- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
Ne alaka deri kazımakla ben sürekli yaptığım bişeyi söylüyorum daha derim kazınmadı bu zamana kadarAman Allahım bunlar nasıl tavsiyeler , derini kazımak istiyosan iyi Bi yöntem konu sahibi
Yaramasa söylemezdim hem bilenen bişy bu niye şaşırdınız kiSözde gözenek sıkılaştırıcı kozmetik ürünlerine itibar etmeyin.
Şoktayım. Diş macununun içerdiği kimyasallarla cilt kazınır daha çok. Siz de nasıl işe yaradı?
Yağlı ciltler için gülsuyu değil de lavanta suyu deneyinGülsuyu benim gözeneklerimi daha çok açmıştı.
Bence gözenekleri kalıcı ve belirgin olarak küçülten doğal bir yöntem yokdüzenli profesyonel cilt bakımı yaptıranlarda küçüldüğünü duydum sadece
Diş macunu yıpratır cildiNe alaka deri kazımakla ben sürekli yaptığım bişeyi söylüyorum daha derim kazınmadı bu zamana kadar
Ben kullanıyorum ama yaz mevsimi olduğu için hergün kullanmıyorım, lavanta suyu ile dönüşümlü kullanıyorum. Benim cildim asitlere alışkın eğer sizinki alışkın değilse haftada 3 gece kullanarak başlayabilirsinizBu ürün için içinde yüksek asit olduğunu yazmışlar ve küçük küçük sivilce yaptı demişler siz kullandınz mı
Saf gül suyunu nerden temin edebilşrzmaden ve saf gülsuyu karışımı da mükemmel bi şey
Marketten almayın eczaneden alın. Ben rosense kullanıyorum.Saf gül suyunu nerden temin edebilşrz
Marketlerde şişelerde var ama bilemedim
Dermapen veya dermaroller yaptir bence.Bir kac seansta duzelmeleri goruceksindir.Benim arkadaslarim yaptirdi ve guzel sonuclar aldilar.Doktor onerisi istersende ankaradaysan mehmet akgune gidebilirsin.Merhaba arkadaşlar benim sorunum gozeneklerim 30 yaşındayım artık bıktım bu dertten cildim aşırı gözenekli hiçbir ürün kullanmıyorum bir yıldır sadece peeling nwmlendirme arada ve 1 yıl kadr önce karbon peeling yaptım 2 seans gidebildim yuzum aşırı kizarfi ve bir haftda geçti izler bende korktum kötü olur diye siz neler yapıyorsunuz bu lanet cukurlara
Dermapen veya dermaroller yaptir bence.Bir kac seansta duzelmeleri goruceksindir.Benim arkadaslarim yaptirdi ve guzel sonuclar aldilar.Doktor onerisi istersende ankaradaysan mehmet akgune gidebilirsin.