Lady Bu kadar uzun yazdığım için kusura bakma. Yazdıklarının çoğunu okudum.125 sayfa olunca hepsini okumak zor.
Benim yanağımda ve dudak üstünde lekelerim var. Yanağımdaki lekeler 2.hamileliğim sırasında oluştu. Üstünden doğum yaptığım yaz da dâhil 2 yaz geçti.( Bu yaz 3. Olacak) Doğum lekesi hamilelik sona erince bitermiş ama benim ki geçmedi. Güneş lekesi diyor doktor.
Dudak üstünde lekeler sir sonucu oldu. Anlayacağın cildim çok hassas.
Dr bana 3 hafta soyucu krem kombini kullan dedi. 1 haftadır kullanıyorum. Lekeler kızardı. Bu soyucu krem kombinini daha 2 hafta kullanmam gerek. Kontrole gitmeme daha 2 hafta var. Senin yazdıklarını okuduktan sonra bana doğru gelmiyor çünkü havalar da bayağı ısındı. Sen ne dersin?
Zaten tca kullanmadan düzelme olacağını da düşünmüyorum artık. Ama nisan ayında olduğumuz için tca denemesi yapmam sakıncalı olur sanırım.
Cildim bazen pul pul oluyor bazen de geriliyor ama karma yağlı bir cilt aslında. Sabahları yüzümü neyle yıkamamı tavsiye edersin?
11 Marttaki listeye göre verdiğin nemlendirici, yağ karışımı, %20 Laktik Asitli Tonik ve kil maskesini kullanmaya hemen başlayacağım. Ama Ozon yağı doa kozmetikte şuan yok. O gelince başlarım artık.
Gelelim güneş koruyucu meselesine. Ev de 3 farklı güneş kremi var. Solente(50+), hamilton(80+), ve chicco(50+), Ama dr. La roche verdi. Diğerleri lekeyi artırırmış. Kafam karıştı yani.
Bilgilerini ve deneyimlerini paylaştığın için teşekkürler.