- 8 Eylül 2011
- 3.602
- 30
-
- Konu Sahibi LadySubaru
Kesinlikle beyaz tene güneş inanılmaz zarar veriyor tatlım, bende güneşe kolay çıkmıyorum artık.
Onlar kızarmış tavuk gibi olsun:2: biz ay gibi parlarız
Tatlım rica ederim paylaşılmayan bilgi bilgi değildir işinize yaraması en büyük mutluluğum oluyor
Canım nemlendiriciyi sürdükten 10-15 dk sonra sürebilirsin koruyucunu.
Tekrar belirteyim ben elimdeki karışımın bitmesini bekliyorum, buğday yağını çıkartıp pirinç kepeği yağı ekleyeceğim daha başarılı bir yağ olduğunu öğrendim istersen sende şimdiden onu al.
Doa firmasına güveniyorum pirinç kepeği yağını onlardan temin edebilirsin
çok sağol canım bende o zaman pirinç kepegi yagı alırım doa firması bunu söylemen iyi oldu aktara soruyorum hangi marka daha iydir diye adam ya elndeki en pahalı ürüne iyi diyor amaç para kazanmak
tekrardan sağol canım
Canım doa ve karden'den şaşma sakın diğerleri hep hile hurda amann
Hanımlar cildimiz için argan yağının peşine düşmemizin sebebi içerdiği yüksek e vitamini değil mi?
Yüksek oranda E vitamini içeren yağlarımız varken, eczaneden de e vitamini alabilirken, neden başka ülkelerin yağlarına ve içinde ne olduğunu bilmediğimiz yüksek vaatler yüksek fiyatlarla satılan nemlendirici, kırışıklık, sivilce önleyici kremlere dünyanın parasını verip üstüne sorunumuzu çözemiyoruz ki
İki çözüm geliştirdim.
1) Cildinize uygun nemlendiricinin içine 2-3 ampul evigen ( E vitaminidir eczaneden alabilirsiniz) ekleyin öyle kullanın.
(Bepanthen krem in içine kullanan bir arkadaşımız da olumlu sonuç aldı. Ben yine aktarda gördüğüm mecitefendi'nin ''kayısı çekirdeği kremi '' ve ''kara üzüm çekirdeği kremi''nden aldım. Eski nemlendirici kabımı güzelce dezenfekte edip iki kremden 1 er çorba kaşığı ekleyip evigeni ilave ettim oldu bana nemlendirici)
2) ''buğday yağı + hodan yağı + kayısı çekirdeği yağı+ üzüm çekirdeği yağı''
bunları da başka bir şişede ''hodan yağını 3 kapak'', ''buğday yağını 2 kapak'' ve diğerlerini bir kapak koyarak başka bir şişede karıştırın düzenli olarak (cildinizin ihtiyaç durumuna göre sizler belirleyebilirsiniz ben şu ara haftada 2 gece karışımı ve 2 gecede sadece buğday yağı sürüp yatıyorum) gece temiz cilde masaj yaparak veya nemli pamuğa damlatarak sürüp yatın.
Sabah yüzünüzü temizleyiciniz ile yıkayıp (Ben ''kükürtlü sabun+ damla sakızlı sabun+ buğday özlü sabun''larımdan birini kullanıyorum
göz makyajı dahil çok güzel temizliyor cildimi aktarlarda mevcut) E vitamini ilave ettiğimiz nemlendiricinizi uygulayın 10 gün sonra değişim neymiş adım adım görün..
(Sıkışmış gözenekler duru aydınlık lekesiz pırıl pırıl bir cilt ki alnımdaki mimik kırışınığını ciddi şekilde azalttı )
Kısaca yağ karışımı ile geceleri cildimizi besleyip, gündüzleri nemlendiricimizin içindeki e vitaminimizle günlük nem ve yenilenme ihtiyacını karşılıyoruz. Kil maskesini de öneririm, ben haftada 1-2 defa yapıyorum.
Kulaklarımı bol bol çılatırsınız...
Benim gibi gamzeli arkadaşlarım lütfen gamzelerinizin üstüne gelmeyecek şekilde uygulayın, hodan yağı gamzelerimi doldurduo kısma sürmediğimde geri geldiler
Hodan yağını hamile arkadaşlarımız doktora danışmadan kullanmamalılar. (Hodan yağımın kutusunda böyle bir uyarı var)
E vitaminine alerjisi olan yada alerji yapabilecek tipte cilde sahip arkadaşlarım bileğinizin iç kısmında deneme yapmasını kızarıklık yoksa kullanmalarını rica ediyorum ki sorun yaşamayalım.
Saygılar
Arkadaşlar nasıl güveniyorsunuz bütün bunlara? Arkadaş birsürü yağı yüzüne sürüyo. Yaa yağlar yüzü tüylendirir. Bilmiyormusunuz? Ayrıca annemde 5-6yıl önce cildine bu tür yağlar sürerdi. Bunu hergün yapardı ve ne oldu? Cildi sarktı. Çok pişmn oldu yaptığına. Benc güzellik uzmanına danışmdan böyle işlere girmeyin. Tamam arkadaş iyi niyetiyle bişeyler paylaşmak istemiş ama bence işin uzmanları dururken her söylenen şeye güvenmeyin.
canım bilgin için sağol.nemlendrici derken nasıl bi krem alsam bir çok şey denedim memnun kalmadım.şimdi sadece güneş koruyucu kullanıyom solente diye bi marka dr vermişti bundanda memnun değiim daha önce sebamed kullandım koruyucu olarak ama oda kıllanma yapıyomuş, tavisye edecen güneş koruyucu ve nemledirici krem var mı. evigen demişsin ya bunu kreme ekleyim mi sürecem. kil maskesine gelince hazır ı kullanayım yoksa aktardan aldığım yeşil kili mi? sen bu maskeyi nasıl yapıyosun. yağlar konusunda da bi çok topikte gerçek olmayanlar satılıyor deniyor hakiki olduğunu nasıl anlarız. hodan yağı dolgunluk veriyo demişsin benim yüzüm çok zayıf kullansam dolgunlaşır mı. ayyy .çok soru sordum kusura bakma.teşekkür ederim
Canım doa ve karden'den şaşma sakın diğerleri hep hile hurda amann
canım mesajda atmıştın mesaj kutun doluymuş burdan yazayım dedim tekrardan çok teşekkürler
ne yazıkki vichynin ürünlerine para verdim ve onları kullanıyorum şu an birsürü para döktüm ama sanki hiç işe yaramıyoe vitaminini ne için kullanıyosun canım bide vichynin nemlendiricisine katsam bişey olurmu acaba bide benim cildim yağlı o yağlar dahada yağlandırırmıki bilemedim :18:
bu arada bende anneme bugün kil aldırmıştım pirinç suyu azcıkta limon suyuyla maske yaptım sen nasıl yapıyosun canım kil maskesini
ben mecitefendi aldım bugün kardeni unutmuşum :18: bu marka kötü mü canım?
gercekten cok yararlı bilgiler arkadaşlar cok teşekkürler bende deneyeceğim bende hala kendine uygun bir nemlendirici bulamayan biriyim malesef
Hoşgeldiniz aramıza sefalar getirdiniz
1. maddenin sorunu mükemmel şekilde çözeceğine eminim
anladım canım bi daha limon katmayı düşünmüyorum zaten cildimi kızarttıyaptıkların çok güzel geldi bana ya akşamdan beri annemin başının etini yiyorum anne bak böyle anne şu yağı alalım falan diye ben bundan 4 yıl önce roaccutane kullandım sivilcelerim için o zamandan kalma izlerim var yüzümde ve şu aralar yüzümde bi dengesizlik var bazı yerler çok yağlı parlak görünüyo arada gene sivilceler çıkmaya başladı küçük küçük bunun için hangi yağlarla başlayım ne önerirsin bana canım :26:
bide kusura bakma canım benim finallerim var bu hafta onun için sayfaları tek tek okuyamadım yazılmış şeyleri tekrar soruyosam eğer pardon