- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 41
-
- Konu Sahibi LadySubaru
canım senin cildin çok güzelmiş zaten. benim sorunlu bir cildim var sivilceler sivilce lekeleri, güneş lekeleri, bugday yağı, üzüm yağı bunları denedim ama fayda görmedim. bende duru bir cildim olsun lekelerden kurtulayım istiyorum ama olmuyor, cildiye bile fayda etmedi,
Canım KİL MASKESİNİ NERDEN ALIYOSUN SEN YAPARKEN TAM OLARAK NELER KATIYOSUN İÇİNE??
:) Canım çok teşekkür ederim bizlerle böyle şeyleri paylaşman çok hoş
canım senin cildin çok güzelmiş zaten. benim sorunlu bir cildim var sivilceler sivilce lekeleri, güneş lekeleri, bugday yağı, üzüm yağı bunları denedim ama fayda görmedim. bende duru bir cildim olsun lekelerden kurtulayım istiyorum ama olmuyor, cildiye bile fayda etmedi,
yanağımdaki lekeler için 4 seans fraksel lazer yaptırdım, üzerine 3 ay hidrokinon içeren kremler kullandım. çözüm olmadı hiç birşey tam hafifledi derken tekrar çıkıyor. bugün ünlü bir klinikte 2.ci peelingimi oldum. glikolik %70 yaptılar. çok hafif bir aydınlanma oldu. lekeler cabuk geçsin istiyoruz ancak sabırlı davranmak gerekiyor sanırım.
cnm tv değil de küçüklüğümden severim doğal malzemelerle bakımları dumankaya'nın kitabı var bende.
e vitaminini saçıma süreceğim zaman yüzüme tek başına yada zeytinyağı ile karıştırarak sürerim yüzüme çünkü tek ampül fazla geliyor.
çok duru yumuşacık oluyor ben memnunum sonuçtan.
itibar edilmeyecek çok var ama bunlar denediğim ve memnun kaldıklarım
bu arada zeytinyağı ve evigen karışımı da dumankaya'nın tarifi
Yine dürüst olmak gerekirse o tarz kitaplara da hiç itibar etmedim ve ananem emekli hemşire olduğu için bir çok ilacı kendim de yatırım uzmanı olmamın yanında gida teknikeri de olduğun için vitaminleri çok iyi bilirim. Sadece mantıkla denenmiş faydasını gördüğüm uygulama oldu. Zeytin yağı evigen karıştırmadım ben ama zeytin yağı içine değilde başka bir yağ içinde denemek geldi şimdi aklıma sen yazınca.
Rica ediyorum yanlış anlamayın bir iki formülleri işe yaramış olabilir ama koca arge laboratuvarları, bir sürü testi araştırması olan kozmetik ve ilaç firmaları sorunları %100 çözemezken ben yine pek itibar etmemeyi uygun görüyorum
ben dumankaya'nın tarifi derken yanlış birşey söylemedim umarım:26:
canım cok guzel bılgıler paylasmıssın tesekkur ederım ,bu karısımı ben de yapacagım .
ben bı'de sana bırsey sormak ıstıyorum ; yuzune kese uygularken sabunsuz sadece ılık su ıle
ıslatılıpda mı uyguluyorsun ,yoksa sabun/jelını surdukten sonra mı uyguluyorsun ?
ben bunu cok merak edıyorum .mesela vucuda kese uygulandıgın da hamam da hıc bırsey surmuyorlar
ne sabun ne jel.sıcak suyla ıslatıp kese yapıyorlar,daha etkılı oluyor(mus) ama ben forum da genel de
ıllakı sabun jel kullanın cıldı cızersınız seklın de yorumlar gordum .o yuzden kafam karıstı sana danısayım dedım.
bu arada canım kıl maskesını hafta da kacakere yapıyorsun ,ıcıne neler katıp hangı olcekler de kullanıyorsun .
bırsey daha sormak ıstıyorum; gulsuyu ıle hergun cıldı tonıklemek cılde zarar verır mı ?
sımdıden tesekkurler canım
Aaa a yok öyle bir şey tatlım ben sadece o tarz insanlarında bizleri sömürmek için türediklerini vurgulamaya çalışım sadece, sanırım bende yanlış anlaşıldım
Canım cilt keseye uygun kalınlığa sahip değil lütfen yok ipek kese yok yüz kesesi gibi şeylere aldanıp uygulamayın
Biraz bana müsade edersen sana peeling ürününe bakıp önereyim
Kili göz kararı koyuyorum ben artık sanırım 1 yemek kaşığı civarıdır, içine aklıma gelirse 4-5 damla gül yağı, bazen kayısı yağı, bazen üzüm çekirdeği yağı ekliyorum ama hepsini aynı anda hiç eklemedim. Bazende 1-2 su bardağı suda 1 tatlı kaşığı lavantayı 1-2 dk kaynattığım ılıttığım sudan da ekliyorum artanı hoop saçlara sürüyorum
Cildime göre ayarlıyorum yapma sıklığımı, hassaslık hissetmiyorsam haftada bir defa, cildim karma
Bence tonik kullanmaya gerek yok ama gül suyu ciltte başarılı sonuçlar veriyor diğer topiklerde okuduğum kadarıyla zararı yok.
Bence esas olan cildi nemli tutmaktır, tabi sadece dışarıdan nemlendirici değil yeteri miktarda su içmekte cildin canlanmasında sağlığında önemli detay
canım anladım tesekkur ederım ,yuzume kese uygulamayayım o zaman
peelıng onerınıde merak edıyorum canım .bu uyguladıklarınıda not alacagım .
canım benım cılt tıpım de normalden karmaya donuk .genel de urunlerımı hep
normalden karmaya donuk alırım .merak ettıgım normalden karmaya donuk bır cıldın
sırf karma cıltler ıcın olan urunlerı kullanabılır mı acaba ?
Aaa a yok öyle bir şey tatlım ben sadece o tarz insanlarında bizleri sömürmek için türediklerini vurgulamaya çalışım sadece, sanırım bende yanlış anlaşıldım
söylediğim kişilere yada diğerlerine her sözüne itibar edelim demiyorum tatlım ürünlerini de önermedim sadece uygulayıp memnun olduğum tarifleri paylaşmak istedim.herkes yararlansın
Kullanabilirsin canım ama cildini yormak var işin ucunda sık kullanmamanı öneririm, eğer kastettiğin siyah nokta ve yağlanma sorunu ise kil maskesi ve e vitamini eklediğin nemlendiricinin sorunu çözeceğine inanıyorum
yok canım demek ıstedıgım suydu benım ; cıldım normalden karmaya donuk oldugu ıcın ben sırf adı gıbı
normalden karmaya donuk cıltler ıcın urunler kullanıyorm .yanı adı da normalden karmaya donuk cıltler ıcın .
sonuc dakarmaya donuk oldugu ıcın de,sırf karma cıltler ıcın olan urunlerı tercıh etmem de bır zarar olur mu onu merak ettım .
bu arada canım mesajını aldım cok tesekkur ederım
Olmaz tatlım sanırım tek belki bir parça alerji ve kuruluk yaplabilir böyle bir durum oluşursa kullanma sıklığını düşürürü ya da bırakırsın olur biter.
Rica ederim
Canım sivilce ve güneş lekeleri zamanla geçer hemen mucize beklememek lazım
Cildini temiz tut ve nemlendir, sivilcelerle kesinlikle oynama, kabuk kopartma sıkma.
Pirinç kepeği yağı, peeling, kil maskesi ve cildini yenilemen için nemlendiricine evigen katmanı öneririm
canım şimdi benim cildimde siyah nokta özellikle burun bölgemde fazla, sivilceli ve sivilcelerden kalan izler çoğunlukta. ayrıca bir tane yıllardır yanağımın üst kısmında olan leke var ki bundan kurtulmak istiyorum.cildiye gittim bir çok kez hep aynı ilaçları veriyolar belli süreler kullandım ama faydası olmadı. şöyle cildim beyazlasın lekelerden kurtulayım istiyorum. kil maskesi yapıyorum zaman zaman bi markanın almıştım onu deniyorum. bazende aktardan aldığım kile ılık su katıp yapıyorum. yoğurt limon ve bal maskeside uyguluyorum, aklıma geldikçe kahve telvesini de yapıyorum ama çok etki görmedim. tabi sürekli, yapmıyorum bunları zaman zaman, ayrıca sigara içiyorum.bana nasıl yardımcı olacaksın, bu bilgilere nerden ulaştın.bephanten hiç kullanmadım,yağlarıda denedim etkili olmadı, bana sırayla yapmam gerekeni anlatırmısın, yüzümüde bebek şampuanıyla yıkıyorum, sabun zarar veriyor. ne yapablirim. teşekkürler