masaj verdi ama 3 aylık oldu dediğin gibi iltahap gibi oldu göz dr götürdük bir damla verdi ismini hatırlayamaıyorum ama iyi geldi tabi masaj yapmak ta akıntıyı silmekten mikrop kspıyor kızım 8 aylık çok şükür son 3 aydır bi sıkıntı yok artık

saol zehra benim oğulcuğumda 8 aylık olsa daha çok minik;
bizde dr gittik göz damlası verdi günde 3 kere 1 damla, 5 gün kullanacak eğer geçmezse 7 güne tamamlayacağım, göz temizliğinde de pamuk ve su dan oluşan uny baby mendil ve fresh n soft mendil ile göğüs silme chikko nun mendilini aldım; yaslanarak emiyor çünkü. akıntısında azalma oldu.
göz masajı yapmadan ellerimi temizliyorum, inşaAllah faydası olur.
yeni anne adaylarına yukarıda ki mendilleri şiddetle öneririm, farklı markalarda alabilirler çok fark ediyor!

Son düzenleme:
Back