- 11 Haziran 2010
- 174
- 0
-
- Konu Sahibi Kumralada_01
mrb kılcal damar sorunu bende de var hatta kılcal damarlar kızarıklık yapıyorr ben atkestanesi yağı aldım göz altlarıma sürüyorm 2 gündürr . gözenek derkenn?? nasıl oluo yaniii sivilcelenme mii??
kılcal damar sorunu ben de yaşıyorum güneş koruyucusu kullan mutlaka. ben şimdi bioderma nın sensibio ar diye bir nemlendiricisi var onu kalllanıyorum.
yüz yıkama jeli falan kullanıyorsanız kurutmayan şeyler tercih edin ve içinde salisilik asit olan kozmatikleri asla kullanmayın. Gözenek sıkılaştırıcı toniklerde falan genelde oluyor dikkat edin. Benim yüzüm yağlıydı ben kurutan ürünler kullanmaktan hassaslaştırdım ve bir yılda damarlanma oldu, yanaklarım azıcık güneş görünce kıpkırmızı olmaya başladı. Hep o başbelası salisilik asit yüzünden
garnierin 3übiraradasını kullanmıştım o cildimi çok hassaslaştırdı. diğer ürünleri hakkında bir fikrim yok ama kuru ve hassas ciltler olanları seçerseniz iyi olur. hatta maddi durumunuz uygunsa normal kozmatiklerden değil yıkama jelinizi de dermokozmatik bir markadan alın derim.