- Konu Sahibi LadySubaru
çiğ süt derken normal süt mü,yoksa ilk sağıldığı anı mı kastetiyorsun canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çiğ süt derken normal süt mü,yoksa ilk sağıldığı anı mı kastetiyorsun canım?
verdiğin bilgiler çok güzel gayet cüzi bir miktar bende başlamayı düşünüyorum bir kaç tane sivilce lekem var ve malasef ki siyah noktalarım benim cildim de karma
umarı bende de güzel gelişmeler olur
ladysubaru hemşehrim benimde cildim karma kil maskesi mutlaka yaparım temizleyip, kremin içine evigen ampül koymak zaten suna dumankaya'nın önerisi ve gerçekten işe yarıyor hatta ben bazen sadece evigein sürerim cildime.
bir arkadaş ıhlamurdan bahsetmiş bu aralar yapmıyorum ben ama maranki'nin sitesine bakın ıhlamuru kaynatıp suyuyla yüzü yıkamak cildi yeniler dedi kendisi
birde yaş maya yoğurt maskesini ısrarla öneriyorum cildi kaymak gibi yapıyor bu arada tarif suna hanımın
ben dün kil içerisine çay ağacı yağı(sen bahsetmiştin antiseptiktir diye),az elma sirkesi ,1 tanede e vitamini koyup cildime maske yaptım.cildimde bir tane sivilce oluşmuştu açıkçası ona bir faydası olmadı ama bir canlılık geldi ve sıkılaştığını hissettim.yıkarken ovalayarak çıkardım sivilce lekelerim için ve iyi geldiğini hissettim.şimdide yoğurtlu ve karbonatlı maskeyi sürdüm.kararlıyım 15 gün içinde bu lekelerden kurtulacam.çünkü yakından gösteren aynaya baktım güneş lekelerimde oluşmuş.oda güneş kremi de kullanıyorum.çok da pahalı bir ürün.doğal şeylere tamamen kendimi bıraktım.
birde peeling için bir şey soracaktım.1 tane aktif sivilcem var dedim ya,peeling hiç yapmasam mı yoksa oraya değdirmesem mi?şimdiden teşekkürler bu başlık için...
Tabi ciltten cilde fark ediyor da, yenisi oluşmasın diye problem güneş ise korumak lazım, problem sivilce ise tedavisini sağlamak lazım
Ama bu kadar tedaviye sonuç alamamanız da ilginç, eğer güzellik merkezinde yaptırdıysanız malesef bu tip uygulamalar para tuzağı diye düşünüyorum anlaşmalı kremler doktorlar vs vs
Ciddi bir klinik ve ciddi bir dermatolog ile görüşmenizi öneririm
nemlendirici kullanıyorum.e vitamini de ekledim.aslında sirkeyi bakterilerden kurtarsın ve yeni sivilce oluşumunu önlesin diye kullanmıştım.ama haklısın hem çay ağacı yağı hem de sirke fazla gelmiş te olabilir.gerçi bir kızarıklık hissetmedim.karbonat maskesini de 1 gün arayla yapmıştım.güneş kremini aslında ihmal etmem ama galiba işe giderken tamam güneş kremi kullanıyorum ama onun etkisi gidince yineleyemiyorum.yani fondoten falan zor oluyor.
frakseli darmalaser şimdiki adıyla acıbadem de yaptırdım. hiç kimse memnun kalmamış ordan. Hidrokinon içeren ilaçlar için ise Barış Derbent e ve medicalpark göztepede bir doktora gittim. artık son çara şimdi onepe gidiyorum. Eylül de devam edeceğiz.
Bi hafta oldu mu bilmiyorum ama bende evigenli nemlendiricimi kullanıyorum ama daha bi fark yok zaten çok az bi süre geçtiğini düşünüyorum şimdilik gözle görülür bi fark olmaz zaten. ama en azından cildim sürekli nemli kalıyor): birde pebanthen ile deneyeceğim karışımımı hazırlayıp yatmadan önce sürerim..
Gerçi alnımdada küçük küçük sivilceler çıktı neden acaba :)
Aklıma gelmişken buğday yağını göz altlarına sürebilirmiyiz acaba...
Gözlerimin altında hafif morluklar var...
Gerçi benim derim çok ince ve damarlarım çok belli oluyor birazda ondan mor duruyor gözlerimin altı resmen mavi yeşil damarlar görünüyor Çok sinir bozucu bi durum
bayıldım bu topice tamda aradığım topic öncelikler bu topici açtığın için çok teşekkürler
canım 5 sayfayı okudum ama dayanamadan bende sorumu sormak istiyorum
çok hassas , t bölgesi yağlıya dönük bütünen karma bir cildim var
buğday tenliyim anlayacağın berbat bir cilt tipim var
sorum şuki bende ara ara çok fazla olmayan sivilceler çıkıyor geneldede adet döneminden önce çıkıyorlar ve haftalarca kalıyorlar 10 güne yakın içleri iltihaplı oluyor sonra sönüyor ama leke kalıyor o lekelerinde tonları çok yavaş uzun zamanda azalıyor
kışın başında eczaneden göz altı kremi gece gündüz nemlendiricileri aldım hiç bir işe yaramadılar aksine sanki sivilcelerimi güçlendirdiler
cildime nasıl bakacağımı bilemediğim için dermotologa gittim oda sivilcelerime 2 antibiyortik krem verdi güneş leke yapmasın diye güneş koruyucu ve yıkama jeli verdi bunlar cildinin her türlü bakımına yeter dedi ama ben kremleri 1 hafta sürdüm yüzümde kızarıklık dökülme olunca bıraktım
güneş koruyucuyu sürüyorum ama oda beyaz renkte kabarıklıklar yaptı sivilce gibi değil tenimin renginde beyaza dönük küçük küçük sivilce gibi şeyler
sence ne yapmalıyım güneş koruyucusunu kullanmaya devam edeyimmi
senin yaptığın nemlendirici ve bakım yağları sivilcelerimi arttırırmı kullanmamı önerirmisin
senin önerdiğin nemlemdiricilerle beraber güneş koruyucumu süreyimmi
çok soru sordum ama çaresiz kaldım kafam karıştı cevap için şimdiden çooook teşekkür ederim
Hoşgeldin tatlım.
Anladığım kadarıyla soyucu özellikli antibiyotik krem vermiş cildinin döküntü sebebi bu ,amaç cildi soyarak hem yenilemek hem leke gidermek.
Bende bir dönem tretin kullanmıştım ve gayette güzel sonuç aldım.
Artık yaza giriyoruz ultraviyole ışınlar daha etkili durumda olacak bunu göz önünde bulundurup doktorun ilaçlara ara vermeliydi diye düşünüyorum:44:
Güneş koruyucuyu kullanmaya devam etmelisin bende 50+faktörle koruyorum cildimi
İstersen bir süre o antibiyotik kremleri bırak yaz çıkışı sorun devam ederse araştırıp başka bir çözüm üretiriz, kil maskesi öneririm, hem yağlanma sorununu dengeler hem kil sivilcelere iyi gelir
Ayrıca cilt temizliğinde kullanman için doa'dan süt bal sabununu da öneririm.
Yağlar sivilcelerini besleyebilir maalesef net bişey diyemiyorum hepimizin cilt yapısı farklı neticede denemeden bilemeyiz.
Nemlendiriciyi ister sorunlu ister sorunsuz, yağlı, kuru, karma tüm cilt tiplerinin kullanması gerekir ki e vitamini cildi yeniler, nemlendiriciyi kullanmanı ısrarla öneririm sivilce iyileşmesine ve lekelere iyi gelecektir
Kesinlikle o eczanelerden, kozmetik mağazalarında avuç dolusu paralara satılan ürünler beklenileni veremiyor bende kullanmaktan vazgeçtiğim için kendim yaptım
Bahsettiğim ''kayısı çekirdeği kremi'' ve ''kara üzüm çekirdeği kremini'' aktardan alıp içine evigen ilave edip kendi nemlendiricini yapabilirisin üstelik göz altlarına da uygulayabilirsin memnun kalacağını düşünüyorum
Hoşgeldin tatlım.
Anladığım kadarıyla soyucu özellikli antibiyotik krem vermiş cildinin döküntü sebebi bu ,amaç cildi soyarak hem yenilemek hem leke gidermek.
Bende bir dönem tretin kullanmıştım ve gayette güzel sonuç aldım.
Artık yaza giriyoruz ultraviyole ışınlar daha etkili durumda olacak bunu göz önünde bulundurup doktorun ilaçlara ara vermeliydi diye düşünüyorum:44:
Güneş koruyucuyu kullanmaya devam etmelisin bende 50+faktörle koruyorum cildimi
İstersen bir süre o antibiyotik kremleri bırak yaz çıkışı sorun devam ederse araştırıp başka bir çözüm üretiriz, kil maskesi öneririm, hem yağlanma sorununu dengeler hem kil sivilcelere iyi gelir
Ayrıca cilt temizliğinde kullanman için doa'dan süt bal sabununu da öneririm.
Yağlar sivilcelerini besleyebilir maalesef net bişey diyemiyorum hepimizin cilt yapısı farklı neticede denemeden bilemeyiz.
Nemlendiriciyi ister sorunlu ister sorunsuz, yağlı, kuru, karma tüm cilt tiplerinin kullanması gerekir ki e vitamini cildi yeniler, nemlendiriciyi kullanmanı ısrarla öneririm sivilce iyileşmesine ve lekelere iyi gelecektir
Kesinlikle o eczanelerden, kozmetik mağazalarında avuç dolusu paralara satılan ürünler beklenileni veremiyor bende kullanmaktan vazgeçtiğim için kendim yaptım
Bahsettiğim ''kayısı çekirdeği kremi'' ve ''kara üzüm çekirdeği kremini'' aktardan alıp içine evigen ilave edip kendi nemlendiricini yapabilirisin üstelik göz altlarına da uygulayabilirsin memnun kalacağını düşünüyorum
Hoşbuldum çok teşekkür ederim
canım bende senin gibi düşündüm doktora bile sormadan kremleri bıraktım sonuçta güneş çok yogun kalıcı izler bırakabilir
sadece günde 2 kere güneş koruyucusu kullanıyorum ve cildimi gün içerisinde 3 kere yıkıyorum
krem nemlendirici kullanmaya korkar oldum hep sivilce yaptılar hatta gözaltı kremi kullandım bayada pahalı bir üründü eşimede kullandırdım 1 hafta kullandık hemen gözaltlarımızda küçük siğil gibi şeyler çıkarttırdı onuda bıraktık
kısaca ne kullanacağımı bilemez oldum
en iyisi doğallık bende senin tariflerini kullanıcam şimdiden çok teşekkür ederim
deneyimlerimi paylaşırım
lady cim öncelikle vermiş olduğun bilgiler için çok tşk ederim.bende günlerdir nette lekelerim için ürün arıyodum ve açıkçası delirmek üzereydim.tesadüfen gördüm konuyu ve okudukçada mutlu oldum.cilt tiplerimiz aynı gibi,söylediklerini en yakın zamanda alıp deniycem.yalnız benim cildimde çok fazla leke var.cilt bakımımı yapan uzman da buğday yağını önermişti.sen pirinç kepeği yağı demişsin birkaç sayfa önce.denedin mi bu yağı,daha mı faydalı olur sence?bi de ben bu buğday yağını denemedim çok mu yağış yağış bi his bırakıyor,yatarken rahatsız oluyomusun?şöyle mermer gibi cildi olanlar çok özeniyorum,bana nasip olmıcak :2:
50+ faktör koruyucu kremle de güneşten korumaya başladım cildimi, kararlıyım herkes kararırken ben bu yaz ay gibi bembeyaz parlayacağım
Çok teşekkür ederim, çok iyi geldi bu krem bana. Bu kadar iyi nemlendireceğini tahmin etmezdim. Önceden aynı kremi sürmeme rağmen gerilen, pul pul olan ve kaşınan cildim şimdi daha yumuşak ve nemli.
En güzeli bu, hele beyaz tenliyse kişi, kararmak cildi öldürmekle eş değer. Bu aralar bronzlaşacağım diye tutturmuştum, son anda vazgeçtim. Varsın plajda parlayıp dikkat çekeyim, cildimden önemli değil ya...
canım öncelikle böyle tatlı dilli ve karşılık beklemeden yardım ettiğin için çok teşekkürler
ben bugün hemen aktara gidip dediğin tüm ürünleri alıcam neler yapıcağımı sana yazıp teğet etmeni istiyorum canım
sabahları kalkınca yüz yıkama jeliyle yıkıyorum sonra senin nemlendiricini sürüyorum peki güneş koruyucuyu nemlendiriciyi sürdükten ne kadar süre sonra süreyim
bide doktor günde 2 kere koruyucu sür demişti
senin nemlendiricini günde 1 kere sürüyorum
gece yatmadan önce yine jelle yıkıyorum sonra senin önerdiğin bakım yağlarını karıştırıp sürüyorum
haftada 2 kere kil maskesi yapıyorum
sonra porselen gibi cilde sahip oluyorum ve sana bir ömür dua ediyorum