Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Lady Subaru,
Senden çok şey öğrendim D** Kozmetik ürünleriyle sayende tanıştım pek çoğunu kullanıyorum ve hepsinden çok memnunum.(bütün markalar yazılırken niye yazılmaz anlamıyorum ama neyse)Özellikle Nar çekirdeği kara üzüm ve pirinç kepeğini karıştırıp kullanıyorum müthiş bir şey cildim aydınlandı ton farklılığı kalmadı.Ayrıca macademia yağıda başka bir güzel saçtada öyle.Saç için hindistan cevizi yağı vazgeçilmezim oldu.Merakımdan indirimde boabab yağıda aldım ama onda üstün bir farklılık göremedim.En müthişi OZon yağı ama kokusundan tüm ev halkı şikayetçi olduğundan kullanamıyorum ki kendisi göz altındaki yağ bezemi bir kerede yok etti.Fesleğen kremide ayrı bir güzel bir ara gaza gelip yaşta 35 i geçince panikle bir sürü para verip pahalı kremlerden almıştım ama hiç bir anlamı yokmuş hemen yağlarıma döndüm paraya yazık oldu sadece:KK43:.Umarım olgun ciltler içinde güzel tavsiyelerin vardır bu yağlardan sanırım hindistan cevizi kırışıklıklara iyi geliyor yazılmıştı bir ara .Başka ne kullanabilirim? Birde e vitaminli kremimi göz çevresindede kullanabilirmiyim? İlla bir göz kremi kullanmak gerekir mi sence?Ben yağları göz altımada sürüyorum bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar.Laktik asitli tonikde çok iyi.Birde glikolik asit deneyeceğim .
Hep yazmak istiyordum sana kocaman bir teşekkür borçluyum sayende en güzel cilt bakımı yolunu buldum.bloğun iş yerinden açılmıyor ama burayı sürekli takip ediyorum.Bilgilerinden bizi faydalandırmaya devam edersen sevinirim.Teşekkürler.:KK16:

Lady
bloğundan göz çevresi için gece serumunu okudum
Çuha çiçek yağını bizim sitede bulamadım (isim yazmamam konusunda kedi uyarmıştı)
nerden bulcam şimdi bilemedim :KK43:

cnmm zencefil sabunu kullandım sivilce yaptı nar çekirdeği sabunu kullandım kuruttu birde kara üzüm,nar çekirdek yağ ve pirinç kepegi aldım onları karıştırıp sürdüm kırışıklarımı açtı anlamadım düzenli kullanırken neden oluyor :KK53:

Hanımlar cildimiz için argan yağının peşine düşmemizin sebebi içerdiği yüksek e vitamini değil mi?

Argan yağı öyle anlatıldığı gibi mucize bir yağ falan değil inanıp boşa para harcamayın!
Güzide Duran'ın cildi argan yağıyla falan değil kimyasal peeling uygulaması ile soyularak düzeltildi!

Yüksek oranda E vitamini içeren yağlarımız varken, eczaneden de e vitamini alabilirken, neden başka ülkelerin yağlarına ve içinde ne olduğunu bilmediğimiz yüksek vaatler yüksek fiyatlarla satılan nemlendirici, kırışıklık, sivilce önleyici kremlere dünyanın parasını verip üstüne sorunumuzu çözemiyoruz ki:KK4:

İki çözüm geliştirdim.:KK17::KK12:

1) Tüm cilt tiplerine uygun nemlendirici:

Cildinize uygun memnun olduğunuz nemlendiriciniz varsa içine 2-3 ampul evigen ( E vitaminidir eczaneden alabilirsiniz) veya doa kozmetik saf e vitamini satıyor onu alıp ekleyin öyle kullanın.
Layd Subaru ben nemlendiricimden memnun değilim ne alacağım ne yapacağım? diyorsanız (Ben aktarda gördüğüm mecitefendi'nin ''kayısı çekirdeği kremi '' ve ''kara üzüm çekirdeği kremi''nden aldım. Eski nemlendirici kabımı güzelce dezenfekte edip iki kremden 1 er çorba kaşığı ekleyip 2 ampul evigeni ilave ettim oldu bana nemlendirici):nazar:

Bu hafta artık saf e vitamini ekleyip kullanmaya başlıyorum, Evigen 'in içeriği %6 saf e vitamini içerdiği için artık bence yetersiz.

2) 1.Cilt besleyici lekeleri açıcı yağ karışımı :

''pirinç kepeği yağı + hodan yağı + nar çekirdeği yağı+ üzüm çekirdeği yağı'' ( buğday yağını çıkarıp 'pirinç kepeği yağı' kayısı çekirdeği yağını çıkartıp nar çekirdeği yağı ekledim):nazar:
bunları da başka bir şişede ''hodan yağını 3 kapak'', ''pirinç kepeği 2 kapak'' ve diğerlerini bir kapak koyarak başka bir şişede karıştırın düzenli olarak
(cildinizin ihtiyaç durumuna göre sizler belirleyebilirsiniz ben şu ara haftada 1 gece karışımı ve 1 gece nar çekirdeği 1 gece pirinç kepeği yağı sürüp yatıyorum ''elimdeki karışımın bitmesini bekliyorum yakında buğday yağını bırakıp 2 gece sadece pirinç kepeği yağı ile yapacağım, buğday yağı biraz yapışkan bir his bırakıyor, pirinç kepeği yağı buğday yağından daha üstün özelliklere sahip amaç leke rengi açmak ve cilt tonunu dengelemek'') gece temiz cilde masaj yaparak veya nemli pamuğa damlatarak sürüp yatın.

2. Cilt besleyici lekeleri açan Yağ karışımım (Artık bunu kullanıyorum)

Kara üzüm çekirdeği yağı, Nar çekirdeği yağı, Pirinç kepeği yağı, hepsinden 2şer kapak başka bir şişede karıştırdım haftada 2 gece uygulayıp uyuyorum

Ozon yağına başladım kızlar hem ciltteki dolaşımı hızlandırıyor hem lekelerde de etkili, özellikle göz altı morluklarından şikayeti olanlara tavsiyemdir, yorgunluğuda silip atıyor:21:

(Cildim karmadan yağlıya dönük yağ karışımları kullanmak ciltleri yağlandırmaz, kuru ciltleri daha çok besler):nazar:

Sabah yüzünüzü temizleyiciniz ile yıkayıp (Ben ''kükürtlü sabun, nane sabun, zencefil sabun, okaliptus sabunu, süt bal sabun''larımdan birini kullanıyorum
göz makyajı dahil çok güzel temizliyor cildimi aktarlarda mevcut) E vitamini ilave ettiğimiz nemlendiricinizi uygulayın 10 gün sonra değişim neymiş adım adım görün..:KK9:

Alacaklarınızın Özeti:

E vitamini (evigen) ampulü (eczaneden)

E vitamini (tokoferol) 10ml (doa kozmetik) <-- melisa kremime artık bunu ekliyorum
Pirinç kepeği yağı (doa kozmetik)
Nar çekirdeği yağı
Kara üzüm çekirdeği yağı
Kil

Kayısı çekirdeği kremi (aktar)
Kara üzüm çekirdeği kremi

(Sıkışmış gözenekler duru aydınlık lekesiz pırıl pırıl bir cilt ki alnımdaki mimik kırışıklığını ciddi şekilde azalttı ):nazar:

Kısaca yağ karışımı ile geceleri cildimizi besleyip, gündüzleri nemlendiricimizin içindeki e vitaminimizle günlük nem ve yenilenme ihtiyacını karşılıyoruz.
Kil maskesini de öneririm, ben haftada 1-2 defa yapıyorum.

Tarif 1: Bir çay bardağı suya 1 çay kaşığı lavanta eklenip 1dk kaynatılıp demlenmeye bırakılır.
1 Yemek kaşığı kile, pürüzsüz krema kıvamına gelene kadar sürekli karıştırarak demlenen lavanta suyu ilave edilir.
Cilde kalın bir tabaka halinde karışım bitene kadar üst üste sürülür, 10-15 dk sonra hafif kurumaya geçtiğinde yumuşak hareketlerle ovarak çıkartılır cilt ılık su ile durulanır.

Tarif 2: Bir çay bardağı suya 2-3 tomurcuk gül eklenip 1dk kaynatılıp demlenmeye bırakılır.
1 yemek kaşığı kile demlenen gül suyu, pürüzsüz krema kıvamına gelene kadar sürekli karıştırarak demlenen gül suyu ilave edilir.
Cilde kalın bir tabaka halinde karışım bitene kadar üst üste sürülür, 10-15 dk sonra hafif kurumaya geçtiğinde yumuşak hareketlerle ovarak çıkartılır cilt ılık su ile durulanır.

Tarif 3: Bir çay bardağı suya 1 tutam ıhlamur eklenip 1dk kaynatılıp demlenmeye bırakılır.
1 yemek kaşığı kile demlenen ıhlamur suyu, pürüzsüz krema kıvamına gelene kadar sürekli karıştırarak demlenen ıhlamur suyu ilave edilir.

:KK28:Kızlar size sık kullandığım bir önerim daha var.
Cildinizi cansız ve pul pul hissediyorsunuz acil dışarıya çıkmanız gerekli ama yüzünüz kızarmadan peeling yapmalısınız.

Hemen kalkıp kendinize tercihen şekersiz yada az şekerli bir Türk Kahvesi yapın için ve telvesini kat kat cildinize sürün (göz altlarınız dahil)
Kahve telvesi kurusun cildinizde ve parmak uçlarınızı kullanarak dairesel hareketlerle yüzünüz ovmaya başlayın telvenin fazlası dökülsün.
Fazla kısım döküldükten sonra yüzünüzü su ile durulayın, peeling yapılmış canlanmış yumuşacık bir cilt işte karşınızda
:KK16:

Tabi cildimi 50+ faktörlü güneş koruyucu ile koruyorum lütfen leke gidermek amacındaysanız yeni leke oluşumunu önlemek ve var olan lekelerin renginin koyulaşmasının önüne geçmek için gündüz güneş koruyucu kullanın, yağ bakımlarını gece yapın.

Kulaklarımı bol bol çılatırsınız...:KK9:
Benim sizlerin kulaklarını çınlatmamı istemiyorsanız:KK9: yazdıklarımı ve ileriki sayfalarda sorulara verdiğim cevapları lütfen okuyup sorunuzun cevabı yoksa sormanızı rica ediyorum ki konu tekrar üzerinden devam etmesin:nazar:, farklı soruları olan arkadaşları fazla fazla sayfa okutmak zorunda bırakmayalım:KK1::21:

Rica ediyorum sağda solda okuduğunuz duyduğunuz sözde formülleri topiğe yazmayınız ki (onları paylaşabileceğiniz başka topikler mevcut!) o sözde formüllerin yayılmasını, bilgi kirliliğini engelleyelim kafalar karışmasın.:KK31:

Bir ricam daha olacak konu içinde konu dışı sorular sorup tavsiyeler vermeyiniz. Lütfen konu dışında yorum yapmayalım ki okuyacak soru soracak kullanım yorumlarını paylaşacak arkadaşlara fazla fazla sayfa okutmayalım:KK34:

Benim yazdığım konu dışında gelen sorulara cevap vermeyeceğim.

Benim gibi gamzeli arkadaşlarım lütfen gamzelerinizin üstüne gelmeyecek şekilde uygulayın, hodan yağı gamzelerimi doldurdu :KK53: o kısma sürmediğimde geri geldiler:KK14::KK1:
(hodan yağı kırışıklık değil yağ dokusu eksikliğine etki ediyor, mesela gamze gibi)

Hodan yağını hamile arkadaşlarımız doktora danışmadan kullanmamalılar. (Hodan yağımın kutusunda böyle bir uyarı var)

E vitaminine alerjisi olan yada alerji yapabilecek tipte cilde sahip arkadaşlarım bileğinizin iç kısmında deneme yapmasını kızarıklık yoksa kullanmalarını rica ediyorum ki sorun yaşamayalım.

Kesinlikle hiç bir marka ve firmanın temsilcisi değilim, sadece kullanıp memnun kaldıklarımı sorunumu çözenleri öneriyorum bu tarzda suçlamalar yapacak arkadaşların kalbini kıracağımı da ayrıca belirtmek isterim!

Detay bilgilendirmelerime de aşağıdan takipçim olarak (gmail sahibi olmanız yeterlidir) ulaşabilirsiniz:KK17:

www.ldysubaru.blogspot.com

Karışımlarım ve oranları aşağıdaki mesajımda:KK16:
http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...i-parfumleri-kullananlar-37.html#post25467562
ve son güncel hali
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...irebir-hala-kullaniyorum-78.html#post29278606

Tca Pelling deneyimim aşağıdaki mesajımda:KK16:
http://www.kadinlarkulubu.com/lekel...5-tca-triklosetik-asit-peeling-deneyimim.html

O bakımdı şu bakımdı derken bu durakta durmayalımda:KK1:

Eki Görüntüle 449195

:KK16:Saygılar:KK42:

süper süper :KK16: ben yakın bi zamanda malesef bi ilac sonucu kurdeşen oldum ama akut hatta gecti cok şükür ama kabarckları kaldı dıstan gzukmuo elımı surunce elıme gelıo bunu uygulasam iyi gelir mi yoksa yapmim mi?:KK50::KK52::KK76:

subarucum merhaba baya oluyor yazmadım buraya belki hatırlamassın bile
ben bu topiği yeni gördüğümde gittim sebamed sabun aldım düzenli kullanmaya başladım ve yağ karışımınıda
cildim ışıl ışıldı ama birden sivilcelenmeye başladı doktora gittim ve şimdi sivilce tedavisi görüyorum
3.ayıma gireceğim tahmini 6 ay sürecek bu tedavi sivilcelerin kusma dönemini yaşıyorum şuan geçecek inşallah hepsi
bu tedavi sonunda kimyasal peeling yapılmıyormuş 6 ay geçmesi gerekiyormuş
doktora söyledim yağ karışımını sürdüm diye doktor bana dediki yağlı cilde yağ sürülürmü hiç kafamı çok karıştırdı sivilce olmasa
yüzümü parlatıyordu baya iyi geliyordu senin söylediğin nemlendiriciyi de hazırlamıştım kullanıyordum onuda bıraktım
şuan ilaçtan dolayı yüzüm kuruyor tekrar o nemlendirici kullansam mı diye düşünüyorum ama korkuyorum daha fazla sivilce çıkacak diye
bir sorum daha olacak bu tedaviden sonra ben sebamedi kullanmaya devam etmelimiyim benim günlük cilt bakımım nasıl olacak :26:
çok kafam karışık :KK50:

Yahu bu cildiye doktorları beni kahrımdan öldürecek cidden.
İzmir'de cildiye doktoru bana neden cildime neler kullandığım sorup, anlattıktan sonra iltifatlar yağdırdı acaba?!
Cildin ürettiği sebum salgısı ile bitkisel yağın ne bağlantısı varmış?
Keşke bu soruyu yapıştırsaydın o doktora sonra çıksın bakalım sorunun içinden..
Cildinde sivilce sorunu varsa ki hep diyorum bunların tedavisi ilaçla şarttır.
Bizler daha sonrasına bakım için takviyeler yaparız, mesela o doktoruna gidince sor ''laktik asit hangi bakteriyi öldürüyor ciltte'' diye:KK54::KK34:
Sebamed sivilceli yada sivilceye meyilli, yağlı ciltler için çok iyi bir temizleyici kullanabilirsin.

kimyasal peeling yapıpta sonuç alan varmı

Kimyasal peeling başlığıma bakarsanız bu sorunuzun en net cevaplarını uygulayanlardan okuyabilirsiniz:KK34:

süper süper :KK16: ben yakın bi zamanda malesef bi ilac sonucu kurdeşen oldum ama akut hatta gecti cok şükür ama kabarckları kaldı dıstan gzukmuo elımı surunce elıme gelıo bunu uygulasam iyi gelir mi yoksa yapmim mi?:KK50::KK52::KK76:

Ah tatlım ne desem bilemedim, çünkü yaşamadım...:KK50:
Eğer tedavi sürecin bitmişse, rahatsızlığın geçmişse kullanmaman için sebep yoktur:KK54:

Lady Subaru,
Senden çok şey öğrendim D** Kozmetik ürünleriyle sayende tanıştım pek çoğunu kullanıyorum ve hepsinden çok memnunum.(bütün markalar yazılırken niye yazılmaz anlamıyorum ama neyse)Özellikle Nar çekirdeği kara üzüm ve pirinç kepeğini karıştırıp kullanıyorum müthiş bir şey cildim aydınlandı ton farklılığı kalmadı.Ayrıca macademia yağıda başka bir güzel saçtada öyle.Saç için hindistan cevizi yağı vazgeçilmezim oldu.Merakımdan indirimde boabab yağıda aldım ama onda üstün bir farklılık göremedim.En müthişi OZon yağı ama kokusundan tüm ev halkı şikayetçi olduğundan kullanamıyorum ki kendisi göz altındaki yağ bezemi bir kerede yok etti.Fesleğen kremide ayrı bir güzel bir ara gaza gelip yaşta 35 i geçince panikle bir sürü para verip pahalı kremlerden almıştım ama hiç bir anlamı yokmuş hemen yağlarıma döndüm paraya yazık oldu sadece:KK43:.Umarım olgun ciltler içinde güzel tavsiyelerin vardır bu yağlardan sanırım hindistan cevizi kırışıklıklara iyi geliyor yazılmıştı bir ara .Başka ne kullanabilirim? Birde e vitaminli kremimi göz çevresindede kullanabilirmiyim? İlla bir göz kremi kullanmak gerekir mi sence?Ben yağları göz altımada sürüyorum bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar.Laktik asitli tonikde çok iyi.Birde glikolik asit deneyeceğim .
Hep yazmak istiyordum sana kocaman bir teşekkür borçluyum sayende en güzel cilt bakımı yolunu buldum.bloğun iş yerinden açılmıyor ama burayı sürekli takip ediyorum.Bilgilerinden bizi faydalandırmaya devam edersen sevinirim.Teşekkürler.:KK16:

Merhaba:KK3:
Çok doğru ilerliyorsun, ozon yağını es geçme tatlım onun etkileri özellikle olgun ciltlerde pek iyi. Yine olgun ciltlere nar ve pirinç kepeği yağı iyi geliyor ki zaten senin rutin bakım listende var.
E vitaminini tüm cildine bölge ayırmadan uygulayabilirsin.
Bence laktik asitli tonik bitsin öyle geç glikolik asite ki cildin yorulmasın.
%10luk glikolik asit alıp 2 günde bir sürüp uyursun:KK34:
Teşekkür ediyorum çok öptüm:KK54:

Lady
bloğundan göz çevresi için gece serumunu okudum
Çuha çiçek yağını bizim sitede bulamadım (isim yazmamam konusunda kedi uyarmıştı)
nerden bulcam şimdi bilemedim :KK43:

Sorma güzelim bende çuha çiçeği yağının peşindeyim ama hala güvenilir şekilde alabileceğimiz bir yer bulamadım.
Bir yerden temin etmiştim ama seyreltilmişti beğenmedim...
Bulayım hepinize duyuracağım:KK9::KK54:

güzel bir konuymuş ama şimdi çıkmam lazım aboneliklerime ekledim en kısa zamanda bakıcam..:KK16:

:KK3:Teşekkür ederim. Çok öpüyorum :KK54:

cnmm zencefil sabunu kullandım sivilce yaptı nar çekirdeği sabunu kullandım kuruttu birde kara üzüm,nar çekirdek yağ ve pirinç kepegi aldım onları karıştırıp sürdüm kırışıklarımı açtı anlamadım düzenli kullanırken neden oluyor :KK53:

:KK1: Halbuki zencefil benim cildimi hiç kurutmuyor. Nar sabunu yağlı cilde daha iyi geliyor çünkü yağ fazlasını uzaklaştırıyor ciltten.
Okaliptus ve süt-bal sabununu pek seviyorum ben bu ara :KK54:

şuan roaccutane tedavisi görüyorum bitmesine 1.5 ay var.Hodan yağı gamzelerinizi doldurmuş acaba sivilce çukurlarınıda doldurur mu ? ayrıca evde nar çekirdeği yağı pirinç kepeği yağı ve shea butter pirinç kepeği macadamia karışımı bir yağ hangisi cildimin kırmızılığını alır pürüzsüzleştirip izlri kapar sizce ?

merhaba lady cim hodan yağını sormak istiyorum kardeşim küçükken su çiçeği geçirmişti ve yüzünde hafif bi çukurluk kaldı oynadığı için bu yağ o çukuru doldurur mu eğer doldurursa nasıl kullanmak lazım

şuan roaccutane tedavisi görüyorum bitmesine 1.5 ay var.Hodan yağı gamzelerinizi doldurmuş acaba sivilce çukurlarınıda doldurur mu ? ayrıca evde nar çekirdeği yağı pirinç kepeği yağı ve shea butter pirinç kepeği macadamia karışımı bir yağ hangisi cildimin kırmızılığını alır pürüzsüzleştirip izlri kapar sizce ?

sorununu google'a basına amway yazarak bak emınım caresını bulacaksın satıs temsılcısıyım ıstersen uye olup gelısınden alırsın benım oglusumun sag bacagında ve yuzunde egzama vardı doktorun verdıgı krem bı ıse yaramadı bu sefer kortızonlu krem verdı onuda ben kullanmak ıstemedım amway ballı sampuan aldım ve onunla yıkadım cok sukur 1 ayda gectı k.i.b

sorununu google'a basına amway yazarak bak emınım caresını bulacaksın satıs temsılcısıyım ıstersen uye olup gelısınden alırsın benım oglusumun sag bacagında ve yuzunde egzama vardı doktorun verdıgı krem bı ıse yaramadı bu sefer kortızonlu krem verdı onuda ben kullanmak ıstemedım amway ballı sampuan aldım ve onunla yıkadım cok sukur 1 ayda gectı k.i.b

bu tarz şeylerden çare aramayı çoktan bıraktım

medet aramak,care aramak yanlıs hıtap seklı bence ben sadece yardımcı olmak ıstedım dınlemek yada dınlememek sana kalmıs umarım sorunun ıcın bı 'Care' bulursun arkadasım:)

merhaba LadySubaru
formun neredeyse hepsini okudum. epey zamandır da takip ediyorum sizin tavsiyelerinizi ve yorumları,,,,,
benim yüzümde bugünlerde aşırı derecede güneş lekeleri oluşmaya başladı. zaten yüzümde fazlasıyla benler mevcut. güneş lekeleri git gide koyulaşıyorlar ve yüzümün her yerine yayılmak üzere, bu nedenle acilen müdahalede bulunmam lazım artık. son 1 aydır günde 2-3 kez sebamed 50 faktörlük güneş kremi kullanıyorum. esmer ve karma bir cilt yapısına sahibim. aşağıdaki ürünleri deo kozmetikten siparış vericem başka almam gereken varmı diye size danışmak istedim.

1- Saf e vitamini
2- Pirinç Kepeği Yağı
3- Hodan Yağı
4- Nar Çekirdeği Yağı
5- Karaüzüm Çekirdeği Yağı
6- Ozon yağı
7- Süt bal sabunu- nane sabunu

elimde Macitefendinin kayısı ve karaüzüm çekirdeği kremi var onların içine saf e vitamini eklicem,
ayrıca peelingi için Glikolik Asit Solüsyonu mu Laktik Asit mi almalıyım?
paylaşımlarınız için teşekkürler

merhaba LadySubaru
formun neredeyse hepsini okudum. epey zamandır da takip ediyorum sizin tavsiyelerinizi ve yorumları,,,,,
benim yüzümde bugünlerde aşırı derecede güneş lekeleri oluşmaya başladı. zaten yüzümde fazlasıyla benler mevcut. güneş lekeleri git gide koyulaşıyorlar ve yüzümün her yerine yayılmak üzere, bu nedenle acilen müdahalede bulunmam lazım artık. son 1 aydır günde 2-3 kez sebamed 50 faktörlük güneş kremi kullanıyorum. esmer ve karma bir cilt yapısına sahibim. aşağıdaki ürünleri deo kozmetikten siparış vericem başka almam gereken varmı diye size danışmak istedim.

1- Saf e vitamini
2- Pirinç Kepeği Yağı
3- Hodan Yağı
4- Nar Çekirdeği Yağı
6- Ozon yağı

elimde Macitefendinin kayısı ve karaüzüm çekirdeği kremi var onların içine saf e vitamini eklicem,

Öncelikle güneş koruyucu krem almalısın. Esmer olduğun için 30 faktör yeterlidir sanırım. Yüzünde yeni leke oluşumuna engel olursun. %10'luk glikolik asit alabilirsin. Zaten bu asitleri kullanırsan mutlaka koruyucu kullanmalısın. Sen konuyu okumuşsun zaten biliyorsun ama ben yinede belirtmek istedim. :) (Bu arada uyarmak istedim firma ismi vermiyorum, ceza alabilirsin.)

Son düzenleme:

Tatlım maalesef hodan yağı sadece yağ dokusu eksikliğini dolduruyor. Sivilce çukurları, çiçek izleri gibi yerlerde işe yaramaz...
Bence pirinç kepeği yağı+ nar çekirdeği yağı karışımını kullan. Ayrıca saf e vitamini ile cildine haftada 2 gece bakım yap ki cilt toparlasın biran önce. Çok öpüyorum şimdiden geçmiş olsun:KK54:

merhaba lady cim hodan yağını sormak istiyorum kardeşim küçükken su çiçeği geçirmişti ve yüzünde hafif bi çukurluk kaldı oynadığı için bu yağ o çukuru doldurur mu eğer doldurursa nasıl kullanmak lazım

Doldurmaz tatlım. Ancak kimyasal peeling ile cildi soya soya derinliğine bağlı olarak zaman içinde geçebilir.
Sadece minik bir izi bu kadar takma aklına eminim o sana çok yakışıyordur:KK54:

merhaba LadySubaru

1- Saf e vitamini
2- Pirinç Kepeği Yağı
3- Hodan Yağı
4- Nar Çekirdeği Yağı
6- Ozon yağı

Liste güzel tatlım ama bence şu ara sadece %10 glikolik asit al kullan cildini kışa tca peeling uygulamasına hazırla.
Aynen güneş koruyucunu eksik etme ve kullandığın kozmetiklere dikkat et belki lekelenme sebein kullandığın bir fondoten, allık, krem vs bir üründen kaynaklanıyor olabilir. Ayrıca benim gibi metal alerjisi olanlar dikkat etsin bu metal alerjisi lekelenme sebebidir.
Sen şimdi cildini koru ve kesinlikle direkt güneşe maruz kalma, ekim ayında tca uygulamaya başlarsın olan lekeler gider:KK34:

:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:lady subarumm jasmine bb krem bulamıyorum beennn:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Üretimden kaldırıldı güzelim, şu an başka bir bb deniyorum biraz zaman geçsin fikrimi sonucu sizlere açıklayacağım:KK54::KK16:

Kızlar üst damakta tam gömük diş operasyonu geçirdim, damağımda 16 dikiş var. Bu yüzden fazla giriş yapamıyorum, süreç zorlu geçiyor, bu yetmez gibi ameliyathane önünde beklerken klimadan üşüttüm. Geç olsa bile mutlaka cevap veririm.

Sevgiler...

Kızlar üst damakta tam gömük diş operasyonu geçirdim, damağımda 16 dikiş var. Bu yüzden fazla giriş yapamıyorum, süreç zorlu geçiyor, bu yetmez gibi ameliyathane önünde beklerken klimadan üşüttüm. Geç olsa bile mutlaka cevap veririm.

Sevgiler...

tatlım sık yazamasamda sessiz takiptekim :KK3: geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşirsin :nazar:

Son düzenleme:
X