Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Lady Subaru'cum, ben tonik yapmaya karar verdim.Yüzümde hafif lekeler var da..Ancak tenim senin gibi çok beyaz ve hassas.Blogunda 2 ayrı tonik tarifi gördüm; biri glikolik asit ve gül suyu ile olan, diğeri iste laktik asit ve yağlardan oluşan.bana hangisini tavsiye edersin ? cildimin reaksiyon gösterme ihtimali en düşük olan ve soyulma yapmayan hangisidir acaba? Bir de her ne kadar güneşlenmesem de, bu yaz hem Antalya hem de İzmir'de olacağım.Güneş koruyucumu sürdükten sonra bir sorun olmaz değil mi ?

merhabalar
bu topici yeni gördüm ve gerçekten çok beğendim
tebrik ederim çok güzel öneriler var
ben yaklaşık 3 aydır hergün filtre kahve içiyorum
hani şu bilinen s ile başlayan kahve markasının filtre kahvesi
ve cildimi hışır hışır yaptı tabiri caizse
bana önereceğiniz bişey var mıdır
doğal bi yöntem kullanmak istiyorum

:KK17: Teşekkür ederim bilgi deneyim paylaşıldıkça çoğalıyor... Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz...
Bitki yağlarıyla mesela pirinç kepeği nar çekirdeği yağıyla bakım yapabilirsiniz.
Melisa kremine e vitamini ekleyip günlük nemlendirici olarak kullanırsınız.
Bence kahveden biraz uzaklaşıp bitki çayı deneyin mesela ıhlamur, adaçayı, mate gibi olabilir hem sizi daha fazla su içmeye de teşvik eder:KK16:

Dr verdiği kremleri günlük kullanıyorum. yüzümde önce biraz soyulma oldu. şimdi de kızarıklık var. Ara ver demediği için kremleri sürmeye devam ediyorum. ilk 15 dk çok yakıyor ama sonra geçiyor.yüzümü sabah krem sonrası akşam krem öncesi sabunluyorum. günde 3 kere güneş kremi sürüyorum. bir de günde 4-5 kere nemlendirici. gerilme hissi var özellikle dudak üstlerimde. çarş. kontrol var hadi hayırlısı.

1 mayısta bayağı sipariş vereceğim doa dan .şimdi cildim çok hassas.makyaj bile yapmıyorum.yeni şeyler denemeyi kontrol sonrasına erteledim.(24 nisan yani) laktik asitli tonikle yağ karışımı hele kil maskesini.hepsini yapacağım. sabırsızlanıyorum.

Ben sana özellikle pirinç kepeği yağı ve nar çekirdeği yağını da listene eklemeni tavsiye ederim:KK34:
Hadi bakalım doktordan hayırlı haberlerini bekliyorum, bu tarz soyucu kremlerden sonra en az 2-3 ay beklemelisin laktik asitli tonik veya glikolik asit kullanmak için...

Ama bitki yağıyla cildini toparlayıp hazırlayabilirsin:KK54:

Lady Subaru'cum, ben tonik yapmaya karar verdim.Yüzümde hafif lekeler var da..Ancak tenim senin gibi çok beyaz ve hassas.Blogunda 2 ayrı tonik tarifi gördüm; biri glikolik asit ve gül suyu ile olan, diğeri iste laktik asit ve yağlardan oluşan.bana hangisini tavsiye edersin ? cildimin reaksiyon gösterme ihtimali en düşük olan ve soyulma yapmayan hangisidir acaba? Bir de her ne kadar güneşlenmesem de, bu yaz hem Antalya hem de İzmir'de olacağım.Güneş koruyucumu sürdükten sonra bir sorun olmaz değil mi ?

Tatlım önce laktik asitli olanı dene daha sonra glikoliği dener senin için hangisi daha iyi sonuç veriyor karşılaştırıp ona göre devam edersin.
Bende izmir'de yim ve kesinlikle sabah uyandığım gibi yüzümü yıkayıp cildimi güzelce kurular 50+ faktör güneş koruyucumu sürerim.
Sorun olmaz...:KK34:

slm lady subaruu:KK16: bugün siparişlerim geldi pirinç kepeği yağım nar çekirdeği bide üzüm yağı:KK17: laktik asitte istedim bide glikolik asit bide lavanta suyu. bende ilk laktik asitle başlıcam. laktik asiti lavanta suyuyla tonik yapcam. cildim havalarında etkisiyle inanılmaz kötü oldu. isilik gibi çıkıntılar ve lekeler sivilceler:KK31: yinede Allah başka dert vermesin amin... sence bu uygunmudur. bide kil gelcek yağlarla ve laktik asitle maske yapcam Allahın izniyle:KK17: inş. işe yarar...

:KK17: Teşekkür ederim bilgi deneyim paylaşıldıkça çoğalıyor... Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz...
Bitki yağlarıyla mesela pirinç kepeği nar çekirdeği yağıyla bakım yapabilirsiniz.
Melisa kremine e vitamini ekleyip günlük nemlendirici olarak kullanırsınız.
Bence kahveden biraz uzaklaşıp bitki çayı deneyin mesela ıhlamur, adaçayı, mate gibi olabilir hem sizi daha fazla su içmeye de teşvik eder:KK16:

çok teşekkürler
buraya geldiğime de , sizinle tanıştığıma da çok memnun oldum
iş yerim mısır çarşısına çok yakın
bu öğlen söylediklerinizi almaya gidicem :)
tekrar teşekkürler

slm lady subaruu:KK16: bugün siparişlerim geldi pirinç kepeği yağım nar çekirdeği bide üzüm yağı:KK17: laktik asitte istedim bide glikolik asit bide lavanta suyu. bende ilk laktik asitle başlıcam. laktik asiti lavanta suyuyla tonik yapcam. cildim havalarında etkisiyle inanılmaz kötü oldu. isilik gibi çıkıntılar ve lekeler sivilceler:KK31: yinede Allah başka dert vermesin amin... sence bu uygunmudur. bide kil gelcek yağlarla ve laktik asitle maske yapcam Allahın izniyle:KK17: inş. işe yarar...

Uygundur tatlım ama emin ol en doğru uygunluğa yine cildin karar verecek. Lütfen laktik asiti toniğin oranını önce düşük hazırla cildinin tepkisine göre gerekirse tekrar ilave edip oranı arttırırsın:KK16:

çok teşekkürler
buraya geldiğime de , sizinle tanıştığıma da çok memnun oldum
iş yerim mısır çarşısına çok yakın
bu öğlen söylediklerinizi almaya gidicem :)
tekrar teşekkürler

Bende çok memnun oldum öpüyorum şimdiden şifa olsun:KK16::KK54:

Ladycim selamm yine ben :) (Bu arada ben düş*)
Bu arada güneş kremi tavsiyesi istemiştim ve aldım bi tane sebamed aldım birde vichnin sadece yüz için olan güneş kremini aldım :)
Sivilcelerim bu aralar iyice çoştu toplu bir şekilde çıkmıyor ama 2 sivilce çıkıyor onlar geçiyor sonra bi tane daha çıkıyor o geçiyor sonra başka çıkıyor bazısı çok belli iz bırakırken bazısıda çok az belli belirsiz bi iz bırakıyor. Ki benim yüzümde sivilce çıkmaz çok nadir sivilce çıkardı... Ama bu geçen senede beri dönem dönem çok fazla çıkıyor ve sonra bi kaç ay normale dönüp sonra yine sivilceler başlıyor.
Ve ben bu durumun normal olmadığına karar verdim.. Çünkü kendi cildimi tanıyorum.. bu hafta yada önümüzdeki hafta doktora çıkıcam...
Bu arada yağ bakımlarıma devam ediyorum ama gözle görülür bi fark göremiyorum :KK43:Birde LA toniğimi dönem dönem ara vererek uyguluyorum ama sanırım cildim alıştı ve oda etki göstermiyor artık :KK43:

Ya da bilmiyorum benim hormonlardan yada başka bir şeyden kaynaklanan bi sorunum mu var ki ben bi verim alamıyorum :KK43:

kızlar doa kozmetik 1 mayıs indirimi yapacaksınız diyenler olmuş ama artık indirim yapmayacağız sadece %20 indirim var diye duyuru yapanlar olmuştu bu konuda fikirleri olan varmı yada site yetkilileriyle görüşen :26:

kızlar doa kozmetik 1 mayıs indirimi yapacaksınız diyenler olmuş ama artık indirim yapmayacağız sadece %20 indirim var diye duyuru yapanlar olmuştu bu konuda fikirleri olan varmı yada site yetkilileriyle görüşen :26:

Doa kozmetik sayfasında 1 -7 mayıs arası indirim var yazıyor. bende mayısı bekledim sipariş için. ama bana da indirim yapılmamış gibi geldi açıkcası. yetkili biri ile görüşmedim. :KK50::KK50::KK50::KK50:

Ladycim selamm yine ben :) (Bu arada ben düş*)
Bu arada güneş kremi tavsiyesi istemiştim ve aldım bi tane sebamed aldım birde vichnin sadece yüz için olan güneş kremini aldım :)
Sivilcelerim bu aralar iyice çoştu toplu bir şekilde çıkmıyor ama 2 sivilce çıkıyor onlar geçiyor sonra bi tane daha çıkıyor o geçiyor sonra başka çıkıyor bazısı çok belli iz bırakırken bazısıda çok az belli belirsiz bi iz bırakıyor. Ki benim yüzümde sivilce çıkmaz çok nadir sivilce çıkardı... Ama bu geçen senede beri dönem dönem çok fazla çıkıyor ve sonra bi kaç ay normale dönüp sonra yine sivilceler başlıyor.
Ve ben bu durumun normal olmadığına karar verdim.. Çünkü kendi cildimi tanıyorum.. bu hafta yada önümüzdeki hafta doktora çıkıcam...
Bu arada yağ bakımlarıma devam ediyorum ama gözle görülür bi fark göremiyorum :KK43:Birde LA toniğimi dönem dönem ara vererek uyguluyorum ama sanırım cildim alıştı ve oda etki göstermiyor artık :KK43:

Ya da bilmiyorum benim hormonlardan yada başka bir şeyden kaynaklanan bi sorunum mu var ki ben bi verim alamıyorum :KK43:

Tatlım geçmiş olsun kesinlikle doktor muaynesi şart.
Laktik asit sivilceleri kurutur halbuki oranı yükseltmeni tavsiye ederim.
Bende pazartesi tırnak batması için kardeşimi cildiyeye götürdüm, doktorumuz kardeşimin cildini çok beğendi (prensesim 16 yaşında) biliyorsun ergenlik sivilceleri için laktik asitli tonik uyguluyorum ona ve bazende %10 laktik asiti saf şekilde sürüyorum:KK16:

doktorunun vereceği cevaplara göre tekrar gözden geçirelim sorunlarını, şimdiden geçmiş olsun :KK54:

merhaba
ben 1. maddedeki krem karışımını uygulamak istiyorum ama yağlı bir cildim var. uygun olur mu acaba bana? parıl parıl parlayan bir cilt hiç hoşuma gitmiyor çünkü. :130:

merhaba
ben 1. maddedeki krem karışımını uygulamak istiyorum ama yağlı bir cildim var. uygun olur mu acaba bana? parıl parıl parlayan bir cilt hiç hoşuma gitmiyor çünkü. :130:

Lady'nin cildide yağlı, elinde memnun olduğun bir kremin varsa one e vitaminini ekle. Ama artık eczanelerdeki evigeni uygulamıyoruz. Melisa veya fesleğen kremini kullanıyoruz. Eğer memnun olduğun bir kremin yoksa bunu alabilirsin.

merhaba, ben doa kozmetikten sipariş vermek istiyorum
melisa kremi, kil, nar çekirdeği ve pirinç kepeği yağı alcam
başka almam gerekenler var mı

Lady'cim merhaba sipariş vermeden önce sana sormak istedim.
Melisa ya da fesleğen kremi sipariş vericem birde e vitamini.
Cildim çok hassas malesef herhangi bir reaksiyon vermesinden çekiniyorum. Sivilce vs. gibi sence melisamı, fesleğenmi sipariş edeyim ?

Ladysubaru canım acaba şu kolda ve sırttaki sivilceler için bir önerin varmı?

vücuttaki sivilceler için cildiyeye gitmiştim bana bir losyon verdi sivex adı 3.gün bastı sivilceler birhafta sonra iz bile kalmadı yanlız sadece sivilceli bölgeye ve az sür dedi cildiyeye gitmenizi tavsiye ederim.

ben açıkçası doğal yöntemlerle fayda görülebileceğine inanmıyorum çünkü kullandığımız hiçbir malzeme özünde doğal değil bu durumda fayda görmek imkansız

Lady selam,

Bir konuda tavsiyene ihtiyacım var,sayfalarda rastlamadım ya da gözümden kaçmış olabilir bilemiyorum.

Oldukça yağlı bir cildim var,gözenekli ve de sivilce izli :KK14: olabilecek en kötü cilt tipi yani.Bir de yüzümü ve boynumu ağda ile aldırıyorum ben ve maalesef o da sivilce yapıyor özellikle boynumda.Her gün düzenli olarak medikasol kullanıyorum izleri geçirsin diye ama etki etmiyor ve bu durum sinirimi bozuyor.

Cilt rengim biraz açılsın ve özellikle leke ve sivilceler gitsin istiyorum,ne önerebilirsin?

Şimdiden teşekkürler.

X