- 8 Nisan 2008
- 1.108
- 415
- Konu Sahibi LadySubaru
- #1.681
bana en iyi gelen yağ ları söyleyim . en baş hindistan cevizi yağı saç vücut ve yüz için her yerde kullanıyorum . she yağı ama az kullanıyorum çünkü çok yağlandırıyor .pirinç kepeği nar ve karaüzüm çekirdeği yağı (bunu cilt açıcı olarak kullanıyorum sabah kalkınca duru ve tazelenmiş bir cilt görüyorum) doa dan aldığım gerçek kille haftada 2 kez maske yapıyorum . haftada 3 kez göz altıma kuru maya ve ılık süt karışımı sürüp kuruyunca yıkıyorum. haftada 2 kez yumurta akı maskesi. arada bir kahve telvesi yada şekerle peeling. arada ozon yağı . gndüz kükürtlü veya keçisütlü sabunla yıkayıp ardından güneş kremi (ben DAYLONG kullanıyorum) ve onu cildim çekince saf e vitavini ve makademiya yağı karışımıyla nemlendiriyorum bazen de e vitaminli melisa kremimden srüyorum . tonik olarak lavanta veya gül suyu ve laktik asit karışımı kullanıyorum. doa da sülfatsız yüz yıkama jeli de gördüm ondanda alıcam . bir onu denemedim kusur kaldı =) şuan cildimde hiçbir sorun yok çok şükür . sizlerde kendi deneyimlerinizi paylaşırsanız daha iyi olur arkadaşlar kimlere neler iyi gelmiş yada gelmemiş bilelim. buarada ben beyaz tenli kapkara kaşlı kapkara saçlı bir hatunum cildim de karma ( t bölgesi )