- 16 Ekim 2007
- 6.289
- 43
- Konu Sahibi LadySubaru
- #1.621
Cilt bakımı rutinimi değiştirdim :)
Gündüzleri la roche posay kullanıyorum nemlendirici olarak :)
Gece de yağ karışımı yaparak sürüyorum yüzüme :)
Hem nemlensin hemde bi kaç tane sivilce izimede güle güle derim :)
Bi haftadır gözaltlarıma kara üzüm çekirdeği sürüyordum fakat sebamedin göz kremini alınca bi ay boyunca gece gündüz kullanıcam sonrada sadece gündüz sürmeye devam edicem gecede kara üzüm çekirdeği yağı sürücem:)
Kara üzüm çekirdeği yağı göz altı morluklarına iyi geliyormuş...
Bu arada okuduğum kadarıyla ceviz yağı kırışıklıklara iyi geliyormuş ilgilenenlere duyrulur :)
Bu arada LA toniğimide ara ara kullanıyorum çünkü yüzüm bazen hafif pütürleniyor o zamanlar bırakıyorum bi kaç gün ara verip sonra yine devam ediyorum...
Ama gülsuyuda almayı düşünüyorum... LA tonikle dönüşümlü kullanmak için...
Buarada ladycim 50 faktörlük bi güneş kremi alıcam paraben olmasın istiyorum içinde önerebileceğin bi marka varmı ?
Çok pahalı olmasın ama :)
Gündüzleri la roche posay kullanıyorum nemlendirici olarak :)
Gece de yağ karışımı yaparak sürüyorum yüzüme :)
Hem nemlensin hemde bi kaç tane sivilce izimede güle güle derim :)
Bi haftadır gözaltlarıma kara üzüm çekirdeği sürüyordum fakat sebamedin göz kremini alınca bi ay boyunca gece gündüz kullanıcam sonrada sadece gündüz sürmeye devam edicem gecede kara üzüm çekirdeği yağı sürücem:)
Kara üzüm çekirdeği yağı göz altı morluklarına iyi geliyormuş...
Bu arada okuduğum kadarıyla ceviz yağı kırışıklıklara iyi geliyormuş ilgilenenlere duyrulur :)
Bu arada LA toniğimide ara ara kullanıyorum çünkü yüzüm bazen hafif pütürleniyor o zamanlar bırakıyorum bi kaç gün ara verip sonra yine devam ediyorum...
Ama gülsuyuda almayı düşünüyorum... LA tonikle dönüşümlü kullanmak için...
Buarada ladycim 50 faktörlük bi güneş kremi alıcam paraben olmasın istiyorum içinde önerebileceğin bi marka varmı ?
Çok pahalı olmasın ama :)