Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
öncelikle geçmiş olsun

pirinç kepeği ve nar çekirdeği yağlarını kullanıyorum yüzüm kırmızıysa mesela anında kızarıklığı geçiyor ama ne sıklıkla kullanmalıyım ? yüzümde tüylenme yapmasından korkuyorum çünkü.Birde saf e vitaminini cildime nasıl bakım yapabilirim direk sürücekmiyim yoksa bir kremin içine mi karıştırayım ?

geçmiş olsun canım tez zaman da iyileşirsin inş.

Geçmiş olsun Ladysubaru,Allah şifa versin.
Gördüğün zaman mesajımı yanıtlarsan çok mutlu olurum.
Daha önce de yazmıştım da o zaman yağları alamamıştım...
Bugün nar çekirdeği yağını, macadamia yağını ve saf e vitaminini sipariş ettim.Hafta içi gelecek inşallah.
Ozon yağını göremedim ama artık satmıyorlar mı ki:26:
Yüzümün çok hassas olduğunu yazmıştım, 2 yıl önce zoretanin tedavisi görmüştüm ama şimdi eskisi kadar olmasa da ara ara sivilceler çıkıyor maalesef ve yüzümde çok fazla kırmızı lekeler var. Kuruluk sorunu da yaşıyorum çözemiyorum artık cildimi.
La roche tmizleme jeli kullanıyorum iki günde bir...
Hazır kil maskem var bir markanın ama bazen yarıyor bazen sanki etki etmiyor.
Sanki cildim solmuş, gevşemiş gibi hissediyorum ne yapmalıyım ve bu yağları ve vitamini nasıl kullanacağım?
Melisa kremini cesaret edip alamadım yüzüme sürmekten çekindim doğrusu hata mı yaptım :26:

Arkadaşlar cildim yağlı ama nemsiz. Artık doğal ürünler kullanmak istiyorum. Pirinç kepeği yağı sivilcelenme ya da tüylenme yapar mı, kullanıp da böyle bir şey yaşayan var mı??

Çok geçmiş olsun .

okumaya devam

Kayısı ÇEKİRDEĞİ yağıda çıktığı için, bu yağıda aldım. :) Çok övülen bir yağdı ama tabii güvenemiyorum her yere. Lady macadamiayla karıştırıp sürmemi önerdi. Özellikle cildi kuru olanların kullanmasını tavsiye ederim. Cildim kuru ve gerçekten iyi geliyor, sabah uyandığımda yumuşacık ve pürüzsüz oluyor. Bütün yağlarımdan da melisa kremine kattım, onuda gece kremi olarak kullanıyorum. :)

GECE KULLANDIKLARIM
1) Pirinç kepeği, nar çekirdeği ve karaüzüm ç. yağı karışımı. (Olmazsa olmaz karışım)
2) Macadamia ve kayısı ÇEKİRDEĞİ yağı karışımı.
3) Hindistan cevizi yağı, alın ve göz kenarı.
4) Bütün yağlarımdan eklediğim melisa kremi karışımı. (E vitaminide eklenmiştir)
Bazen kara üzüm ç. yağıda tek kullanabiliyorum.

Sabah kalkıp yüzümü bal-süt sabunuyla yıkıyorum ve güneş koruyucumu sürüyorum. Nar sabununu ve sebamed'in yeşil sabununu daha çok sevdim. Bal-süt sabununu pek sevmedim. Gün içinde ihtiyaç olursa e vitaminli melisa kremimi sürüyorum.

Son düzenleme:

Saf e vitamini biraz katı olduğu için birkaç damla macadamia yağıyla karıştırıp sürüyorum. Daha rahat sürülüyor.

tatlım sık yazamasamda sessiz takiptekim geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşirsin

lady canım geçmiş olsun dualarımız seninle olsun
Cok tesekkur ederim basladim ufak ufak toparlanmaya

Bunlar yapmaz tatlim icin rahat olsun (ceviz, badem, hint yagi gibj yaglar yapar).
Haftada 2-3 defa masaj yaparak uygula yeterli olur. E vitaminini saf olarak surebilirsin istersen kremin icine de ekleyebilirsin. Kremin icinde de saf olarakta kullan bence her iki durumda da iyi

geçmiş olsun canım tez zaman da iyileşirsin inş.
Amin cok tesekkur ediyorum

Ozon yagi soguk zincir saklanmasi ve ulastirilmasi gereken bir yag oldugu Icin genelde pek yaz aylarinda satilmiyor tatlim sonbahardasatisa cikar diye tahmin ediyorum. Cildinde kuruma varsa kil maskesi kullanmamalisin tatlim. Cekinme ve en kisa zamanda melisa kremi ve pirinc kepegi yagida al. Haftada 3 gece yag bakimi yaparsin ( yani yuzune masaj yaparak surup uyur ertesi sabah yikarsin) melisa kremine e vitamini ekleyip nemlendirici olarak kullanirsin hem e vitamini cildineyenileme yapar cildin kurumaz

Arkadaşlar cildim yağlı ama nemsiz. Artık doğal ürünler kullanmak istiyorum. Pirinç kepeği yağı sivilcelenme ya da tüylenme yapar mı, kullanıp da böyle bir şey yaşayan var mı??
Yapmaz guzelim ivin rahat olsun.

ladyciğim çok geçmiş olsun canım benim

Çok geçmiş olsun .
Toparlaniyorum bu gun cok daha iyiyim cok tesekkur ederim

Bu bakim haritasini kesinlikle onayliyorum

.................

Şimdi benim de T bölgem yağlı ve ne yazık ki akneli bir cilde sahibim. Yağ kullanmak yanlışmı yani ?
Cilt bakımı yapılduğında akneler temizleniyor ama sürekli temizlemem gerekiyormuş bu akneleri temizledikten sonra tekrar oluşmaması için ne yapabilirz. Birde hernekadar yağlıda olsa genelde fondoten sürdüğümde burnum ve cenem pul pul oluyor alt zemine nemlendirici uyguladığım halde... aknesiz ve temiz bir cilt istiyorum ama bende yaaaa ...:26::26::26:

Çok teşekkür ederim cevabın içiin Sen nasıl oldun?
Ozon yağı çok da çabuk tükeniyor sanırım. Kışın da stokta yok diyordu hep Ama dediğin gibi olabilir canım çok mantıklı.
Siparişlerim bugün geldiii.... Bir de Fesleğen kremi hediye göndermişler. Hem sevindim hem de üzüldüm melisa kremi olsaydı keşke süper olurdu. Bunun içine koyabilir miyim aldıklarımı? Bir de anlamıyorum burnumun kenarları, t bilgem bazen çok yağlı sanki bazen pul pul, sivilceler de çıkıyor. Çözemiyorum kuru mu yağlı mı? Tedavi öncesi çook yağlıydı da Bi düzene otursun artık.

kızlar burada çok fazla yağ ismi var bir kaç kere okuyunca kafam karıştı cildim yağlı ve gözenekleri çok açık özellikle burnumun üstünde kocaman gözenekler var ama siyah nokta yok sizce hangi yağı kullanayım ?

çok teşekkürler deneyeceğim

Kızlar bu sıcaklarda yağlarla uğraşmak istemeyen arkadaşlar olabilir.
O yüzden benim bi süredir yaptığım bir şeyi önericem size.
Sivilce izleri için expigmenti öneririm.
Gece uygulayın bi kaç gün izin üzerine sürmeye devam edin tabi çok az bi miktar.
Bi kaç gün sonra orası soyulmaya başlıyor böylelikle sivilce izinden bi süre sonra kurtulmuş olursunuz yağlarla bu daha uzun sürüyor.
Birde gece kremi olarak sudocremi öneririm pişik kremi. Oda hem güzel bi nemlendirici hemde cildi onarıcı bi etkiye sahip.
Uzun bi süre bu yağ karışımlarını kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki ıı ıh faydasını görmedim.Nemlendirme olarak tamam ama iz yok etme vs gibi başka bi etkisi yok.
Expigment kullanıcak arkadaşlar sadece sivilce izi üzerine uygulayacak fakat gündüz muhakkak güneş kremini sürmeyi eksik etmesinler.

benimde T bölgem yağlı . bu yağ karışımlarını yinede kullanabilirmiyim?

birde yaz geldiği için çok merak etsemde TCA uygulama yapamayacağım. laktik asitle glikolik asiti aynı anda kullanabilirmiyim, mesela ikisiyle ayrı tonik yapıp bir onu bir onu kullansanmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…